Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adalalet kavramının eşitlik olduğunu düşünen arkadaşlar oturup bir daha düşünün adalet eşitlik değil herkesin "Hak" ettiğini almasıdır..
bunun üzerine bir kısas vardır hatırlayanlar olabilir paylaşayım.
Hz. ömer bir gün halka erzak dağıtacakmış dağıtmadan önce bağırmış sahabeye size bu erzağı hz. ömer adaleti ile mi dağıtayım yoksa ALLAH ın adaleti ile mi demiş sahabe ye sabahe düşünmüş hz. ömer adaleti ile ünlü bir halifedir fakat allahın adaleti yanın da ömerin adaletinin lafı olmaz diyip allahın adaleti ile dağıt demişler ler bunun üzerine hz. ömer başlamış bütün erzağı sağa sola fırlatmaya ya ömer ne yapıyorsun demişler
eeee demiş siz istediniz bunu eğer hz. ömer adaleti isteydiniz ben size erzağı eşit pay edecektim demiş ama ALLAH ın adaleti isabet edenedir demiş..
Bilmem anlatabildim mi??!!
yazım hatalarından dolayı kusura bakmayın rahatsızım biraz pek dikkat edemedim..
Dünya dahada vahşi kapitalizme giderken sosyalistim diye geçinen ülkelerin kapitalizmin ana şubeleri olmuşken, kapitalizmden kaçmak yerine piramidin üst noktasına gelmeye çalışın. kimse Hasan olmak istemiyor, herkes Ali olmak istiyor ama herkes Hasana acıyor ama acı gerçek şu ki Hasan Ali nin yerinde olsa oda aynısını yapacaktı.
kapitalizme laf söylüyorsunuzda bence kapitalizmin faydası zararından daha çok. siz hiç doğada kendi yiyeceğinizi içeçeğinizi yada barınağınızı yapmaya çalıştınızmı. para olmadan hayatta kalmanın zorluklarını yaşamadan kapitalizme laf etmeyin bence. kapitalizm olmasa bugünkü lüks ve rahat hayatı yaşayamazdınız. bugün kapitalizm sayesinde yiyecek,giyecek,ve inşaat seri üretime geçmiş size ev sahibi olmak için kolay yollar bile sunulmuş fakat siz verilen nimetleri görmüyorsunuz.
kimse işçi olarak çalışmak zorunda değil bu bir seçim çalışmak isteyen çalışır. bu hayatta kafayı kullananlar en üstte olur kafayı kullanamayanlar en altta. hayatın asıl gerçeği bu.
kapitalizme laf söylüyorsunuzda bence kapitalizmin faydası zararından daha çok. siz hiç doğada kendi yiyeceğinizi içeçeğinizi yada barınağınızı yapmaya çalıştınızmı. para olmadan hayatta kalmanın zorluklarını yaşamadan kapitalizme laf etmeyin bence. kapitalizm olmasa bugünkü lüks ve rahat hayatı yaşayamazdınız. bugün kapitalizm sayesinde yiyecek,giyecek,ve inşaat seri üretime geçmiş size ev sahibi olmak için kolay yollar bile sunulmuş fakat siz verilen nimetleri görmüyorsunuz.
kimse işçi olarak çalışmak zorunda değil bu bir seçim çalışmak isteyen çalışır. bu hayatta kafayı kullananlar en üstte olur kafayı kullanamayanlar en altta. hayatın asıl gerçeği bu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.