Kapanan Kanalın Bakiyesi Adsenseden Düştü :)

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Adsense Günlük Kazançları Düşüyor. Sizde Kontrol Edin!

Arkadaşlar İlk Defa Karşılaştığım Bir Uygulama Olduğundan Sizleride Bilgilendirmek İstedim. Bundan Yaklaşık 10 Gün Önce Almanya Adsenseye İngilizce İçerikli Bir Kanal Bağlamıştım. Fazla Beklentim Yoktu Maksat Damlaya Damlaya Biriksin Düşüncesi Vardı. Geçtiğimiz Gün Kanal Kendiliğinden Kapandı. Malumunuz Adsensede Sayım Problemi Olduğundan Sorunun Düzelip Düzelmediğini Anlamak için Ara Ara F5 Yaparım... Az Evvel 200 Euro Üzerinde Olan Rakam Şimdi Baktığımda 163 Euroya Düştüğünü Gördüm. Kapanan Kanalın Parasını Otomatik Düşürdü... Yeni Bir Güncelleme Olabileceğini Düşündüğümden Sizlerle Paylaşmak İstedim...

Son düzenleme:
bende az önce baktım videonun hiti sıfırlanmış zaten hit var tık yoktu birde bu oldu bende ki de almanya hesap idi

benim almanya adsensede 2 güzel kapanmıştı...300 küsur euro da benden düşmüş ...300 düşüp hepsi kesinleşecekse ben razıyım çünkü o 2 kanal daha fazla getirmişti...

bu bence iyi birşey yani böyle bir uygulama gelirse adsense ödememezlik sorununun kalkacağını düşünüyorum kapandıysa düşsün sıkıntı yok para.

benim almanya adsensede 2 güzel kapanmıştı...300 küsur euro da benden düşmüş ...300 düşüp hepsi kesinleşecekse ben razıyım çünkü o 2 kanal daha fazla getirmişti...

Kontrol Eder misin? Benim Hesap Bu Sefer 240 Euro Oldu :)

Edit: Vay Anasına Yine Düştü :)))

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

bu bence iyi birşey yani böyle bir uygulama gelirse adsense ödememezlik sorununun kalkacağını düşünüyorum kapandıysa düşsün sıkıntı yok para.

Bende Aynı Kanıdayım. Şayet Böyle Bir Uygulamaya Gidilirse Ay Sonu Kafamızdaki Belirsizlik Kalkmış Olur...

BEYLER asıl sıkıntı bakiyeler - ye düşmeye başlarsa olur bence

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

Kontrol Eder misin? Benim Hesap Bu Sefer 240 Euro Oldu :)

Edit: Vay Anasına Yine Düştü :)))

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

Bende Aynı Kanıdayım. Şayet Böyle Bir Uygulamaya Gidilirse Ay Sonu Kafamızdaki Belirsizlik Kalkmış Olur...

mebla nerde dusuyor ? toplam kazanctamı kesınlesende mı ?_

BEYLER asıl sıkıntı bakiyeler - ye düşmeye başlarsa olur bence

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

mebla nerde dusuyor ? toplam kazanctamı kesınlesende mı ?_

Kesinleşenden Değil. Bu Ayki Günlük Kazançtan Geçmişe Dönük Bir Şekilde Düşüyor...

eee arkadaşlar kapananı anladık :D peki bir ay gecici süreyle para kazanması kapanan kanalın ve adsensenin akıbeti ne oluyor son durum nedir ??? varmı yaşayan

Valla arkadaşlar bence, bu dediğiniz olursa çok güzel olur, herkez hesabını ona göre yapar, bakıyoruz biriken para 10.000 euro kesinleşmede bize düşen 2.000 euro, hiç olmassa neyse ona göre hesap yaparız,
bu arada bende düşüş yok, belki sıra gelmemiştir...

Valla arkadaşlar bence, bu dediğiniz olursa çok güzel olur, herkez hesabını ona göre yapar, bakıyoruz biriken para 10.000 euro kesinleşmede bize düşen 2.000 euro, hiç olmassa neyse ona göre hesap yaparız,
bu arada bende düşüş yok, belki sıra gelmemiştir...

bendede düşüş olmamış güncelleme gelecek sanırım

Yakında adsense haciz göndermsinde :D

10 numara guncelleme olmus. Kanalda 200 usd gorunun gunluk kazanc 500 usd yaziyordu adsensede hepsi guncellenmis kazanclarin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri