Kapanma Sorununa Çözüm Arıyorum (Tatil Hediyeli)

Bundatamyirmiharfvar

Kayıtlı Üye
Hepimizin malumu 1-2 aydır adsenseye kanal bağlamak fobi oldu.

Kapanma sorununa çözüm bulan ve benimle paylaşan arkadaşa 2017 yaz sezonu içinde 'rehberlik hizmeti de dahil' 1 haftalık Kuşadası tatili hediye edeceğim.

Bu tarz soyut şeylere ödeme yapmak pek huyum değildir, o yüzden böyle bir yöntemi uygun gördüm.

Foruma pek giremiyorum zaten Gold'um bitmiş patates olmuşum, mesaj kutum dolmuş siliyorum siliyorum boşalmıyor, ilgilenen bir Allah kulu olursa skype üzerinden iletişime geçebilir.

Esen kalın.

Ben söylerim ama Dubai'den aşası sarmaz. Gidiş geliş uçak bileti + Business'da uçarım kabul ederseniz özel mesaj atın :D

Şaka amaçlıdır pm atmayın :)

:)
Sorunsuz Kanal bağlayıp kazanan adamlar zaten yaz tatilini Kuşadası Öeşme değil , Miami adalarında yapıyo :) ama yine de şanaınızı deneyin bakalım belki bir iyiliksever cıkar ...

Hatta çıkarsa bana da bşr pm atabilir... Bi menü pizza da benden ;)

Bende kıbrıs da tatil hediye edebilirim pm atmaları yeterli

şuan rakip diye kimse kalmamışken böyle birşey bilsem 1 günlük kazancım 1 haftalık tatil parasını geçer.

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:47 ----------

öneri: reklam arası girmeyin kazanç birden bire artmasın

bu sıkıntının reklam arasıyla kazançla alakası oldugunu sanmıyorum. kanal spamdan kapanınca adsenseyi spama atıyor mevzu bu. spamdan kapanmaya care bulamayız çünkü şikayet edilen özgün kanallar bile kapanıyor. işin özü adamlar ekmek yedirmek istemıyor artık. durum umarım geçicidir yoksa bi kanal kapandı diye kesinti yapıp spama atarsa kazansak bile cep harçlıgımız anca cıkar.

bu sıkıntının reklam arasıyla kazançla alakası oldugunu sanmıyorum. kanal spamdan kapanınca adsenseyi spama atıyor mevzu bu. spamdan kapanmaya care bulamayız çünkü şikayet edilen özgün kanallar bile kapanıyor. işin özü adamlar ekmek yedirmek istemıyor artık. durum umarım geçicidir yoksa bi kanal kapandı diye kesinti yapıp spama atarsa kazansak bile cep harçlıgımız anca cıkar.
hocam benim aynı adsensede kazançlı olan kanallar kapandı. kazancı az olan kanallar şuan bile açık. kazançla kesinlikle alakası var.

hocam benim aynı adsensede kazançlı olan kanallar kapandı. kazancı az olan kanallar şuan bile açık. kazançla kesinlikle alakası var.

spamdan kapanması dogal zaten var olan bir şeydi. asıl sıkıntı yüksek kesinti ve kesinleşmeme. hadi kesinleşmeme daha evvelki senelerde oldu 2.ay ikisi birden kesinleşiyordu. ama bu sefer 2.ay da kesinleşmeyenler gordum forumda.
Belimizi bükense kesinti. neye göre kesiyor hala belli değil .teknik arıza filan dediler,hackerlar dolandırdı vs dediler. tam bir karambol var. ayın 12sinde belli olacak. eger 1 kanal kapanaınca spama atıyorsa durum vahim demektir. yüksek kazançtan ziyade hitle ilgili olabilir. hitlenen kanalları spama atıyorlar.(para kazanması açıksa) .hit ile kazanç dogru orantılı oldugu için küçük kanallar göze batmıyor dmek ki.

Sen ne diyorsun hocam eger eminsen batum tatilide benden

Hocam bende Abant Gölü'nü yüksekten gören bir köy evinde tatil ayarlayabilirim.

Benden de Ukraynada 1 hafta tatil sana :D

Ben çok uzun zamandır youtubedan kazanmıyorum. Kazanamıyorum. Kendisine bir yöntemi denemesini söyledim olursa sizlere de anlatmasını rica ettim.

Kesinlik yok ama bir araştırma yaptım. :) Yöntem olsa herkese söylerdim

Ben çok uzun zamandır youtubedan kazanmıyorum. Kazanamıyorum. Kendisine bir yöntemi denemesini söyledim olursa sizlere de anlatmasını rica ettim.

Kesinlik yok ama bir araştırma yaptım. :) Yöntem olsa herkese söylerdim

Hocam ben 10 numara araştırma deneme test yaparım banada bir PM atabilirmisin :) Eğer çözersem en küçük ayrıntısına kadar herkese anlatırım :)

Valla kötü hissediyorum belki çoğunuz biliyosunuzdur.

Dediğim gibi ben acemiyim bu konularda cahilim.

Sanal PC ile yapmayı deneyin işlemlerinizi bir süre Sanal PC ile açılan kanallar kapanacak mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri