Kazanc garantili satılık 100 film

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Ben bu tip bir satışının sitede olmasından rahatsızım ve karşıyım,film satmak ne demek ya bir de açık açık kanalınızı da vermişsiniz,bence o linki de kaldırın derim her işi bu kadar basite indirgemeyin,bana haksızsam haksızsın diyin,bu tip konular siteyi ve satışı yapanın ileride başını ağrıtabilir...
Beni yanlış anlamayınız,konuyu açan arkadaşla veya forumdan kimse ile kişisel sorunum yoktur bu tip konular,satışlar lütfen rafa kaldırılsın ve bir daha açılmasın...
adam balık ekmek mi satsın youtube kazanç sitesinde hocam ?

hocam neden böyle konulara karşısınız açıklayabilirmisiniz
Yarın öbür gün birisi çıkar da hak talebinde bulunursa ve ciddi ciddi mahkemeye çıkarsanız o zaman olay çok farklı olur demek istiyorum...

adam balık ekmek mi satsın youtube kazanç sitesinde hocam ?

Siz korsan Cd satar mısınız?
Satılan kanal değil dikkat ediniz film...kazanç yöntemi desen değil,kategori desen değil,eyvallah bu site youtube kazanç sitesi fakat film satış sitesi hiç değil hocam...

Yarın öbür gün birisi çıkar da hak talebinde bulunursa ve ciddi ciddi mahkemeye çıkarsanız o zaman olay çok farklı olur demek istiyorum...

Satılan kanal değil dikkat ediniz film...kazanç yöntemi desen değil,kategori desen değil,eyvallah bu site youtube kazanç sitesi fakat film satış sitesi hiç değil hocam...

hocam ben toplu olarak bu tarz konulara karşı olduğunuzu sandım bu yüzden sormuştum ama sadece bu konu için söylüyormuşsunuz

haklı olabilirsiniz ama spam yapmak zaten korsanlıktır bence ve filmi yayınlayınca bile yapacakları en fazla filmi kaldırmak oluyorken satıldığı için mahkeme falan pek olacağını sanmıyorum

hocam düşüncenize saygı duyuyorum
ama düşünceniz cok yanlış
ha film kanalı satmıssın ha film satmıssın bu filmlerle de sonuc ta kanal olusturulacak

r10da yıllarca film upload işi yapılmakta ne r10 ne de upload işi yapanlar şimdiye kadar zarar gördü

Filmleri render yapmamız gerekecek mi acaba ?
Sanki burda herkes kendi içeriğiyle kazanç sağlıyorda neyi savunuyorsunuz anlamış değilim.Adam arşiv yapmış satıyor.

Filmleri render yapmamız gerekecek mi acaba ?
Sanki burda herkes kendi içeriğiyle kazanç sağlıyorda neyi savunuyorsunuz anlamış değilim.Adam arşiv yapmış satıyor.

hayır hocam filmleri bi kanala yükleyecem siz oradan alacaksanız
filmlerin hepsi eslesensizdir

Bu işte bu kadar paraya alan varsa bende bir çizgi film listesi yapayım ,alan olur mu.

hocam düşüncenize saygı duyuyorum
ama düşünceniz cok yanlış
ha film kanalı satmıssın ha film satmıssın bu filmlerle de sonuc ta kanal olusturulacak

r10da yıllarca film upload işi yapılmakta ne r10 ne de upload işi yapanlar şimdiye kadar zarar gördü

kanal satışında muhatap alıcı-satıcı-youtube'dur,siz film sattığınız için muhatap alıcı-satıcı-ytpara'dır,R10 da upload işi yapılması,bu konu için emsal gösterilemez, yanlış yanlışla haklı çıkartılamaz...
spam yapıldığı için artık kanal kapanması değil adsense ban ile google minumum düzeydeki cezayı vermekte,bir gün hak sahibinin birisi çıkarda hop kardeş noluyo burada diyip soluğu mahkemede alırsa ilk muhatap ytpara'dır,düşüncem size(lere) göre yanlış olabilir ama çok yanlış olduğunu düşünmüyorum...
Başta da dediğim gibi konu sahibi arkadaşla ve forumdan kimseyle sorunum yoktur,sadece görüşümü belirttim,arkadaşın görüşlerine de saygılıyım, keşke hep ben yanlış düşünsem,yanlış söylesem kimse hiç bir şekilde zarar görmesin dileğim budur teşekkürler başarılar...

fiyat normal garanti sartı vermek güzel ama işin ucunda 12k tl var sahsen ben girebilirim ama bu ısın 3 ay boyunca garantisini nasıl vereceksiniz bunu merak ettim? sahsen böyle bır durumda en mantıklısı noter antlasmasıdır! :D

Bu filmlerin kanalarda para kazanması kapanmış halde sende var sanırım o kanallar populer sayfalardamı ve satmayı düşünürken onlarıda vermeyi düşünürmüsün Osman ?

hayır hocam filmlerin hepsi bir kanalda ve gizli halde
vsdfe de filmler var
para kazanması kapanan kanallarımı kendim kopyalayacağım satmayı düşünmüyorum

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

fiyat normal garanti sartı vermek güzel ama işin ucunda 12k tl var sahsen ben girebilirim ama bu ısın 3 ay boyunca garantisini nasıl vereceksiniz bunu merak ettim? sahsen böyle bır durumda en mantıklısı noter antlasmasıdır! :D

noter anlaşması yapmak teknik ve kanuni olarak imkansız
senet mümkündür sadece

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri