Bir sürü ihtarlı kanal var ucu ucuna olan eğer öyleyse kapanmadan ben kapatayım kanalı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar ilk mesajimda yazdim zaten ama kafalariniz karisti.Ben kisaca net yazayim size anlayin.
2- Kanali direk kapatilan,Eslesen,yada topluluk ihtari gibi uyarilarda 3 Uyari limitini doldurarak kapatilan kanallarin odemesi yapiliyor.
1037 dolar mayıs ayının kazancı kesinleşen 200 $ ben böylee işinnn ......(((
Ya ne umutlarla ne hayallerle bekliyodum ben o parayı anlatamam çok kötü oldumOha, Allah sabır versin.![]()
Ya ne umutlarla ne hayallerle bekliyodum ben o parayı anlatamam çok kötü oldum(
Gece ikilere üçlere kadar uğraştım hergün sabah okulum vardı derse uykusuz gittim vizelerim vardı yine uğraştım geceye kadar bi ay uğraştım tam değecek çalışmalarıma derken böyle bi durumla karşılaştım Ne denir ki yani çok canım sıkıldı bu duruma üzülmemek elde değil((
Bide para kazanmaya ayın 27sinde kapanmıştı kanal 3 gün yüzünden mii kaybettim ben şimdi![]()
Hocam benim için harika bir haberArkadaslar ilk mesajimda yazdim zaten ama kafalariniz karisti.Ben kisaca net yazayim size anlayin.
1- Para kazanma Sekmesi Devre disi kalan kanallarda odeme yapilmiyor.Kanal Acik ama Para kazanma durumu Devre disi kalmis olanlar.
(ihlal,uyari eslesen vs olmadan,almadan direk para kazanmasi kapatilan kanallarin odemesi yapilmiyor)
2- Kanali direk kapatilan,Eslesen,yada topluluk ihtari gibi uyarilarda 3 Uyari limitini doldurarak kapatilan kanallarin odemesi yapiliyor.
Hocam benim için harika bir haber
41 kanal birden uçtu![]()
Evet bu ay boyle birsey oldu bir kac kiside ancak bence sundan olabilir.Kannalari kapananlar varsa daha net yazarlarsa farketmislerse iyi olur.
1- Kanaliniz icerik ihlali yada telifden yada 3 uyaridan sonra kapatildi ise Odemesin ialdinizmi kanalin ?
2-Kanalinizda hic bir uyari olmadan Para kazanma devre disi olan kanalinizin odemesini aldinizmi ?
Benim tahminim Para kazanmasi Devre Disi birakilmis kanallarin kazanci odenmiyor.Su an icin gorustugum arkadaslardan bunu cikardim.Yanlisim varsa duzeltin.
kapanan kanaldan para kazancı yansıtılmıyor gözlemim bu![]()
Tahir hocam sizin kapatılan kanalların ki yansıdı mı?
abi benim mayıs ayı içerisinde bi sürü kanalım kapandı fakat hepsinin parası geldi şimdi sadece %20 lik kesinti oldu bu kesinti kapanan kanalların parasımı acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.