Kapanma Sorununa Çözüm Arıyorum (Tatil Hediyeli)

1. sebebi etiket
2. sebebi kanalı kimden aldıysanız çöp !

kimseden hesap mail bilmem ne almadım kendim 8 er ay arayla açtığım farklı kanallar. etiket konusunda ise herhangi bir yanlışlık yada abartı yok. gmailini kullandığım hesaptan tut, adsensenin boş youtubesine kadar herşey kapanmış

şu konuda bir test yöntemi denemelerim vardı forumda bir arkadaşımız ile denemelerini yapıyoruz şuan 3. ve son aşama olarak daha önce kendisinin açtığı ve kapanma yaşadığı 1 kanalın aynısından yaparak denemeleri yapıyor herhangi bir kapanma yaşamadı henüz (1 hafta civarı açık kanalı)

Arkadaşla denemeyi ben yapıyorum kanal 5 gündür açık bakalım 1 hafta daha sıkıntı çıkmazsa yöntem işe yarıyacak duruyor. Sonuca göre [MENTION=13886]wbmasterforum[/MENTION] un forumla paylaşacağına inanıyorum biraz sabır.

hocam yabancı adsense nasıl açılır nasıl ödeme ve pin alınır onlarıda bir açıklasanız :D

Adsense Açarken ABD seçin

Pinide buradan sağlayabilirsiniz https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ytpara+abd+pin

Payooner de buradan açabilirsiniz http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/88042-payoneer-webmoney-ve-paypal-alternatifi-anlatim.html

tek yapmanız gereken maouse sallamak hayırlı olsun :)

yabancı adsense kalıcı değildir bizde yeni girdik tr düzeline kadar gurbet adsenselerinde takılmaya devam

Son düzenleme:
valla hocam sanmıyorum bu sefer çok ciddi çalışma yapmış youtube :S

Sizki bir kanalın 20 tane kopyasını yapmayı bırakana kadar umarım bu kapanmalar durmaz. Bu tarz olayların nedenleri bellidir. Ben Google'nın başında olsam aynı şeyleri çok önceden yapardım. Bu kadar aç gözlü olanlara az bile. Yazdıklarımı kimse kişisel algılamasın lütfen. Bazı şahsiyetsizler yüzünden yapılan yanlışların ve düşüncesizliklerin ceremesini, bu işe kendini adamış gece gündüz demeden kaliteli çalışan insanlarda çekiyor. Yani böyle olacağı çok belliydi. Çöplük bir şekilde temizlenmeliydi. Onuda bu şekilde yapıyorlar.

Sizki bir kanalın 20 tane kopyasını yapmayı bırakana kadar umarım bu kapanmalar durmaz. Bu tarz olayların nedenleri bellidir. Ben Google'nın başında olsam aynı şeyleri çok önceden yapardım. Bu kadar aç gözlü olanlara az bile. Yazdıklarımı kimse kişisel algılamasın lütfen. Bazı şahsiyetsizler yüzünden yapılan yanlışların ve düşüncesizliklerin ceremesini, bu işe kendini adamış gece gündüz demeden kaliteli çalışan insanlarda çekiyor. Yani böyle olacağı çok belliydi. Çöplük bir şekilde temizlenmeliydi. Onuda bu şekilde yapıyorlar.
aynen, manuel çalışan bizler mağduruz:D

---------- Spam Engelliyici 02:30 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

[/COLOR]
Adsense Açarken ABD seçin

Pinide buradan sağlayabilirsiniz https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ytpara+abd+pin

Payooner de buradan açabilirsiniz http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/88042-payoneer-webmoney-ve-paypal-alternatifi-anlatim.html

tek yapmanız gereken maouse sallamak hayırlı olsun :)

yabancı adsense kalıcı değildir bizde yeni girdik tr düzeline kadar gurbet adsenselerinde takılmaya devam

hocam tr ip den video yüklenmiş açılmış kanalları abd adsenseye bağlarsak sıkıntı çıkarmı ?

Bokunu cikartmadan calissa herkes hirbir sey olmaz ama malesef cikariyoruz

---------- Spam Engelliyici 02:30 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

[/COLOR]

hocam tr ip den video yüklenmiş açılmış kanalları abd adsenseye bağlarsak sıkıntı çıkarmı ?

hocam suan hersey muamma gibi. bence elinizde ne varsa deneyin. bende rusyadan açılmış, TRden proxy ile onaylanmış, TRden girilip tokeni vs alınmış, fransa vds üzerinden bot ile yükleme yapılmış kanal var :D temiz ABD adsensesine bağladım 2 gündür sorun yok. tabi daha erken ama deneyeceğiz. bence sizde elinizde ne varsa deneyiz

hocam suan hersey muamma gibi. bence elinizde ne varsa deneyin. bende rusyadan açılmış, TRden proxy ile onaylanmış, TRden girilip tokeni vs alınmış, fransa vds üzerinden bot ile yükleme yapılmış kanal var :D temiz ABD adsensesine bağladım 2 gündür sorun yok. tabi daha erken ama deneyeceğiz. bence sizde elinizde ne varsa deneyiz

elim de 2 tane kanal var onlarda özgün şimdi deneme yaparken B'k yoluna gitmesinler diyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri