namus davası ile alakası olsa ne kendimi burda rezil ederim nede burdan böyle bir konu açarım diğer yazdıklarımda deaylı sebeblerimiz yazıyor. aynızamanda pedekok pisikiatri vs hepsine giden birisi aralıklarla ilaç alan birisi biz canımızı arıyoruz canımız yandığı için ama burdan yardımcı olabilicek birileri yazarsa sevinirim fazla söz söyleyerek bizi ve ailesi de okuyor onları rencide etmeye gerek yok zaten bana burdan ciddi yardımcı olabilicek birisi ile gerekn paylaşılıcaktır gerekiirse olanlar adminlere de bilgileri vs verilir. lütfen duyarlı olun bende 2 çocuk babası ve 1 tanesi 9 yaşında kız çocucuğu ona göre yazıp çizelim.
@
Throck
ben kötü bir şey yazmadım, demagojinin anlamı yok, ben sadece yasal olarak olması gerekenleri yazdım, hali hazırda böyle bir durum söz konusu ise bunun en büyük sorumlusu ebeveyn lerdir, ve bu ebeveynler hala bu sorumsuzluğa yenisini ekliyor, kendi çapında vakit kaybedip aramak nedir, doğrumudur, bildirirsin kolluk kuvvetlerine olayı, kız bulunur, oturur ailecek konuşursunuz, siz böyle yaparsanız bulsanız ne olacak yine kaçacak, 18ine geldimi evde durmayacak, bağlar komple kopacak,
hali hazırda kız kimde kalıyorsa , onunda suç işlemesine sebep oluyor , 16 yaşında bir evden kaçmış kızı eve almak, ona iyilik yapmak değil suç işlemektir, verin kolluğa hepsi çeksin cezasını,
halada diyorum, böyle sosyal medya üzerinden birilerini aracı yaparak kızı aramak, size yardımcı olmaya çalışan insanları suça teşfik etmektir, şimdi o kız, özel hayatın gizliliğinden dava açsa bu insanlara ne olacak,
veya aile bir anlık sinirle o kıza bişey yapsa vicdanların sesini kim duyacak,
bu konuya yardım etmek doğru değildir, işin adresi kolluktur,