Karşı Cinste Olmazsa Olmaz DEdikleriniz Nelerdir? Röportaj

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

apocahpto

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 4 gün önce özgün röportaj kanalımdaki videoları yayınlamıştım eksiklerimi görmek ve yorumlarınızı almak için. 3 günlük bir çalışmanın ardından yeni bir videoda yapmış bulunmaktayım. değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum

https://www.youtube.com/watch?v=-JInjmgLMw8

Dün de demiştim, videolarınızın isminin sonuna - Bir Sorumuz Var - eklemelisiniz bilinirlik yaratmak açısından. Videolarınız kopyalanmaya da başlanacak çünkü.

İlerde bir de site açarsanız iyi olabilir. http://www.birsorumuzvar.com/ şeklinde. Boş şu an.

Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 4 gün önce özgün röportaj kanalımdaki videoları yayınlamıştım eksiklerimi görmek ve yorumlarınızı almak için. 3 günlük bir çalışmanın ardından yeni bir videoda yapmış bulunmaktayım. değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum

https://www.youtube.com/watch?v=-JInjmgLMw8

Gayet iyi birde arada bir kendinizde konuşsanız tamam olacak :D arkadaşın dediği gibi kesinlikle domain alın kendinize ait eğer bu işi ileriye götürmek istiyorsanız sonrasında benzer sosyalmedya hesaplarıda dahil ettiğinizde ortaya çok zengin bir içerikle çıkmış olursunuz, 4,94 TL'ye GoDaddy'den domaini alarak başlayabilirsiniz indirim kuponunu pm ile yolladım ;)

Sıkılmadan izledim tebrikler. Bence böyle konuşmamanız daha iyi. Habire aynı soruyu soracaksın zaten araya karışmayın ) Böyle daha hareketli bir röportaj ortamı oluşuyor. Bu arada web sitesi şart ;)

Birgün herkes 15dk şöhret olacakta, bana niye böyle birileri soru sormuyor, Tipsiz olduğumuz için herhalde.
Ne bir Tv'ye çıkabildim nede böyle sorular denk geldi.
Ah ah yanarım yanarım.

gerçekten on numara olmuş hocam bence yavas yavas sosyal medya tanıtımlarına başlayın büyük sayfalara falan reklam verin

Karşı Cinste Olmazsa Olmaz DEdikleriniz Nelerdir?

cevap:nefes alması yeterli :D

Birgün herkes 15dk şöhret olacakta, bana niye böyle birileri soru sormuyor, Tipsiz olduğumuz için herhalde.
Ne bir Tv'ye çıkabildim nede böyle sorular denk geldi.
Ah ah yanarım yanarım.

Sabah 12 gibi taksime git akşam 9'a kadar dolan oralarda ve sonra tepkin şu olacak. (Çekmeyin kardeşim istemiyorum ya yeter sormayın soru) :D

Dün de demiştim, videolarınızın isminin sonuna - Bir Sorumuz Var - eklemelisiniz bilinirlik yaratmak açısından. Videolarınız kopyalanmaya da başlanacak çünkü.

İlerde bir de site açarsanız iyi olabilir. http://www.birsorumuzvar.com/ şeklinde. Boş şu an.

Tamam Ekleyeceğim birazdan dediğiniz şekilde. Haklısınız. Evet Domain alacagım RockNRolla Sağolsun İndirim kuponu hediye etti.

Sıkılmadan izledim tebrikler. Bence böyle konuşmamanız daha iyi. Habire aynı soruyu soracaksın zaten araya karışmayın ) Böyle daha hareketli bir röportaj ortamı oluşuyor. Bu arada web sitesi şart ;)

Sıkılmadan izlediğinize sevindim. :) logo ve kapak resmi için 3 gün uğraştık. Herşeyin özgün olmasınız istememizden kaynaklanıyor. Hepsiniz photoshopda kendimiz tasarladık. Wep sitede tasarlamaya yakın zamanda bşlayacagız

hocam ilk eleman tanıdık giibi :) şaka bi yana gayet basarılı. web sitesi ve gerekli materyallerle zamanla büyür gidersiniz :)

hocam ilk eleman tanıdık giibi :) şaka bi yana gayet basarılı. web sitesi ve gerekli materyallerle zamanla büyür gidersiniz :)

Teşekkürler. İlk eleman daha çok konuştuda, Konuşmaları başka yöne kaydığı için kesmek zorunda kaldık.

tebrikler hocam :) sosyal medyada reklam yapın reklam önemli :D

Video sanki biraz fazla Hızlı gibi aradaki konuşmalarda sizde konusursanız hanı bısey dedıgı zaman pekı neden bunu dusunuyorsunuz gıbı daha ıyı olacaktır bırde vıdeoya bır sorumuz var gıbı gorsellık ekleyın bence.Onun dısında gayet guzel.Başarılar dilerim.

Güzel yapmışsınız intro olmamış daha pro yapın.
Birde siyasetle ilgili filan sorun daha çok izlenim alır.

arkadaslar su videonun linkini atarmisiniz izlemek icin telefona indiricem https:// boyle olani atarsaniz sevinirim

Hocam iyi gidiyorsun kanal görünümünü fragmanlı yapsan daha iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri