Kayıp birisi için acil yardım lütfen !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam Önceki sayfadaki bir postta polisin aradığını öğrenince başka arkadaşına sığındı derken ne demek istediğinizi anlamadım. Sebebi ne olursa olsun polise haber vermeniz gerekmekte. Onun dışında facebook hesabı tel onaylıysa ve tel sizdeyse şifremi unuttum yaparak telefon yardımı ile şifreyi sıfırlayabilirsiniz. Onun dışında hesap hack vs virüs haricinde imkansıza yakın

Son düzenleme:
dostum çok iyi bir fikir teşekkürler bak bu olabilir işde bunu hiç denemedim bunu pek yemez çok akıllıdır ama en son bunu denicem.
@Convulsion

kolluk kuvvetine başvurun, bu kadar gündür ortada olmayan bir insan için böyle arama çalışması yapılmaz, çocugun aileden alınması durumu öyle ha diyince olacak şey değil, pedagog , sosyal hizmetler felan bi ton uğraşacak, ama siz bu şekilde bireysel iş yapmaya çalışırsanız, kurumlar bu olayı, namus davası olarak algılayıp direk alabilirler elinizden,

ayrıca bu olayında namus davası olmadığını kanıtlamanız gerekir, hiç kusura bakmayın ama, polise başvurmadan evden kaçan kızı arayan insan şüphesiz değildir,

yetkililer konuya el atmalı, kolluk dışında kimse olaya müdahil olmamalı,

dostum kız çocucugu ve 16 yaşında şu anda polise vermeme sebebimiz anne ve baba sadece birbirlerine ve bu büyük kızlarına biraz ilgisiz çünkü çok şımarık laf anlamaz vurdun duymaz laf ebesi akılına ne gelirse var bazı duyumlarımızda aileden uzaklaştırma vs gbi şeyler duyduk bu kızda çok yalancı oldugundadn ve şımarık oldugundan yalan söleyerek kendini iyice çıkılmaza sokacagından korkuyoruz. aynı zamanda şu anda polis olmasın deme sebebimiz ölüm kalım yok çok şükür yeri belli değil ama ne yaptığı belli.
@HoffnungTR

polise gidin hocam başka çaresi yok yani telefonun sıfır kutusu varsa telefonun üstünde imei numarası yazar o sayesinde yer tespiti yapılabiliyor

Son düzenleme:
namus davası ile alakası olsa ne kendimi burda rezil ederim nede burdan böyle bir konu açarım diğer yazdıklarımda deaylı sebeblerimiz yazıyor. aynızamanda pedekok pisikiatri vs hepsine giden birisi aralıklarla ilaç alan birisi biz canımızı arıyoruz canımız yandığı için ama burdan yardımcı olabilicek birileri yazarsa sevinirim fazla söz söyleyerek bizi ve ailesi de okuyor onları rencide etmeye gerek yok zaten bana burdan ciddi yardımcı olabilicek birisi ile gerekn paylaşılıcaktır gerekiirse olanlar adminlere de bilgileri vs verilir. lütfen duyarlı olun bende 2 çocuk babası ve 1 tanesi 9 yaşında kız çocucuğu ona göre yazıp çizelim.
@Throck

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

diğer mesajımda yazdım telefon baba tarafından kırıldı ve bu yüzden bu olaylar başladı facebook da yazıp çidiklerinden dolayı kırdılar.şu anda sadce hesaplarına giriyor nasıl girdiği mechul.
@furkanture20

bu işin içinde iş var derken açıklayıcı lun , olay çözüldüğünde mahçup olacağınız sözler söylemeyin lütfen.
@severall

Polise sadece cinayette ölümde kalım da gidilmez,

Polise gidip dilekçeyi verin onlar gerekirse bilişim şube ile yardımlaşarak kızın yerini tespit edip size getirirler.

zaman ayırıp yardımcı olduğun için teşekkürler ama diğer yazdıklarımda sebebleri yazıyor tekrar teşekkürler forumda adminlerden birisi isterse özleden yiğen anne baba ile resimlerimiz vardır ordan demek istediklerimiz anlicaklar.
@Samsung

namus davası ile alakası olsa ne kendimi burda rezil ederim nede burdan böyle bir konu açarım diğer yazdıklarımda deaylı sebeblerimiz yazıyor. aynızamanda pedekok pisikiatri vs hepsine giden birisi aralıklarla ilaç alan birisi biz canımızı arıyoruz canımız yandığı için ama burdan yardımcı olabilicek birileri yazarsa sevinirim fazla söz söyleyerek bizi ve ailesi de okuyor onları rencide etmeye gerek yok zaten bana burdan ciddi yardımcı olabilicek birisi ile gerekn paylaşılıcaktır gerekiirse olanlar adminlere de bilgileri vs verilir. lütfen duyarlı olun bende 2 çocuk babası ve 1 tanesi 9 yaşında kız çocucuğu ona göre yazıp çizelim.
@Throck

ben kötü bir şey yazmadım, demagojinin anlamı yok, ben sadece yasal olarak olması gerekenleri yazdım, hali hazırda böyle bir durum söz konusu ise bunun en büyük sorumlusu ebeveyn lerdir, ve bu ebeveynler hala bu sorumsuzluğa yenisini ekliyor, kendi çapında vakit kaybedip aramak nedir, doğrumudur, bildirirsin kolluk kuvvetlerine olayı, kız bulunur, oturur ailecek konuşursunuz, siz böyle yaparsanız bulsanız ne olacak yine kaçacak, 18ine geldimi evde durmayacak, bağlar komple kopacak,

hali hazırda kız kimde kalıyorsa , onunda suç işlemesine sebep oluyor , 16 yaşında bir evden kaçmış kızı eve almak, ona iyilik yapmak değil suç işlemektir, verin kolluğa hepsi çeksin cezasını,

halada diyorum, böyle sosyal medya üzerinden birilerini aracı yaparak kızı aramak, size yardımcı olmaya çalışan insanları suça teşfik etmektir, şimdi o kız, özel hayatın gizliliğinden dava açsa bu insanlara ne olacak,

veya aile bir anlık sinirle o kıza bişey yapsa vicdanların sesini kim duyacak,

bu konuya yardım etmek doğru değildir, işin adresi kolluktur,

Son düzenleme:
skype ekle hocam elımızden birşey gelirse seve seve yaparız inş bu sıkıntıdan kurtulursunuz

dostum gene söylim ben ölüm kalım yada tam anlamı ile yok olan biri yok şu anda sadece yeri tam belli olamayan ama arkadaşlarını dolaşan bir kişi var ayrıca dediğim gibi facebok da arkadaş olarak 4k üzeri arkadaş var sosyali brak asosyal olmuş artık ve bu 3 cü bu olaya girişimi polis olduğunda etrafı ve bütün herşey didikleniyor buda cevresel zarar veriyor tşk yorumların için şu anda anne ve babası 2 güne kadar ,ulaşamadığımız taktirde tekrar bunu değerlendiricez ve gerekirse gidicez polise .
@Throck

Hocam düşünce çok yanlış. Polis uğraşacak bulacakta, yok kız daha kötü şeyler yapar işin içinde polis olduğunu öğrenince falan diye düşünürseniz o iş daha da uzar. Burada kimse dedektif değil afedersin. O hesaplarda bir şekilde takip edilir. Oda hacklenerek. Bilmiyorum burada o heesapları hackleyipte kardeşimizin konumunu bulmak isteyen birisi olurmu? Bu seferde hesaplara girldi diye milletin başına iş açılır.. İyi düşünmek lazım..

Polise gidin daha önce kaçtığını ve arandığını öğrenince yine yer değiştirdiğini söyleyin bu yüzden sosyal medya hesaplarıyla yer tespitinin daha doğru olacağını arkadaşlarıyla iletişime geçildiğinde haber aldığını sürekli kaçtığını söyleyin poliste bunları göz önünde bulundurur zaten.

nasıl ya? 16 yaşındaki bir kız çocuğu 1 haftadır evde yok ve siz kolluk kuvvetlerine başvurmuyorsunuz. bu nasıl bir sorumsuzluktur aklım hafsalam almıyor, inanılmaz...

bazen dışarıdan baktığında bazı şeyler farklı olur ve yanlış hgelir ama bizde aile olarak 80 senedir aynı yerde ikamet eden ve bir yeri konumu olan insanlarız , sonuçta kızımızı evladımızı bizde rencide ve sıkıntı yaşasın istemeyiz şimdi benim kuzenimi arayıp bulmam la kapıları polis gezip vurması etrafımıza ve ona bize zarar verir. polisin bize bulacağına hepmiz eminiz ama şu cehalet dönemini krakollarda aranarak yada yıllarca büyüdüğü arkadaşlarına mahallesine rezil olmadan yapma peşindeyiz. bize hesapları konusunda yardım edecek kişi sonuna kadar saklı tutulucak annesi babası dayıları amcaları hepimiz yazılı olsun sözlü olsun yemin ve söz veriyoruz.

@fth

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Diğer yazılarımızı okuyun sorumsuzluk cümlesini burda bu konuyu açana kurmak yanlış olur detayları ile anlatıldı son mesajlara bakarak yazmayın lütfen konuya sadece cidden diğer yazdıklarımızı okuyan ve bizi anlayan kişiler yazarsa en azından zaman kaybı yada yersiz tartışmalar olmaz.
@myozkan

zaman ayırıp yardımcı olduğun için teşekkürler ama diğer yazdıklarımda sebebleri yazıyor tekrar teşekkürler forumda adminlerden birisi isterse özleden yiğen anne baba ile resimlerimiz vardır ordan demek istediklerimiz anlicaklar.
@Samsung

Sebepler yazıyor hocam evet okudum baştan sona fakat yaptığınız yol kızı kurtarmak isterken tamamen kaybetmenize neden olabilir, tabir caiz ise kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Tavsiyem polise başvurmanız Allah korusun ya şuan başına kötü bir şey geldiyse ? Bir başkası tarafından kaçırıldıysa, başka suçlara yada kötü emellerine milletin alet ediliyorsa ? Olayın birde bu tarafından bakmak gerekiyor ne yazık ki istediğimiz her şey bizim istediklerimiz doğrultusunda ilerlemiyor. Zaman kaybetmeden polise başvurmak en iyi yol olarak görünüyor çünkü kayıp olduğu gün sayısı bir hayli fazla geç bile kalınmış. Tabi son karar sizin

[MENTION=30571]Dersimli[/MENTION] hocam yaşıtım olduğu için biliyorum bu yaşta kızlar facebookta bi hava atma vs tarzı böle bi atar giderli oluyolar.Polise gitmekte pek niyetli değilsiniz galiba ozaman facebookta son paylaştıklarını anlık olarak beğenen ve samimi yorum atan kız-erkek arkadaşlarına mesaj atın aralarından 1 tane insaflı mutlaka çıkar.facebook adresini çalmak istiyosanızda kızlar genelde mailine girmez mailine girmediği için mail hesabı bi süreden sonra silinir mailini biliyosanız aynı mail üzerine mail almayı deneyin alırsanız şifremi unuttum üzerinden yeni şifre alabilirsiniz.

polisin bize ilkinde geri getirmesi değiştirmedi şimdide değiştirmez. yeri belli kayıp değil ama o belli yer içinde bulamıyoruz kapıya polis getirmesinden se biz alıp konuşup getirmek istiyoruz hesaplarında yedikleri içdikleri yerlerin resmi yok ama ufakdan da olsa bişeler yazarak hava atıp kendini belli ediyor oyüzden konumu tam bulabiliriz diye konu açtım. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri