Kategorilerinizi nasıl buldunuz?

• Kullanıcı Mylitta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Aile planlamasının ünlü sözüdür.

Yapabileceğiniz kadar değil, bakabileceğiniz kadar çocuk yapın

kimisi çok kanal açar ama kontrolü ve zamanı vardır. Kimisi 2 kanal açar (benim gidi) aynı parayı kazanır. Burdaki olay tamamen kişinin kendi becerisine kalmış bişey bence...

mantıgınız tamamen yanlış hocam çok kanal çok para fakat kaynakları çabuk tüketirsiniz az kanal çok para tercih ederim :D

ben bu mantıkla hayatımı kurtardım :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bot kullanıyor musunuz acaba? daha önce videoyap kullanıyordum her gün kanalım kapandı. bilgisayar değiştirerek denememe rağmen. vdste kapanma problemi yaşamıyorum. Acaba herkese tek ip tahsis edilen bir bot biliyor musunuz? Sanırım videoyap'ın ipleri ortak.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bot kullanıyor musunuz acaba? daha önce videoyap kullanıyordum her gün kanalım kapandı. bilgisayar değiştirerek denememe rağmen. vdste kapanma problemi yaşamıyorum. Acaba herkese tek ip tahsis edilen bir bot biliyor musunuz? Sanırım videoyap'ın ipleri ortak.

kendime özel yazdırdığım bot kullanıyorum,ayrıca bazen ytkazan ve vds den de yükleme yapıyorum..

ama hepsinde de zaman zaman kapanmalar olabiliyor..

eyv. kardeşim...
denizde kum bende zaman..yüzlerce kanalı kontrol ediyorum hergün....

siz gerçek zorluğu önce bir yaşayında önce,sonra bana hak verirsiniz..

youtube nimettir nimet :)
Üstat senin genelde çalışma sistemin youtube to youtube mu.

[MENTION=11620]era[/MENTION] nin botunda ip sistemi mevcut.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyv. kardeşim...
denizde kum bende zaman..yüzlerce kanalı kontrol ediyorum hergün....

siz hayatın gerçek zorluğunu bir yaşayında önce,sonra bana hak verirsiniz..

youtube nimettir nimet :)
Ben ne zaman çok kanal açmaya başlasam yt den darbeyi yiyiyorum Bu çok kanal işi tek ınternetle olacak iş değil gibi geliyor bana

haklısın,bende zaten-6 pc 2 kablolu internet ve 1 vınn kullanıyorum..

abi tamam allah kazancını daim etsin sürekli kazan inşallah da sen bu katagorileri nasıl buldun dizi ,değildir zaten o kesin telifi varmı çalıştıgın katagorinin uzunluğu nasıl kaç dakika genellikle ve çok kişi çalışıyor mu senın katagoriyi ve son olarak biz nasıl kazandıran katagori bulabiliriz hangi yolları izlemeliyiz neler yapmalıyız ...

Sadece 1 satır yazı okudum sadece 1. 3 ay önce. Nasıl okuduğum konusunu gelirsek ekşi'de denk geldim ) Sonra onu arattım googlede. Onunla ilgili şeyler düşündüm ve buldum. Bu sayede 10-15'e kadar benzerlerini buldum ve şuan çok mutluyum :) Telif riski yok getiri güzel daha ne olsun. Getiri güzel değilde telif riski olmaması iyi yani. İşe bakın ki benzerlerinde de telif riski olmuyor )

abi tamam allah kazancını daim etsin sürekli kazan inşallah da sen bu katagorileri nasıl buldun dizi ,değildir zaten o kesin telifi varmı çalıştıgın katagorinin uzunluğu nasıl kaç dakika genellikle ve çok kişi çalışıyor mu senın katagoriyi ve son olarak biz nasıl kazandıran katagori bulabiliriz hangi yolları izlemeliyiz neler yapmalıyız ...

olmadı İYİSİMİ ben sana vereyim kategorileri,sen sağ ben selamet :D:D:D

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

6pc yerıne vds işe yaramazmı maliyet acısından

bence bu şekilde daha iyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri