Kapanan Spam Kanallara Sakın İtiraz Yapmayın

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaslar uyariyim istedim, 2 tane spamdan kapanan kanala itiraz ettim, bu itirazdan sonra yt hesabimi inceledi, pc yi kara listeye soktu her türlü önlem aldigim halde kanallarımın hepsini tümünü kapandı, komsunun wifisınden girdigim 3 kanalim kaldi sadece.spamdan kapanan kanala sakın tel onayi yapip girmeyin, birakin öylece kalsın. Aman dikkat benim düstügüm hataya siz düsmeyin.

Not : Adsense bağlı kanallarınıza giriş yapıp komple silin.

Son düzenleme:
nereden yakalıyor google sizce? ip, chrome senkronizasyon, mac adres vs? var mı aklınızda bir şey

önerin için tşkler
ben her halükarda tel onayı yapıp siliyorum, silmek daha iyi gibi

Valla reis ben 4 aydır onay istiyen kanala giriş yapıyorum 2 gün önce çoğu kanalım kapandı bundan olabilir..

onca kapanan kanal arasından tek kanal için itirazda bulundum ondan dolayı karalisteye alacaksa varsın alsın türk aklı herşeyi çözer :)

itiraz etmeyelim onu anladık hocamda
tel onayı yapıp silmenin ne sakıncası var onu anlamadım

Sağolasın uyardığın için ben genede tesadüf olduğunu düşünüyorum

ben adsense çalışıyorum. partner olsa itiraz etmeye cesaret edebilirdim ama adsense de attığım adıma dikkat ediyorum. 3 kanalımı kaybettim ve nedenini çözdüğüme inanıyorum bundan sonra açacağım kanalları youtubun yeni geliştirdiği botun arzusu doğrultusun da açacağım. kendi ve çevremde ki kapanmalara baktığım da son kapanmanın gmail açılışıyla yada ip'e ile ilgili olmadığını gördüm. son kıyımı yıllık genel bir temizlik olarak görmüyorum youtube sisteme yeni bir güncelleme getirdi, huylandığını özgün spam bakmadan götürecek. belki yanılıyordum ama benim vardığım sonuç bu. şimdilik bu kadar söyleyebilirim herkese geçmiş olsun. yöntemi olan her zaman kazanır.

kıyımda kaç kanalını kaybettin itirazdan sonra ne kaybettin itirazı sunucudamı kendi bilgisayarındamı yaptın ve beraberinde hangi bilgisayardaki kanallar kapandı

Son düzenleme:
Sakın itiraz etmeyin bir turlu baglanti kuruyor google

ben adsense çalışıyorum. partner olsa itiraz etmeye cesaret edebilirdim ama adsense de attığım adıma dikkat ediyorum. 3 kanalımı kaybettim ve nedenini çözdüğüme inanıyorum bundan sonra açacağım kanalları youtubun yeni geliştirdiği botun arzusu doğrultusun da açacağım. kendi ve çevremde ki kapanmalara baktığım da son kapanmanın gmail açılışıyla yada ip'e ile ilgili olmadığını gördüm. son kıyımı yıllık genel bir temizlik olarak görmüyorum youtube sisteme yeni bir güncelleme getirdi, huylandığını özgün spam bakmadan götürecek. belki yanılıyordum ama benim vardığım sonuç bu. şimdilik bu kadar söyleyebilirim herkese geçmiş olsun. yöntemi olan her zaman kazanır.

Nedenini çözdüysen bizimle de paylaşta bizde sebeplenelim. :) Öyle karşıdan ben çözdüm size geçmiş olsun der gibi bence pek hoş olmuyor.

Tel girişi yapıp kökten siliyorum itiraz etmiyorum hiç daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum

Adsenseden bagini kesmememiz riskli degil mi peki yani telefon girmeden nasil silecez gmaili ? Bagli kalsa risk degil mi bu ?

Adsenseden bagini kesmememiz riskli degil mi peki yani telefon girmeden nasil silecez gmaili ? Bagli kalsa risk degil mi bu ?
silinen kanal adsenseden düşer zaten.
adsense bağını koparmanın tek yolu silmek yada başka adsenseye taşımaktır.para kazanmayı kapatma,bağı kesme gibi bir durum söz konusu değil.

Sizinki kanallara youtube acımamaıs toplu kıyım yapmış. Komşudan aldigim internetle bağladığım kalllar temiz diyorsunuz. Bunun sebebi ip farklı olmasindandir. Kendi ipniz kara listeye alındıysa, ip degistirin bir gün kadar yükleme yapmayin. Sonra tekrar ip değiştirerek, bit olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum, cliend İd, Apikey v.s değiştirın.
Kaldığınız yerden devam edin.
Spamdan kapanan kanalı gmail dahi herşeyiyle silmessek asıl o zaman riske atmış oluruz. Kanal adsense ile bağı koparipmadigi için belki adsense ban kaçınılmaz olur.

Arkadaslar uyariyim istedim, 2 tane spamdan kapanan kanala itiraz ettim, bu itirazdan sonra yt hesabimi inceledi, pc yi kara listeye soktu her türlü önlem aldigim halde kanallarımın hepsini tümünü kapandı, komsunun wifisınden girdigim 3 kanalim kaldi sadece.spamdan kapanan kanala sakın tel onayi yapip girmeyin, birakin öylece kalsın. Aman dikkat benim düstügüm hataya siz düsmeyin.

Hocam ben itiraz etmiyorum ama onay yapıp hesabı siliyorum sorunda yaşamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri