merhaba arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi kasgo yaptırırken nelere dikkat etmem gerekli
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
i.m.m si yuksek olsun. Trafik sigortasinin yetmedigi zaman buradaki para kullanilabiliyor.
kesinlikle ve kesinlikle bir sigortacı olarak tavsiyemdir.
İmm kombine limin en düşük 50,000 olarak çalışsınlar. Araç değeri yüksekse dahada arttırlabilir. muafiyetsiz olsun. Bazen fiyat düşşün diye araç sürücü kısıtlaması getiriyorlar onu sakın yaptırmayın.
En önemlisi teklifi elinize alıp okuyun
Trafik sigortasının kaskodan pahalı olduğu bir devir yaşıyoruz artık kaskoyu bosverdim 1 ay sonra suresi dolacak olan trafik sigortasını nasıl yaptiricam onu dusunuyorum
Ihtiyari mali mesuliyet yazan kisim hocam ordaki degerleri arttirtabilirsiniz. Mesela ilk teklifde kaza basina 60 bin tl onu 150 yada 200bin yapabilirsiniz.i.m.m.si nedir tam bılmıyorum kusura bakma hocam
hocam telifleri liste halinde aldım.bir bakarmısının
geçen sene 234 tl yaptırdıgım siğortayı bu sene en düşük fıyat 470 aldımsigortam net bir bakabilirsin en uygun fıyatı genellikle ordan alıyorum
Arkadaşlar bir bakarmısınız resimlere fikirlerinizi bekliyorum
![]()
![]()
ikinci sikret fiyat listesi
![]()
![]()
Ihtiyari mali mesuliyet yazan kisim hocam ordaki degerleri arttirtabilirsiniz. Mesela ilk teklifde kaza basina 60 bin tl onu 150 yada 200bin yapabilirsiniz.
çok teşekkür ederim.pekıi hocam atmış olduğum listedeki kasgo hangisini tercih etmeliyim..
Hocam benim bildiğim axa ve mapfre iyi firmalar. Mapfre kullanmıştım gayet iyilerdi.
Arkadaşlar trafik police ve kasgo hakkında help![]()
Kardesim sana en net tavsiye. 2 bin tl de isteseler kesinlikle zorunlu trafik sigortasi olmadan trafige cikma. Hatta verebiliyorsan kasko da yaptir.
Fiyat arastirmani tabiki yaparsin ama kaskosu ve trafik sigortasi olmayan biri olarak 1 hafta once basima gelen kaza nedeniyle gunde 1 2 saat uyku uyuyorum.
Aman ha sigortasiz yola cikma.
ufak bir iki tavsiyede ben vereyim size kendim özellikle dikkat ederim kasko yaptırrken
1 : kesinlikle yetkili servis olması (özel servislere kesinlikle bulaşmayın )
2 : anahtar üstündeykende çalınırsa aracınızın teminat kapsamında olmasına
3 : herhangibi bir olası kaza durumunda size araç temin edilmesi
4 : birde oldugunuz bölgede anlaşmalı oldugu yetkili servisler olup olmadığına
özellikle dikkat ettiğim şeylerdir benim
merhaba arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi kasgo yaptırırken nelere dikkat etmem gerekli
tlben full yaptırırım kafam rahat..
lazım olmaz olmaz oldugun gun de herseye deger
tl
Bugün sigortacı konuştum. full kasgo 1800 gibi fiyat çıkardı. sözleşmeli ise 1087
trafik sigortaya : 470 tl >> karşı masraf karşıma 30-33 bin tl dedi
649 tl >>> 250 bin tl kadar karşı masrafı karşılıyor.
Trafik sigortaya nelere dikkat etmem gerekli.
trafık sıgortasında cogu kısı hıcbıseye dıkkat etmez onemlı olan ucuz olması der.karsı tarafı ılgılendırıyor der gecer gıder.
ama bende cok bakmamakla bırlıkte aslında asıl dıkkat etmemız gereken kısım karsı taraf zararlarında kacbın tl ye kadar karsılıyor.
ornegın mercedese carptın adamın aracı hallettın trafık sıgortası hersyını akrsılamıor ıste o durumda ne yapılcak?
ufak bir iki tavsiyede ben vereyim size kendim özellikle dikkat ederim kasko yaptırrken
1 : kesinlikle yetkili servis olması (özel servislere kesinlikle bulaşmayın )
2 : anahtar üstündeykende çalınırsa aracınızın teminat kapsamında olmasına
3 : herhangibi bir olası kaza durumunda size araç temin edilmesi
4 : birde oldugunuz bölgede anlaşmalı oldugu yetkili servisler olup olmadığına
özellikle dikkat ettiğim şeylerdir benim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.