Karakol'dan aradılar!

penny

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar akşam bugün bi kaç kere bi numara aradı musait degildim mesgule atmistim. Az once firsat buldum aradim dedim beni aramissiniz? Bana oranin karakol oldugunu soylediler, şaka gibi geldi pek takmadim. Sonra icime bi kurt dustu :) Dedim ben bi karakolu arayayim, aradim . Cidden karakolun numarasiymis, sonra beni arayan polis memuru ile gorustum. İfade almak için cagiriyorlar. Dedim korkmalimiyim, oyle birsey olsa biz gelip alirdik telefon etmezdik dedi. Olay ne dedigimde de internetle ilgili birseyler sanirim ifaden gerekli dedi.

Napcaz simdi :) basina gelen var mi arkadaslar?

Hocam olay youtube ile ilgili mi? Yani karsı bildirim filanmı yaptınız? Değilse Konu dısı kategorisine tasıyacağım. İnsanlar durduk yere kusku içine düsmesin.

Allah Allah ilginç, internetle ilgili olsa yine gelip evinden alırlardı seni.

başka bir suçun yoksa spam yaptığın içindir hard disk yak hemen

Eğer birilerini dolandırdıysan kanal satım v.b. suç duyursunda bulunmuş olabilir varmı böyle bir şey ? Bi kaç güne bende 1 arkadaşı vereceğim hazırlıklı olsun oda [MENTION=18681]fashion[/MENTION]

Sahte telif atmışsanız buyuk sorun yok gelirlerle ilgili birşeyse ki sanmıyorum ozaman sizinle maliye ilgilenirdi

birinin adına video atıınız mı mesela çağla şıkel in frikiği gibi. muhtemelen onunla ilgilidir. mesela bir adamın salak bi videosunu yayınlarsın adam seni dava eder. ha sonuçta bişety olur mu yok. olmaz.

[MENTION=12174]penny[/MENTION] dediğimiz şekilde birşeyler yaptınmı, yada telif hakkına itiraz ettiğin oldu mu ?

Neler yazmissiniz babalar ya, dediklerinizin hic birini yapmadim. Dizi isi yapıyordum bi ara da gecen sene yapiyordum, teliften kanallar kapaniyordu hep hatiri sayilir paralarda kazandim ama kimseye karsi bildirim falan atmadim ya.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

Cok yazmissiniz la hangi birine cevap vericem :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri