büyük ihtimal şöyle olmustur saten sizin gönderdiginiz hit den gelmemişdir gönderdiginiz hit üst sıralara çikartmiştir videoyu üst sıralara çıktından sonra gelen hitten para gelmiştir.
İhtimali yüksek hocam bu dediğinizin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
büyük ihtimal şöyle olmustur saten sizin gönderdiginiz hit den gelmemişdir gönderdiginiz hit üst sıralara çikartmiştir videoyu üst sıralara çıktından sonra gelen hitten para gelmiştir.
Hocam ben kendime de açıkken gönderdim, ama gelmedi kazanç. Sistemi anlattım size, bazı videolarda (çoğu videolarda) hiç kazandırmıyor çünkü reklam görüntülemiyor. Ancak bazı videolarda özel olarak reklam tanımlandıysa bazı reklam seçeneklerini görüntülüyor. Siz pek adsense ile kazanırım umuduyla bakmayın işe, iş daha çok sıralamalarda üst sıraya çıkmak için ve popüler olmak için gibi düşünün. Adsense çıkarsa şans![]()
İşte, benimde istediğim tam olarak bu. Para açıkken tık gelmesinki adsense riske girmesin geçersiz tık vs. arkadaşlar bu hit ile güzel şeyler yapabilirsiniz. Ben şahsen şöyle yaptım. Bir niche video vardı tık a güzel tbm veriyordu gittim para kazanmasını kapattım arkadaşa link yolladım 1 2 gün içinde hit gelecek o zaman 5 10 k olunca niche video para kazanmayı açacagım üst sıralara çıkacak buda googlede aranıp kolacya bulunup tıklanmasını kolaylaştırır bence![]()
Okanıl senin kafan çalışıyor dostum![]()
Bana tüm akrabalarım okanıl der![]()
Satışlarımız sürmektedir.
Bugün Ytpara'dan bir arkadaşımızın başına şu şekilde bir olay geldi. 2 izlenim vardı sisteme eklediğimizde 6000 küsür izlenim yaptık çalışmamızla. Ardından youtube video'ya yaş kısıtlaması koydu. Belki bu da Youtube'ün videoyu incelemesine rağmen gelen hitlerin organik olduğunu gerçek hit olduğunu düşündüğü için kanala bir yaptırım uygulamadığına örnek olarak düşünülebilir.
300 bir videoya 200 bir videoya 700 bir videoya şeklinde gönderim yapıyorsanız ve kazancımızda bir sıkıntı çıkmıyorsa adnsense olarak PM Lütfen. Yani resmi bir işlem ise..
gönderdiğin hit yabancı mı? ve hangi ülkelerden? Skype varsa alabilir miyim?
Satışlarımız sürmekte, daha önce çalıştığımız arkadaşlardan da güzel dönüşler almak çok sevindirici. Şuana kadar forum üzerinden satılan ve dağıtılan toplam miktar 200.000 izlemeyi aştı. İlginiz için teşekkürler, satışlar sürüyor.
hocam skype de bahsettiniz sistem hazırmı acaba
Aslında fiyatlar biraz daha ucuz olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Sonuçta daha çok kişi alıcak ve daha çok para kazanacaksınız.
Fiyat Listesi
Fiyat listesini her gün güncelleme hakkım sabittir.
Son Fiyattan daha ucuza satış yapılmamakta. Son fiyat indirimli satış fiyatı değildir. Uzun süreli arkadaşlara ya da forumda gerçekten katkı sağlamış arkadaşlara, ya da özel bir sebebi olan arkadaşlara sağlayabileceğim fiyatlardır. Herkese son fiyat uygulanmaz. Son fiyatın altında toplu alımlarda dahi inmem mümkün değil, bu şekilde pmler atmayınız. Anlayışınız için teşekkürler.
1 K İzleme - 2 TL (Hizmetimiz Başladı) Son Fiyat: 1.75 TL
5000 İzleme - 10 TL Son Fiyat: 8 TL
10.000 İzleme - 18 TL Son Fiyat: 15 TL
20.000 İzleme - 30 TL Son Fiyat: 25 TL
50.000 İzleme - 75 TL Son Fiyat: 60 TL
100.000 İzleme - 125 TL Son Fiyat: 100 TL
Daha büyük paketler için lütfen özel mesaj atınız.
Toplam Çekim Miktarı: 280.000 Görüntüleme (Yalnızca YTPara.com üyeleri için yapılmış çekimin toplam miktardır. Sistemin toplam çekim miktarı 10+ Mdir.)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.