Frankeinstein
Yasaklanmış
burda önemli olan kanal sayısı..
çok kanal çok para..
mantıgınız tamamen yanlış hocam çok kanal çok para fakat kaynakları çabuk tüketirsiniz az kanal çok para tercih ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
burda önemli olan kanal sayısı..
çok kanal çok para..
mantıgınız tamamen yanlış hocam çok kanal çok para fakat kaynakları çabuk tüketirsiniz az kanal çok para tercih ederim![]()
mantıgınız tamamen yanlış hocam çok kanal çok para fakat kaynakları çabuk tüketirsiniz az kanal çok para tercih ederim![]()
ben bu mantıkla hayatımı kurtardım![]()
ben bu mantıkla hayatımı kurtardım![]()
jakabvo abi ne diyorsa doğrudur![]()
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bot kullanıyor musunuz acaba? daha önce videoyap kullanıyordum her gün kanalım kapandı. bilgisayar değiştirerek denememe rağmen. vdste kapanma problemi yaşamıyorum. Acaba herkese tek ip tahsis edilen bir bot biliyor musunuz? Sanırım videoyap'ın ipleri ortak.
Üstat senin genelde çalışma sistemin youtube to youtube mu.eyv. kardeşim...
denizde kum bende zaman..yüzlerce kanalı kontrol ediyorum hergün....
siz gerçek zorluğu önce bir yaşayında önce,sonra bana hak verirsiniz..
youtube nimettir nimet![]()
[MENTION=11620]era[/MENTION] nin botunda ip sistemi mevcut.[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bot kullanıyor musunuz acaba? daha önce videoyap kullanıyordum her gün kanalım kapandı. bilgisayar değiştirerek denememe rağmen. vdste kapanma problemi yaşamıyorum. Acaba herkese tek ip tahsis edilen bir bot biliyor musunuz? Sanırım videoyap'ın ipleri ortak.
Üstat senin genelde çalışma sistemin youtube to youtube mu.
Ben ne zaman çok kanal açmaya başlasam yt den darbeyi yiyiyorum Bu çok kanal işi tek ınternetle olacak iş değil gibi geliyor banaeyv. kardeşim...
denizde kum bende zaman..yüzlerce kanalı kontrol ediyorum hergün....
siz hayatın gerçek zorluğunu bir yaşayında önce,sonra bana hak verirsiniz..
youtube nimettir nimet![]()
Ben ne zaman çok kanal açmaya başlasam yt den darbeyi yiyiyorum Bu çok kanal işi tek ınternetle olacak iş değil gibi geliyor bana
haklısın,bende zaten-6 pc 2 kablolu internet ve 1 vınn kullanıyorum..
haklısın,bende zaten-6 pc 2 kablolu internet ve 1 vınn kullanıyorum..
abi tamam allah kazancını daim etsin sürekli kazan inşallah da sen bu katagorileri nasıl buldun dizi ,değildir zaten o kesin telifi varmı çalıştıgın katagorinin uzunluğu nasıl kaç dakika genellikle ve çok kişi çalışıyor mu senın katagoriyi ve son olarak biz nasıl kazandıran katagori bulabiliriz hangi yolları izlemeliyiz neler yapmalıyız ...
6pc yerıne vds işe yaramazmı maliyet acısından
olmadı İYİSİMİ ben sana vereyim kategorileri,sen sağ ben selamet
---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------
bence bu şekilde daha iyi
tamam sen kazandın veriyorum kategorileri :
funny,car crash
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.