Kazanan İnsanlar E-Book Satar mı ?

Satar hocam neden satmasın.

Satan kişinini maddi anlamda bir sermayeye ihtiyacı yoktur.

Maliyetsiz bir iştir.

İnsanların tecrübelerini satarak para kazandığı bir sektör var dünyada adı ise online bilgi pazarlama dır.

Bu sektörde elde edilebilecek kazanç seviyesini referans durumu belirler.

Dünyada clickbank
Türkiyede xticaret clickmerkez

Sizde bir kitap yazın.

Forumda satsanız kazanırsınız 30.000 TL
Affiliate ağlarına koysanız kazanırsınız 100.000 TL
Dünyaya açılsanız kazandırır 500.000 TL

Sonuçta bu da bir sektör.

Bilgileriniz sahteyse referans olarak değerinizi bitirirsiniz
Bilgileriniz gerçekse hem güven hem para kazanırsınız.

Ben youtube için dedim hocam bu forumda 30K kazanmak için Ebook ile 100 TL den 300 tane satmak lazım ki

Alış veriş için geçen sürede ve sonrasında destek verdimide düşünürsek bu süreyi Youtube a ayırsam 10 Katını kazanırım Youtube dan para kazanan adam E-Book ile uğraşmaz. Ben henüz görmedim kazanan birinin sattını varsa örnek göster hocam.

kusura bakma hocam yanlış düşünüyorsun
neden
ben kazanıyorum sen kazanıyorsun o e-book yapan arkadaş kazanıyor ee geriye kalan coğunluk çabalıyor didiniyor yok ortada bişey neden emeğinle oluşturduğun bir şeyi herkeze yol göstermek adına bir miktar karşılığında satmasın neden o kazanamayan arkadaşlar da 3 5 bişeyler kazanmasın

Haklı olduğunuz bi yerde var olmayan bi yerde..

Yotubeden sizde hatrı sayılır paralar kazanıyosunuz fakat forumda duruma göre onca insanla uğraşıyorsunuz.Amaç ? ? Bellki farklı bi amaç var.

Ayrıca bazı şeyler verdikçe çoğalır bana göre.insanlarla birşeyleri paylaşrısın buda bize maddi manevi olarak illaki dönüşü olur.yada ytden iyi para alırken neden e-bookta extra bi gelir olmasın ki ?

Tabi bazılarıda sallıyor forumdan okuduklarıyla satıyor onlarda işte prim yapmaya çalışanlar :D illa onlardanda çıkar acısı :D

Youtube dan gerçekten güzel kazancı olupta E-Book satan 1 kişi gösterin bana.

Bide en büyük yalanları şu değilmidir ''Youtube'dan kazanıyorsam, E-booktanda kazanmıyımmı yani''...... Sen youtube'dan gerçekten sabit alsan uğraşmazsın insanlarla e - book la felan.

Biliyor çünkü oda 2 ay sonra bulduğu taktiğin bir daha hiçbir bir işe yaramayacağını bari şimdiden E-book ile kakalayımda parayı kaldırıyım diyor.

Bir admin vardı detefhfhfdsfhdhıgdjgdn adam 5K TL kitaptan kaldırdı deniyordu en son.
Adsenseden bir ayda o kadar para alamamıştır toplu.
:D

Bir admin vardı detefhfhfdsfhdhıgdjgdn adam 5K TL kitaptan kaldırdı deniyordu en son.
Adsenseden bir ayda o kadar para alamamıştır toplu.
:D

hatırlayamamışsın sanırım kardeşim

De Fa Ta Nabulur öyle bişeydi sanırım

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: Acoustic

yeni nicki hani hatırlamayan olur vatandaşlık görevimizi yapalım :D

Zamanında adwords kupon satarken bildiklerimi satsaydım kupondan kazandıgım paranın %1 ni kazanamazdım.

Ben youtube için dedim hocam bu forumda 30K kazanmak için Ebook ile 100 TL den 300 tane satmak lazım ki

Alış veriş için geçen sürede ve sonrasında destek verdimide düşünürsek bu süreyi Youtube a ayırsam 10 Katını kazanırım Youtube dan para kazanan adam E-Book ile uğraşmaz. Ben henüz görmedim kazanan birinin sattını varsa örnek göster hocam.

Ben genelleme yaptım,

Ama var hocam forumda da var

Hem Ytpara da aktif olup youtube tan iyi gelir elde eden ve hemde e-kitap ve dijital eğitim seti satışlarından çok yüksek gelirler elden eden.

Kim olduğunu burada söylemem doğru değil ama isterseniz affiliate ağlarında kayıtlı ürün ve web sitelerinin linklerini pm ile göndereyim size.

Üstelik bu kişi Türkiye affiliate sektörünün önde gelenlerin isimlerinden.

Bu işi bırakmaya karar verirsem yaptıklarımı anlatan bir ebook hazırlarım :) sabahtan akşama kadar youtube'la uğraşıyorum bildiklerimi satsam benim isteyecğeim fiyata alan çıkmaz o yuzden satmıyorum bende :D

benim hep aklıma geliyor. bu yüzden e-book almıyorum. adam yazıyor işte kazancım su kadar bu kadar . O zaman elinde para var pul var neden satarsın ? Para kazanmak icinse kazanmıssın işte. Amac daha fazla kazanmak mı yani?
İşte bende buna inanamıyorum. işte buna ornek ytpara forum sitesi bir cok abimiz bilgilerini bedava e book yapıp koyuyor. koymusta . Demek ki onlar kazanıyor.

Bu yüzden bende diyorum ki kendi taktiklerimi sunu bunu hic bir para su bu istemeden yazıcam ve kazanmaya devam edicem.

Adamsın :)

Serkan abinin konularini okuyup kazanamiyorsaniz bu isi birakin anlamiyorsunuz demektir acik ve net bir konudur bu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş emek verirsin, forumda hiç yazılmayan birşey olur anlarım da sitede yazanları neden parayla satarsın bunu anlamıyorum? Şuana kadar Serkan abiden sağdan soldan öğrendiklerimle 1 tane ücretsiz e-kitap çıkardım okuyanlar Skype'den ekleyip her gün bana teşekkür mesajı yolluyorlar.
Ha şimdi diyeceksiniz sen de ücretli kitap çıkardın diye, o kitaptaki listeyi 3 ayda oluşturdum ve pek çok kanalda uğraştım bulmak için. Hatta forumdan bir arkadaş kaynak yetmiyor diye forumun belki de %1'inin bildiği ekstra bir kaynak verdi oradan da bayağı faydalandım. Eğer ben ücretli sattığım kaynağı sağdan soldan toplasaydım bunu da bedava paylaşırdım. Şuanda bir sıkıntısı çıkan arkadaşlara da yardımcı oluyorum. Amaç üzüm yemekse o üzüm her türlü servis edilir ama bu kişilerin amacı bağcıyı dövmek.

Kendimizi kazanıyor sanarsak şahsen ben yazmam .kişi kendi öğrendiği tecrübeleri ve kısa yolları kimseyle paylaşmaz.paylaşırsam kazancıma yeni ortak edinmiş olurum .hem kazanıp hem e-book yazan olduğunu düşünmüyorum ben işten güçten başımı kaldıramıyorum şahsen.

iPad'dan gönderildi .

Kazanan Bedava günahını vermez. Genelde E-Book satan kişiler gözleri yemiyor bu işi yapmaya zahmetli geliyor. Bildigi bilmedigi attığı tuttuğu bütün bilgisini satıyor. Sana söyle diyim aylık 1000tl kazandıran E-Book diye satılan hiçbir E-Booka inanmıyorum hepsi para tuzagı ha bu arada E-Bookta yazandan fazla bu forumda zaten mevcut :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri