Merhabalar arkadaşlar uzun süredir ytparaya üyeyim bildiğin gibi youtube adsense banlarından sonra çoğu kişi forumu bıraktı yeni sektöre geçti vs vs fakat forumda bir sürü kazanç konusu açıldı şu kadar kazanç garantili şu kadar kazanç iadeli vs fark ettimki bazı sorunlar çıkıyor kimin ne yaptığı belli değil ? Youtube zamanında hiç kimse forumda açmazdı kazanç konusu neden ? Çünkü kazanıyorduk ama şimdi kazanamayanları görünce hop foruma kazanç garantili konular doluyor.Benim önerim şudur adam mesela yazmış 8000 liralık paket alın 2 ay sonra garanti paranız çıkar.Yahu 8000 lira az paramı ? Kime neye nasıl yatırıcaz bu para nerden gelicek nereye gidicek herşeyin üstü kapalı.
Benim tavsiyem forum adminlerinin veyahut seçilen bir kişi bu sistemi deneyecek örnek veriyorum adam başlayacak çalışmaya 3 ay sonra parayı amorti ediyormu etmiyormu kara geçiyormu geçmiyormu eğer geçerse doğruysa devam etsin ? Zaten adamlar garanti veriyor madem patlamayacak bir sistem 3 ayda gider 30 ayda benim görüşüm budur sizinde görüşünüzü almak isterim teşekkürler.
Benim tavsiyem forum adminlerinin veyahut seçilen bir kişi bu sistemi deneyecek örnek veriyorum adam başlayacak çalışmaya 3 ay sonra parayı amorti ediyormu etmiyormu kara geçiyormu geçmiyormu eğer geçerse doğruysa devam etsin ? Zaten adamlar garanti veriyor madem patlamayacak bir sistem 3 ayda gider 30 ayda benim görüşüm budur sizinde görüşünüzü almak isterim teşekkürler.