Kategorilerinizi nasıl buldunuz?

• Kullanıcı Mylitta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Bütün kategoriler youtube arama çubuğunda...
Tabi bakmasını bilene..
Biraz olsun webmaster konularını, anahtar kelime analiz yöntemlerini bilseniz kategori diye bir sıkınınız kalmayacakta.
Çoğu kimsede araştırma ruhu, öğrenme azmi yok...

Konu kategori nasıl bulunurdan [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] dan kategori nasıl bulunura dönmüş...:)

Allah kolaylık versin üstad [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

her alana her yere saldırmamak lazım, kendine bir bölge, bir alan, bir kategori yani bir kaynak bul, bunun üzerinde odaklan, kendini geliştir. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] üstadın dediklerinin her birinin altına imzamı atarım, çok kanal aç.. ama bulduğun kaynaktan yürü
ben bir tarz çalışıyorum şu an, o tarzda youtube da baya saldırgan bir politika izledim diyebilirim 100e yakın takipteki kanalımla, tekel yolunda ilerliyorum:D
kendi yolunu çiz o yolda ilerle, zaten internet en büyük kaynak

İlk aklınıza gelen objenin ingilizcesini youtubede arayın sonra önerilen içeriklerden ilerleye ilerye bir şeyler çıkarırsınız.

en önemli şey temiz çalışmak her kanalın kategorisi kendine has olsun yani karman çorman etmeyin kanalları örneğin film kanalıysa o kanala filmden başka bir şey atmayın tek kanala çok video basmayın ortalama 300 video yeterli sonraki önemli şey ise sabır hemen videoları yükledin kazanacan diye bir şey yok ilk ay kazandırmaz diğer ay başlar veya tam terside olur ama youtube da genelde hangi kategori olursa olsun çöp olmadığı sürece belli bir süre zarfından sonra mutlaka azda olsa kazandırır çok kanal yaparak kazancı katlarsınız kategori bulma olayında ise aklınıza gelen her kelimeyi arama motoruna yazarak araştırın kanalları gezin sağ tarafta önerilen videolara atlayın ordan oraya derken bir sürü kategori bulursunuz sadece 2 3 saatlik araştırmayla

Dostum,yorumum belki hoşuna gitmeye bilir,ama senin ilacın,bol araştırma,bol deneme yanılma,ve en hayati nokta UYGULAMA dır.

deneme kanallarım var para kazanma kapalı olarak bu kanalları bildiğin çöp yapıyorum ne bulursam atıyorum içine yt.den olur dış kaynaklardan olur, mümkün olduğunca uzun videolar atmaya çalışıyorum.
güncel video takibi zor olduğu için daha genel videolar atıyorum.
vds.den atıyorum evdeki bilgisayarın internet hızı ve kotası kaldırmadığı için.
1 hafta kadar sonra bakıyorum pişenleri alıyorum fırından :)
bu şekilde 3 kategori yaptım kendime ve gayet güzel gidiyor.

sana tavsiyem hemen olmuyor bulamıyorum deme bol bol deneme yanılma yap ve şunu da unutma herşey ingilizce değildir.

Merhaba arkadaşlar, youtubedan para kazanmak istiyorum ve bir süredir bunun üzerine araştırma, deneme yapıyorum. Fakat en temel şeyi yanlış yaptığımın farkındayım. İlk önce forumda paylaşılmış klasik moda,araba kazası,dövüş videoları,haber gibi şeyleri denedim. kategoriler çok yayıldığından artık her 10 kişiden 3 ü bu videoları atıyor. ve kazandırmıyor. kategori bulmak için uğraştım fakat bulduğum kategoride içerik kısıtlı, içerik bulduğum kategoride spam sayısı çok yüksek. Kimseden bulduğu emek verdiği kategorisini paylaşmasını elbette ki istemiyorum. Ben sadece sizden fikir istiyorum. Sorularım şunlardır;

1-) Bulduğunuz kategoriyi araştırma yönetiminiz nedir?

2-) Bulduğunuz kategori için içeriği torrent dışında nerede arıyorsunuz (kategori ifşa olacaksa geçiniz)

3-) Bulduğunuz kategoride spam yapan kaç kişinin olmasını normal sayıyorsunuz? Ya da hiç olmamasını mı bekliyorsunuz ?

4-) İzlenmesi az olan kategorilerde spam yapan kimse yoksa spam yapmayı uygun buluyor musunuz?

Tecrübelerini, fikirlerini, düşüncelerini paylaşan abi/kardeşlerime şimdiden saygılar sevgiler. herkese hayırlı kazançlar.

1) yutubda surf yapmak benim tarzım
2)yutubda olanı yutuba yapıştır gitsin
3)300 gavur olsa sıkıntı yok 1 türk varsa es geçerim o kategoriyi çöp yaparız.
4)izleme azsa çok video atarsın yine çok izlenmiş olursun yani evet.

ilk zamanlarda otomatik doldurmayı cok kullanıyordum.. keyword tools gibi araclarıda ...

Son zamanlarda çöp olan içeriklerin , telif , flag gibi olayların bunlarda daha cok oldugunu düsünmeye basladım. O yüzden iceriklerin önce isimlerini bulup sonra kaynaklarını buluyorum.

Şu konu bence çok önemli :

Her dil yeni bir youtube dur . Youtube da bütün içerikler çöp oldu diye düsünüyorsanız, yeni bir dile geçin , yeni youtube niz olsun :).

Kazanamayan ile Sağlam kazananlar arasındaki en önemli fark ARGE.

YT'ye süzülme konusunda kendinizi geliştirmeye çalışın, kendinize şu soruyu sorun;

- Hiç bilmediğim bir kategoriyi nasıl keşfederim ?

Kendinize ARGE yöntemleri geliştirin.

Araştırmada iyi olduğun kadar kazanırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri