Kaynak Bulmayı Öğretene Benden 20 tl

gel vatandaş gel batan geminin malları bunlar (dizi çizgi film muzik spor ) ne vereyim abime :D

alakası bile yok.Ben orda sizden ismini sitemedim çizgi filmin dedim ki kategorisi nedir falan dedim.Ayrıntılı anlatır mısınız dedim.

dostum millete para vereceğine forumda millet ne yüklemiş onlara bak. 1 hafta takıl izle, bir şey yazma, zaten herkes burada ne yüklediğini söylüyor bir şekilde :)
Para vermeye bu kadar meraklı olma, ilk önce kazan sonra verirsin, kazanmak içinde forumu takip et. Burada sana kazanıyorum diyenlerin %95'i bu forumdan öğrendi bu işi. Senin neyin eksik?
Bir şeyleri sürekli para ile öğrenirsen eğer, sonra kaynak tükendiği zaman araştırmak için çaba sarf etmessin. Tek kaynak youtube olsun senin için gerisini düşünme.

911'inci Mesaj, Yardım Mesajım olsun :)

dostum millete para vereceğine forumda millet ne yüklemiş onlara bak. 1 hafta takıl izle, bir şey yazma, zaten herkes burada ne yüklediğini söylüyor bir şekilde :)
Para vermeye bu kadar meraklı olma, ilk önce kazan sonra verirsin, kazanmak içinde forumu takip et. Burada sana kazanıyorum diyenlerin %95'i bu forumdan öğrendi bu işi. Senin neyin eksik?
Bir şeyleri sürekli para ile öğrenirsen eğer, sonra kaynak tükendiği zaman araştırmak için çaba sarf etmessin. Tek kaynak youtube olsun senin için gerisini düşünme.
hocam bir kaynak buluyorum devamı geliyor.Bir yerde kesiliyor maks 100 video buluyorum.Yani bilen çok iyi kaynaklar buluyor.Ben de çok güzel bir kaynak buldum özgün gibi güzel bir kanal.araba kanalı.ama kopyalamak istemiyorum.

125 tl ye çizgi filmin ilk 4 harfini satıyorum 250 tl ye ilk 4 harf ve sondan 2 harf satıyorum. alan varsa dumanla haber göndersin.

hep aynı hikaye.
kaynak bulamıyorum.
10 aydır bu işteyim en yüksek kazancım 20 lira
ben bu işten anlamıyorum
ben bu işi bırakacam yapamıyorum
bu iş bitti sonu geldi artık

vs vs

bizim yardımsever millet döksün eteğindeki taşlardan üçer beşer..

birleştir puzzle i hopa şinanay yavrum hopaşinanay

hep aynı hikaye.
kaynak bulamıyorum.
10 aydır bu işteyim en yüksek kazancım 20 lira
ben bu işten anlamıyorum
ben bu işi bırakacam yapamıyorum
bu iş bitti sonu geldi artık

vs vs

bizim yardımsever millet döksün eteğindeki taşlardan üçer beşer..

birleştir puzzle i hopa şinanay yavrum hopaşinanay

yabancı forumları ve torrent i biraz karıştırın bir zahmet kaynak bol...

en iyisi reel bir işte çalışın onu yapamıyorum bunu beceremiyorum bunu anlamıyorum diyerek armut piş ağzıma düş ile olmaz bu işler.. ya ciddi ciddi kafa yorup gayet iyi şeyler bulabilirsiniz ya da dışarıdaki hayata yönelin..

kaynak isteyene kaynak bol benim elimde öyle bir kaynak var ki isteyene 10 bine satarım istemeye yerini söylerim hahahaa :D

altta verdiğim adresi googlede resimdeki gibi ara.

kaynak
Google Arama Trendleri

1PX2AA.png

işine yararsa bir hayır duası yapsan yeter. Para bizde geçmez ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri