Kaybedenler Kulübü

Rızkı veren Allah'tır. Çalışıp yapamıyorsanız orada rızkınız yoktur.

Birde cok para kazandim uç sifirli on sifirli gelecek diyen herkese inanipta kendinizi yipratmayin. Bir arkadasim var forumda ismi lazim değil durmadan 5 hane gelecek yok 6 hane gelecek yaziyor sağa sola. Olum neden yazion diyorum ib...lehine diyor :)4 ayda adsensesinde biriken para 79 tl :) boyle değişik insanlarda var.günlük 10 tl kazanca cikin bir şekilde. Sonra o adsense ve kanallari kendi haline birakin yeni hesap acin. Boyle devam edin.basarilar arkadaslar

Sorarsaniz su an benim günlük kazan 0.80 kuruş felan :) tüm kanallarim kapandi ama durmayinnayin video hic belli olmaz izlenim alir çok kazqnirsiniz

rızık iki türlüdür helal yoldan gelir haram yoldan gelir. youtube dediğin olayın başında 1000 türlü telif örgütü duruyor eserinden ötürü hak talebi olan varsa engeli telifi basıyor. dolayısıyla youtube dan para kazanabiliyorsan normal yollardan film olur dizi olur eser sahibi hak talebin de bulunmuyorsa helal olmalıdır.

Ne alaka SPAM helal degilki.?

Rızkı veren Allah'tır. Çalışıp yapamıyorsanız orada rızkınız yoktur.

Ne alaka SPAM helal degilki.?

Arkadaş şu forumlarda dini konulara girmeyin lütfen. Çünkü her girildiğinde tartışma çıkıyor.
Youtube algoritması bi anda kafasına göre videonu en üste fırlatır sen kazanırsın vs. Bunun bence bir insanın rızkıyla alakası yok. Bu şanstır, seo'dur veya sapıtmıştır.

Spam haram veya değil ben umursamıyorum. Ama bir başkası umursuyodur güzel bir şey eyvallah. Ama bırakın iş yapan kişi kendi karar versin harama, helale.

Bilen biliyor zaten neyin ne olduğunu.

Burda 2-3 sayfa bunları tartışarak milleti zamanından ediyorsunuz. Zaten günde 10 saat lanet şeyin başındayız.

Arkadaş şu forumlarda dini konulara girmeyin lütfen. Çünkü her girildiğinde tartışma çıkıyor.
Youtube algoritması bi anda kafasına göre videonu en üste fırlatır sen kazanırsın vs. Bunun bence bir insanın rızkıyla alakası yok. Bu şanstır, seo'dur veya sapıtmıştır.

Spam haram veya değil ben umursamıyorum. Ama bir başkası umursuyodur güzel bir şey eyvallah. Ama bırakın iş yapan kişi kendi karar versin harama, helale.

Bilen biliyor zaten neyin ne olduğunu.

Burda 2-3 sayfa bunları tartışarak milleti zamanından ediyorsunuz. Zaten günde 10 saat lanet şeyin başındayız.

Haklisin üstat kusura bakmayin.

sizlere tek bişey söyleyeceğim
100 uzun video, bin kısa videoya bedeldir.(nokta)

bunu uygularsanız inandığım bütün değerlerin üzerinden yemin ederim ki kazanmamanız imkansız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri