Kaynak sıkıntısı çekenlere özel

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mumru

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar hergün kanal dagıtmak yerine size nasıl kanal buldugumu nasıl video cektigimi yada nasıl güncel video buldugumu anlatayım ..
Youtube video ararken öncelikle ne aradıgınızı belirleyin mesela dizi arıyacaksınız telifsiz olacak ..
Ben ararken sunu yapıyorum mesela ingilizcemi genelde ingilizce dizilerde xxxx adında season x episode x seklinde olur youtube girin episode x yazın 20 dk üstünü secin yüklenme tarihi secin mesela en son yüklenenleri görün..
İclerinden girin bi kanala bakın ilk videoyu ne zaman atmıs reklam acıkmı zaten farkedersiniz 2 ay önce atmıssa reklam hala acıksa telif yoktur yada kontrol cok rutindir secersiniz .Her seyde böyle bu anime atıcaksın adını yaz youtube dediklerimi yap . İngilizce degilde arapcamı gir translate et episode ne demek onu arat bul sec kafana göre takıl :)

Bir diger yöntem ne arkadaslar onuda söyleyim ben böyle yapıyorum ülke belirlerim kanallarını bulurum
American TV - TV from USA.

mesela girerim kanallarına ingilizcem var benim sizde translate yapabilirsiniz
bakarım ne var bu hafta tv programında secerim bi dizi youtubeda ararım bakarım varmı varsa cekerim kanalını ardından dizi gününü ögrenirim torrentten ilk ben indirip yüklemeye bakarım genelde telif gelir bu yaptıgınıza ama telifsizide siz arayıp bulucaksınız telifsiz diye birsey yoktur rutin kontrol vardır yada görevli yoktur.
Ama sunu unutmayın eski dizilerde telif cok nadirdir mesela türklerden düsünün gidip bir sıla dizisi bir ıhlamurlar altında atarsanız telif almazsınız cünkü güncel degil o kadar dizinin arasından eski dizileri kontrol etmezler .
Yada mesela araplar türkce dizileri severler internettten türk dizilerinin arapca alt yazılılarını bulun yada ingilizce bir dizinin almanca dublajını bulun atın .
Filmlerde türkce dublajlar cok az yakalanır dünya engeline . Herhangi bir film kanalına girip türkce dublajlıları yutube da aratıp varolanları 1 aylık videoları toplayıp bile kanal acabilirsiniz tabi bu aralar ünlem sorunu var herhangi bir partnerde yapabilirsiniz cok rahat ..
Benden bu kadar bazı arkadaslara kanallar attım fikir edinsin diye hani demiyorum direk cekin o kanalları fikriniz olsun nasıl videolar hit alır telif almaz uzun süre ayakta kalır . Bu arada ben tek kanalla idare ediyorum suan :)

Haydin kolay gelsin.

işe yarar bilgiler var zaman ayırmışsın emeğine sağlık

Merhaba arkadaslar hergün kanal dagıtmak yerine size nasıl kanal buldugumu nasıl video cektigimi yada nasıl güncel video buldugumu anlatayım ..
Youtube video ararken öncelikle ne aradıgınızı belirleyin mesela dizi arıyacaksınız telifsiz olacak ..
Ben ararken sunu yapıyorum mesela ingilizcemi genelde ingilizce dizilerde xxxx adında season x episode x seklinde olur youtube girin episode x yazın 20 dk üstünü secin yüklenme tarihi secin mesela en son yüklenenleri görün..
İclerinden girin bi kanala bakın ilk videoyu ne zaman atmıs reklam acıkmı zaten farkedersiniz 2 ay önce atmıssa reklam hala acıksa telif yoktur yada kontrol cok rutindir secersiniz .Her seyde böyle bu anime atıcaksın adını yaz youtube dediklerimi yap . İngilizce degilde arapcamı gir translate et episode ne demek onu arat bul sec kafana göre takıl :)

Bir diger yöntem ne arkadaslar onuda söyleyim ben böyle yapıyorum ülke belirlerim kanallarını bulurum

bakarım ne var bu hafta tv programında secerim bi dizi youtubeda ararım bakarım varmı varsa cekerim kanalını ardından dizi gününü ögrenirim torrentten ilk ben indirip yüklemeye bakarım genelde telif gelir bu yaptıgınıza ama telifsizide siz arayıp bulucaksınız telifsiz diye birsey yoktur rutin kontrol vardır yada görevli yoktur.
Ama sunu unutmayın eski dizilerde telif cok nadirdir mesela türklerden düsünün gidip bir sıla dizisi bir ıhlamurlar altında atarsanız telif almazsınız cünkü güncel degil o kadar dizinin arasından eski dizileri kontrol etmezler .
Yada mesela araplar türkce dizileri severler internettten türk dizilerinin arapca alt yazılılarını bulun yada ingilizce bir dizinin almanca dublajını bulun atın .
Filmlerde türkce dublajlar cok az yakalanır dünya engeline . Herhangi bir film kanalına girip türkce dublajlıları yutube da aratıp varolanları 1 aylık videoları toplayıp bile kanal acabilirsiniz tabi bu aralar ünlem sorunu var herhangi bir partnerde yapabilirsiniz cok rahat ..
Benden bu kadar bazı arkadaslara kanallar attım fikir edinsin diye hani demiyorum direk cekin o kanalları fikriniz olsun nasıl videolar hit alır telif almaz uzun süre ayakta kalır . Bu arada ben tek kanalla idare ediyorum suan :)

Haydin kolay gelsin.

yav zaten bu şekilde senin gibi düşünemeyen bıraksın bu işi.

Bu şekilde youtube'da olmayan bi diziyi de bulup koyabilirsiniz. ben kasımda öyle bi dizi buldum. tüm bölümleri atıp askere gittim. kanal başka kanallar yüzünden para kazanması devre dışı kaldı ama 6 milyona yakın izlendi. Ama artık o dizi dünya engeli veriyo. bence youtube'da olmayan dizileri de denemek lazım :D

Güzel anlatım olmuş ellerine sağlık.

yav zaten bu şekilde senin gibi düşünemeyen bıraksın bu işi.

Hocam yanlis anlamayin da neden bu kadar atarlisiniz. Adam yeni baslamistir bu ise okuyup ogrenir iste. Neredeyse her mesajiniz atarli yani :) bu konuyu ben acmis olsam sizin yorumunuza uzulurdum acikcasi. Polemik baslatmak icin soylemiyorum iyi niyetimle yaziyorum. Tesekkur edin adam iyilik yapip paylasmis yani.

Filmlerde türkce dublajlar cok az yakalanır dünya engeline . Herhangi bir film kanalına girip türkce dublajlıları yutube da aratıp varolanları 1 aylık videoları toplayıp bile kanal acabilirsiniz
tabi bu aralar ünlem sorunu var herhangi bir partnerde yapabilirsiniz cok rahat ..

Haydin kolay gelsin.

Burası tamamen yanlış.Zaten müzik hariç diğerleri görüntüden yakalanıyor.

yalnız bu biraz ben kazanamıyosam kazananlar kazanmasın herkes bilsin gibi olmuş
çünkü dün ne yaparsam yapayım olmuyor pes ettim falan yazmıştın

Hocam yanlis anlamayin da neden bu kadar atarlisiniz. Adam yeni baslamistir bu ise okuyup ogrenir iste. Neredeyse her mesajiniz atarli yani :) bu konuyu ben acmis olsam sizin yorumunuza uzulurdum acikcasi. Polemik baslatmak icin soylemiyorum iyi niyetimle yaziyorum. Tesekkur edin adam iyilik yapip paylasmis yani.

hocam bu şekilde düşünmek zorunda bu işi yapmak isteyen kişi ordan burdan hiç bir kriteri olmadan kanal çekmek bir şey öğretmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri