kara listeden çıkmanın yolu nedir?(kesin olarak)

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sirkan

Yasaklanmış
(ip değiştirme,çerezleri temizleme ve mac adresi değiştirme) bunları yaptığı halde kanalları toplu kapananlar olmuştu. üstelik aynı adsense de bağlı değildi kanalları. kesin olarak yt beni asla tespit edemez diyebileceğiniz bir yöntem var mı? hiç denemediğim vds veya vps nekadar işle yarar?

edit: sorum devam ediyor arkadaşlar vds alsam olur mu sadece kanal açmak ve kanallara girmek için kullanacağım.

Kesin olarak yt beni asla tespit edemez diyebileceğiniz bir yöntem var. Biraz zor ama biraz uğraşırşan yaparsın. Yt ye hiç girmezsen seni asla takip edemez. İleride bu konu ile ebook hazırlayacağım.

şuan 3 adsense toplam 80 civarı kanal ile çalışıyorum yt bizi nasıl takip etmez şuan aktif olarak 4 bot kullanıyorum 2 vds 2 web botlarından kanallarımı böldüm aktif olarak vdslerimde ip adresleri düzenli olarak değişir bilgisayarlarımda (evde işlem yaparken ) günde en az 10 defa ip değişimi yaparım sürekli olarak 30 dakikada bir çerezlerimi temizlerim bu şekilde kanallarımda toplu kapanma yaşamadım.
Tabi üyelik açarken aldığın önlemlerde önemli benim evimde 2 internet bağlantısı 3 tane bilgisayar var kesinlikle üyelikleri sürekli bir pc üzerinde açmam değişken olur lazım oldukca tertemiz bilgisayar ter temiz ip ile kanal açar tekrar sil baştan aynı işlemleri yaparım kanalları takip etmeleri zor bir olasılık oluyor böylelikle

aynı ipden birden fazla gmaile giriş yaparsan toplu kapanma yaşarsın.ben her gmaile girdiğimde modem ve çerez temizliyorum günde 50i geçik modem res attığım oluyor

aynı ipden birden fazla gmaile giriş yaparsan toplu kapanma yaşarsın.ben her gmaile girdiğimde modem ve çerez temizliyorum günde 50i geçik modem res attığım oluyor

Hocam ana modem bende değil, sadece çerezleri temizliyorum bu yeterli olur mu peki? Veya benim gibi olanlar ne gibi önlemler almalı?

Hocam ana modem bende değil, sadece çerezleri temizliyorum bu yeterli olur mu peki? Veya benim gibi olanlar ne gibi önlemler almalı?
modemin yanında bulanmasına gerek yok modemin kullanıcı adı ve şifresini biliyorsan modem arayüzüne bağlanıp modemini yeniden başlatabilirsin ip değiştirmek önemli

Modem resetlense de ip aynı yani statik değil sabit. Ne yapmak gerek bu durum için?

Statik sabit demek zaten hocam

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

vmware gibi sanal işletim sistemi kurup denediniz mi?

modeme reset atmadan değiştirilebilecek bi yöntem var mı ? Ben yaklaşık 30 kişi ile aynı ağda kullanıyorum. İkide bir söyleyemem modemi kapatıp açarmısınız diye :)

Arkadaslar kendi yontemi mi anlatiyim:
Universitede okudugum icin yaklasik olarak kullanabilcegim 500 tane bilgisayar var.Bos zamanlarda gidip her pc den 2 gmail ,5 er kanal aciyoyorum ve 15 gun bekletiyorum gmailleri ve hicbir sekilde giris yapmiyorum. Yani ip degistir cerezleri sil mac adresi degistir gibi seylerle ugrasmiyorum. Suana kadarda hic ugrasmadim. Yukleme isini de vds den yapiyorum ve max 40 50 video atiyorum. 20 dan fazla unlem gelirse direk siliyorum ya da dunya geneli gelirse direk siliyorum kanali. Vds den yukleme islemi bitince kendi pc imden girip bagliyorum ve daha hicbir sekilde girmiyorum. Ha kontrolu nasil yapiyorsun diyorsan; kanalin gmailini telimdeki gmaile yonlendiriyorum ve 1 tane kontrol icin kanal acip hepsine abone oluyorum ki manuel olarakta kontrol edebiliyim. Ek olarakta bir ara 3cx x-lite sistemini kullanmistim fakat bu sistem yuzunden o sistemle actigim butun gmailler kapandi. Bana kalirsa o yontemi kullanmayin.

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk

Son olarak aklima gelmisken soyleyeyim:) bir pc kara listeye girdiyse o pc yi kullanmaktan cekinin.Bir abim vardi surekli kapandigindan sikayet ediyordu:aciyorum 15 gun sonra toplu kapaniyor diye. Bende baska pc den calis diyince.Dedigimi yapti ve sikintisi geçti

Arkadaslar kendi yontemi mi anlatiyim:
Universitede okudugum icin yaklasik olarak kullanabilcegim 500 tane bilgisayar var.Bos zamanlarda gidip her pc den 2 gmail ,5 er kanal aciyoyorum ve 15 gun bekletiyorum gmailleri ve hicbir sekilde giris yapmiyorum. Yani ip degistir cerezleri sil mac adresi degistir gibi seylerle ugrasmiyorum. Suana kadarda hic ugrasmadim. Yukleme isini de vds den yapiyorum ve max 40 50 video atiyorum. 20 dan fazla unlem gelirse direk siliyorum ya da dunya geneli gelirse direk siliyorum kanali. Vds den yukleme islemi bitince kendi pc imden girip bagliyorum ve daha hicbir sekilde girmiyorum. Ha kontrolu nasil yapiyorsun diyorsan; kanalin gmailini telimdeki gmaile yonlendiriyorum ve 1 tane kontrol icin kanal acip hepsine abone oluyorum ki manuel olarakta kontrol edebiliyim. Ek olarakta bir ara 3cx x-lite sistemini kullanmistim fakat bu sistem yuzunden o sistemle actigim butun gmailler kapandi. Bana kalirsa o yontemi kullanmayin.

peki telefon onayını nasıl yapıyosun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri