Frankeinstein
Yasaklanmış
tamam sen kazandın veriyorum kategorileri :
funny,car crash
saol abi çok teşekür ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam sen kazandın veriyorum kategorileri :
funny,car crash
saol abi çok teşekür ederimbende sana vereyim vines compilation bunu çalışın mutlaka ben günde 50 krş kazanıyorum sende kazanırsın bişeyler günde 50 krş yılda 182,5 eder fena değil
![]()
Merhaba arkadaşlar, youtubedan para kazanmak istiyorum ve bir süredir bunun üzerine araştırma, deneme yapıyorum. Fakat en temel şeyi yanlış yaptığımın farkındayım. İlk önce forumda paylaşılmış klasik moda,araba kazası,dövüş videoları,haber gibi şeyleri denedim. kategoriler çok yayıldığından artık her 10 kişiden 3 ü bu videoları atıyor. ve kazandırmıyor. kategori bulmak için uğraştım fakat bulduğum kategoride içerik kısıtlı, içerik bulduğum kategoride spam sayısı çok yüksek. Kimseden bulduğu emek verdiği kategorisini paylaşmasını elbette ki istemiyorum. Ben sadece sizden fikir istiyorum. Sorularım şunlardır;
1-) Bulduğunuz kategoriyi araştırma yönetiminiz nedir?
2-) Bulduğunuz kategori için içeriği torrent dışında nerede arıyorsunuz (kategori ifşa olacaksa geçiniz)
3-) Bulduğunuz kategoride spam yapan kaç kişinin olmasını normal sayıyorsunuz? Ya da hiç olmamasını mı bekliyorsunuz ?
4-) İzlenmesi az olan kategorilerde spam yapan kimse yoksa spam yapmayı uygun buluyor musunuz?
Tecrübelerini, fikirlerini, düşüncelerini paylaşan abi/kardeşlerime şimdiden saygılar sevgiler. herkese hayırlı kazançlar.
o efsane yorum geldi aklimaKategori bulmak icin ilk yaptigim sey youtube arama yerine "Arif'in Manchester'a attigi gol" yazmak..Buradan taaa nerelere ulasmis bir nesiliz biz..![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.