Kasım ayı pinleri - Tek konu

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bu 2. pin istegi otomatikmi çıkıyor ....

pin isteme ekranına geliyosun eğer altta yeni pin iste diye bişey varsa 1 gün bile zaman geçirmeden tıkla

---------- Spam Engelliyici 14:29 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] Bidaha sen açma bu konuyu :D Geçen ay bu güne kadar 3 pinimde gelmişti :D Bu ay birşey yok bakalım ortalıkta :D :D

bu ay yılbaşına denk geldi kargolarda yoğunluk var ondan dolayı :D

Bu ayın 12 sinde pinleri yola çıkacaklara üzülüyorum gerçekten tam onlar yoğunluğa gelecek :D :D

postacıyı görünce heyecan yapıyorum ulan pin gel artık be insafsız Aşk acısıda neymiş sen hiç postacıyı sokağında görüp komşuna gittiğini gördün mü ? :D

Cuma günü pini girdim hala ödeme işleme alınmadı, ne olacak sizce ne zaman olur hafta sonu diye mi ödeme işleme girmedi ?

cuma günü pin gelmiş az önce haberim oldu :) banlanan adsense pini ne işe yaricaksa :D yakarım artık :D

bursaya pin geldi diğer 2 sini bekliyorum 1 saat önce geldi biri

adanaya pin gelmedi daha üstelik pin gelmeden adsense para kazanma gitti eheheh :D

10 kasımda 2. pini, geçen hafta 3. pini istemiştim yarım saat önce geldi.

ilk defa adsense kullanıyorum ve hesap bu şekilde, kesinleşme falan olmamış heralde. bu ödemeyi+geçen ayın daha yansımamış ödemesini alabilecek miyim ?

QlVrN.jpg

Son düzenleme:
[QUOTE [MENTION=15986]he1senberg[/MENTION];712138]10 kasımda 2. pini, geçen hafta 3. pini istemiştim yarım saat önce geldi.

ilk defa adsense kullanıyorum ve hesap bu şekilde, kesinleşme falan olmamış heralde. bu ödemeyi+geçen ayın daha yansımamış ödemesini alabilecek miyim ?

kazancını kapatırmısın hocam kazancın da girmiş yanlışllıkla [MENTION=15986]he1senberg[/MENTION]

10 kasımda 2. pini, geçen hafta 3. pini istemiştim yarım saat önce geldi.

QlVrN.jpg

hocam kesinleşme olursa yazarmısın buraya, bende bekliyorum hala işleme girmedi ödeme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri