>>Kaynak sıkıntısı çekenlere. . .

• Kullanıcı OsC@R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri

OsC@R

Kayıtlı Üye
Bu forumda belki birçoğu kişi biliyor fakat benimde 1-2 aydır çalıştığım kaynağı paylaşmak istiyorum.
Analyze Youtube Channels with Socialgur.com
bu kaynakta kanal sahiplerinin günlük izlenimlerini kazançlarını yani analitik kısmını görebiliyoruz.Her türlü kategori eğlence,animasyon,müzik,siyasi vs vs seçip inceleyebilirsiniz. . İstediğiniz dili seçip o ülkenin kanallarına göz atıp fikirler edinebilirsiniz.
Herkese iyi forumlar.

[MENTION=14816]ODEL[/MENTION] hocam sizin kanalı buldum :)

OMVq6n.png

nie paylaşıon ya şimdi youtube fixlicek

Paylaşım için Teşekürler hocam

Son düzenleme:
Satır sonundaki income gerçeği yansıtmıyor kendi kanalımı buldum yok fazla yazıyor orda

socialblade den daha saçma istatisikler :) benim kanalım 20$ kazandırıyormuş diğerlerini anlatmama gerek bile yok :D

income istatistikleri reel değil galiba. ama kategori sıkıntısı felan çekenler burdan bulabilirler istedikleri kategoriyi.

Burası forum değil mi kardeşim forumun amacı fikirleri metodları paylaşmak değil mi ?
Sizin kuruntularınızla kimse paylaşım yapmayacak.
Bot sahipleri silsin botlarını o zaman veya kanal açanlar açmasın.
Adam metod paylaşınca kızacaksak çekirdeğimizi kolamızı alalım akşam buluşup burda havadan sudan konuşalım.Serkan abi bu durum için açmadı bu forumu.
Eline sağlık paylaşımın için dostum.

Burası forum değil mi kardeşim forumun amacı fikirleri metodları paylaşmak değil mi ?
Sizin kuruntularınızla kimse paylaşım yapmayacak.
Bot sahipleri silsin botlarını o zaman veya kanal açanlar açmasın.
Adam metod paylaşınca kızacaksak çekirdeğimizi kolamızı alalım akşam buluşup burda havadan sudan konuşalım.Serkan abi bu durum için açmadı bu forumu.
Eline sağlık paylaşımın için dostum.

niye sinirlendin ki üstteki arkadaş ironi yapmış.

niye sinirlendin ki üstteki arkadaş ironi yapmış.

Dostum bu sitemim o arkadaşa değil admini etiketleyen arkadaşa kanal tehlikeye giriyormuş hani arkadaşın kanalının bulunması için olağanüstü bi çaba gerek zaten onun yerine youtubeda bu çabayı harcasa çok daha iyi kategoriler bulur.

Dostum bu sitemim o arkadaşa değil admini etiketleyen arkadaşa kanal tehlikeye giriyormuş hani arkadaşın kanalının bulunması için olağanüstü bi çaba gerek zaten onun yerine youtubeda bu çabayı harcasa çok daha iyi kategoriler bulur.

şimdi gördüm hocam
bende direk engel geçme gibi yöntemlerinin paylaşılmasına karşıyım ama böyle yol gösterici paylaşımlar olmalı.

sağol hocam .. gecen bende kategori bulma hakında paylaşımımı garip garip konuşanlar yüzünde geri çektim ... ama bir yandan onlarada hak veriyorum fısıldadığın şey bile fixleniyor artık ... paylaşım güzel sağol.

ilk defa gördüm bu siteyi arkadaşlar insanlar bişey paylaşıyor suç paylaşmıyor nasıl forum diyorsunuz herkez bi acayip durumda

kendi kanalımı arattım bulamadım kanal adımı 3 ay önce falan değiştirmiştim hatta kapak fotosunu falan değiştirmiştim ... eski adı ile yazdım kanalı buldu ama sadece izlenimler doğru video sayısı bile yanlış kapak fotosu eski foto ... nasıl bir gücelleme sistemleri varsa ?

Yorumum bulunsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri