Hunharca spam yapmayı bırakarak iyi bir çocuk olursanız belki Şirinler'i bile görebilirsiniz!
ne alaka hunharca spam? 2 tane kanalım vardı haftada bir video attıgım spam bile sayılmaz kapandı ikiside
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hunharca spam yapmayı bırakarak iyi bir çocuk olursanız belki Şirinler'i bile görebilirsiniz!
ne alaka hunharca spam? 2 tane kanalım vardı haftada bir video attıgım spam bile sayılmaz kapandı ikiside
1. sebebi etiket
2. sebebi kanalı kimden aldıysanız çöp !
1. sebebi etiket
1. sebebi etiket
şu konuda bir test yöntemi denemelerim vardı forumda bir arkadaşımız ile denemelerini yapıyoruz şuan 3. ve son aşama olarak daha önce kendisinin açtığı ve kapanma yaşadığı 1 kanalın aynısından yaparak denemeleri yapıyor herhangi bir kapanma yaşamadı henüz (1 hafta civarı açık kanalı)
Umruye yokmu umre
Şaka bi yana da yabancı adsenselere geçin bir süreliğine abd
hocam yabancı adsense nasıl açılır nasıl ödeme ve pin alınır onlarıda bir açıklasanız![]()
aynen, manuel çalışan bizler mağduruzSizki bir kanalın 20 tane kopyasını yapmayı bırakana kadar umarım bu kapanmalar durmaz. Bu tarz olayların nedenleri bellidir. Ben Google'nın başında olsam aynı şeyleri çok önceden yapardım. Bu kadar aç gözlü olanlara az bile. Yazdıklarımı kimse kişisel algılamasın lütfen. Bazı şahsiyetsizler yüzünden yapılan yanlışların ve düşüncesizliklerin ceremesini, bu işe kendini adamış gece gündüz demeden kaliteli çalışan insanlarda çekiyor. Yani böyle olacağı çok belliydi. Çöplük bir şekilde temizlenmeliydi. Onuda bu şekilde yapıyorlar.
Adsense Açarken ABD seçin
Pinide buradan sağlayabilirsiniz https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ytpara+abd+pin
Payooner de buradan açabilirsiniz http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/88042-payoneer-webmoney-ve-paypal-alternatifi-anlatim.html
tek yapmanız gereken maouse sallamak hayırlı olsun
yabancı adsense kalıcı değildir bizde yeni girdik tr düzeline kadar gurbet adsenselerinde takılmaya devam
Bokunu cikartmadan calissa herkes hirbir sey olmaz ama malesef cikariyoruzSizki bir kanalın 20 tane kopyasını yapmayı bırakana kadar umarım bu kapanmalar durmaz. Bu tarz olayların nedenleri bellidir. Ben Google'nın başında olsam aynı şeyleri çok önceden yapardım. Bu kadar aç gözlü olanlara az bile. Yazdıklarımı kimse kişisel algılamasın lütfen. Bazı şahsiyetsizler yüzünden yapılan yanlışların ve düşüncesizliklerin ceremesini, bu işe kendini adamış gece gündüz demeden kaliteli çalışan insanlarda çekiyor. Yani böyle olacağı çok belliydi. Çöplük bir şekilde temizlenmeliydi. Onuda bu şekilde yapıyorlar.
---------- Spam Engelliyici 02:30 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------
[/COLOR]
hocam tr ip den video yüklenmiş açılmış kanalları abd adsenseye bağlarsak sıkıntı çıkarmı ?
hocam suan hersey muamma gibi. bence elinizde ne varsa deneyin. bende rusyadan açılmış, TRden proxy ile onaylanmış, TRden girilip tokeni vs alınmış, fransa vds üzerinden bot ile yükleme yapılmış kanal vartemiz ABD adsensesine bağladım 2 gündür sorun yok. tabi daha erken ama deneyeceğiz. bence sizde elinizde ne varsa deneyiz
2.sebebi neye dayanarak söylediniz ?
herhangi bir kanıt vs.varmı
bir kanala video atıyorsan adsenseye bağlamadan kanal 1 günde kapanıyorsa (flag telif hariç) o kanal kesinlikle çöptür başka bir satıcıdan kanal alıp deneyin.
bu olay 2 aydır var ve herkeste olan birşey kişiye özgü değil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.