Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alakası bile yok.Ben orda sizden ismini sitemedim çizgi filmin dedim ki kategorisi nedir falan dedim.Ayrıntılı anlatır mısınız dedim.
hocam bir kaynak buluyorum devamı geliyor.Bir yerde kesiliyor maks 100 video buluyorum.Yani bilen çok iyi kaynaklar buluyor.Ben de çok güzel bir kaynak buldum özgün gibi güzel bir kanal.araba kanalı.ama kopyalamak istemiyorum.dostum millete para vereceğine forumda millet ne yüklemiş onlara bak. 1 hafta takıl izle, bir şey yazma, zaten herkes burada ne yüklediğini söylüyor bir şekilde
Para vermeye bu kadar meraklı olma, ilk önce kazan sonra verirsin, kazanmak içinde forumu takip et. Burada sana kazanıyorum diyenlerin %95'i bu forumdan öğrendi bu işi. Senin neyin eksik?
Bir şeyleri sürekli para ile öğrenirsen eğer, sonra kaynak tükendiği zaman araştırmak için çaba sarf etmessin. Tek kaynak youtube olsun senin için gerisini düşünme.
Ne vereceksin banagel vatandaş gel batan geminin malları bunlar (dizi çizgi film muzik spor ) ne vereyim abime![]()
Ne vereceksin bana![]()
hocam küçükken ben ne izlerdim ki.Cartoon Networksen küçükken hiçbir şey izlemedin mi televizyon da?
Diye bir soru sorulsa sana ne cevap verirdin? cevap verebiliyorsan git yükle![]()
hocam küçükken ben ne izlerdim ki.Cartoon Network
hocam tamam.Fakat bulunmuyor.Azimle çalışacağım bulacağım.İnanıyorumbana söyleme kendine söyle
hep aynı hikaye.
kaynak bulamıyorum.
10 aydır bu işteyim en yüksek kazancım 20 lira
ben bu işten anlamıyorum
ben bu işi bırakacam yapamıyorum
bu iş bitti sonu geldi artık
vs vs
bizim yardımsever millet döksün eteğindeki taşlardan üçer beşer..
birleştir puzzle i hopa şinanay yavrum hopaşinanay
kardeşim yabancı forumları anlasam.yabancı forumları ve torrent i biraz karıştırın bir zahmet kaynak bol...
yabancı forumları ve torrent i biraz karıştırın bir zahmet kaynak bol...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.