Kapanan Kanallardan Sonra Motivasyon

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
dün başlık açtım uyumadan kanallar gitti diye sabah işe koyuldum 5 güzel kanal açtım videolar yüklenirken akşam 6 gibi kapandı hepsi çoğu kişininde kanalıgün içinde kapandı zaten youtubenin botlarının işi.
videoyap kullanıyorum şimdi tekrar asılıcam.

herşeye sıfırdan ikinci kez başlıyorum. kendini motive ettirdiğiniz bişi varmı ben ümidimi ufaktan kaybediyorum o hırslı hikmete bişi oldu pes edecek duruma geldi :mad:

Bot kullanma, maileri farklı kişilerden al, VPS kullan, farklı iplerden kanala girme

dün başlık açtım uyumadan kanallar gitti diye sabah işe koyuldum 5 güzel kanal açtım videolar yüklenirken akşam 6 gibi kapandı hepsi çoğu kişininde kanalıgün içinde kapandı zaten youtubenin botlarının işi.
videoyap kullanıyorum şimdi tekrar asılıcam.

herşeye sıfırdan ikinci kez başlıyorum. kendini motive ettirdiğiniz bişi varmı ben ümidimi ufaktan kaybediyorum o hırslı hikmete bişi oldu pes edecek duruma geldi :mad:

ben yanlız yaşıyorum .yt hayatıma girdğnden berı yanlız dğlmişim gibi sureklı onunla uğraşıyorum. kendımı yt olmadan canım sıkılr dıye motive edıyorum :)

BEn para kazanacağımı hayal ederek kendimi motive ediyorum. Şunları da yüklersem şu kadar izlenirse şu kadar kazanırım. Her gün bu kadar gelse ay da şu kadar olur. Bunun gibi şu kadar daha kanal açsam bu kadar gelir. Böyle böyle ayda 100 bin kazanacakmış gibi hayallere dalıyorum. Sonra birkaç bir şey kazanmaya başlayınca kanallar patlıyor işte

RE

Bot kullanma, maileri farklı kişilerden al, VPS kullan, farklı iplerden kanala girme
bot kullanmamak perişanlık hocam yani spam çalışıyorsam zaten kanalın kapanma ihtimali her türlü var ben şimdi sistemden 30-40 videoya talimat vererek işimi %90 rahatlatıyorum diğer türlü 3mb a akn ile inmiş net ile bişi upload edemem. nasıl yapacam ki hocam :(
ben yanlız yaşıyorum .yt hayatıma girdğnden berı yanlız dğlmişim gibi sureklı onunla uğraşıyorum. kendımı yt olmadan canım sıkılr dıye motive edıyorum :)
herkesin kendine özgür motive şekli var o zaman :)
BEn para kazanacağımı hayal ederek kendimi motive ediyorum. Şunları da yüklersem şu kadar izlenirse şu kadar kazanırım. Her gün bu kadar gelse ay da şu kadar olur. Bunun gibi şu kadar daha kanal açsam bu kadar gelir. Böyle böyle ayda 100 bin kazanacakmış gibi hayallere dalıyorum. Sonra birkaç bir şey kazanmaya başlayınca kanallar patlıyor işte

kendinizi bi şeklde idare edecek kadar kazanıyorsanız ne mutlu size hocam.
allah daha çok versin. bol kazançlar

Videoyapta kapanmalar cok oluyo, youtubum kullanin size ozel vds
hocam bottan olacağını zannetmiyorum.
Ben kazançlı kanal kapanınca kurşun yemiş gibi oluyorum :D
hocam o çaresizlik duygusu çok değişik bişii yapcak bişeyinde yok kayıyor elinden :D
https://www.youtube.com/watch?v=dB0IQYd6cMo

hahahah :D
bazen banada oluyor ama gecıyor bi kaç dakıkalık kufurden snra :D

:D :D :D

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:15 ----------

Sadece vds kullan baska bisey demiyorum

vds nin olayı nedir hocam ? farklı bir ip veriliyor felan kullanım şekli nasıl

borçlar,alınacaklar,yapılacaklar.....
daha aralıksız 2 yıl çalışmam lazım:D

RE

Haklısın hocam videoyap pişmanlıktır...

hahahahahahahahaha :D
hocam mesleğin profesyonel adamlarındansınız :D

siz daha iyi bilirsiniz insanlar boş konuşmayı sever bi yerlere iftira atmayı felan. :D

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

borçlar,alınacaklar,yapılacaklar.....
daha aralıksız 2 yıl çalışmam lazım:D

yav yapmayın hocam sizin gibi kazanan adamın ne borcu allasen :)

hele 2 yıla hayatta inanmam. gerçi dur dur, araba felan düşünüyorsanız inanırım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyap pişmanlık değildir lakin ben b türlü öğrenemedim şu botu kullanmayı.yine denedim kapanmayı çözemedim.oysaki vdsde ben %1 kapanma anca yaşarım.bazıları botun sırrını mantığını çözmüş.ben açıkçası kapanmayı aşamadığım için memnun değilim.diğer özellikleri ama aşırı cazip ve yükleme yapmasam bile alıyorum botu.ama nasıl engel olacaz bu kapanmaya anlamıyorm

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyap pişmanlık değildir lakin ben b türlü öğrenemedim şu botu kullanmayı.yine denedim kapanmayı çözemedim.oysaki vdsde ben %1 kapanma anca yaşarım.bazıları botun sırrını mantığını çözmüş.ben açıkçası kapanmayı aşamadığım için memnun değilim.diğer özellikleri ama aşırı cazip ve yükleme yapmasam bile alıyorum botu.ama nasıl engel olacaz bu kapanmaya anlamıyorm

hocam ne kadar denediniz ve kaç kere kaç gün kanallarınız kapandı :D

Eğer vazgeçmek üzereysen neden başladığını düşün

Arkadaşlar,

1 den fazla kanalım kapandı diye yönetici desteğine yazmanız yeterli. Hangi sebepden dolayı kapandığını ben zaten size yazarım. Şunları yapmayın dememle birlikte sıkıntınız çözülür. Ancak ileri boyutta bir kapanmaya sahipseniz 2-3 mesajlaşma sonrası kapanma derdi çözülür.

Buarada önemli olan kapanan kanalları silmeyiniz. Kapalı kanallar açık kanallarınıza bir tesiri olmaz çünkü her kanalın kendi token yapısı var. Bir api çalışma sistemi olduğu için ip adresininde botda hükmü yoktur.

Tabi videoyap bir vds değildir. Vds kullanımında kapanma yaşamayan birisi zaten bot kullanımında ancak ufak hataları olabilir ve onuda yönlendirmelerle çözeriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri