Kazanç Taktiği Paylaşmayacak Gelmesin

D
  • Kullanıcı DivineWisdom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Madem taktik veriyok birde ben veriyim önce yabancı bir isimde yabancı bir kız profili açılır facede sonra ilgi çeken amatör kız resmi profile eklenir sonra büyük sayfalarada add me pls diye mesaj atılır. 1 ayda 5 bin kişi arkadaş ekliyor sadece 5 10 sayfaya mesaj yazmakla hergün yazarsanız 1 haftada yaparsınız organik cıyır cıyır gerçek kişiler o sayfanızda video paylaşırsınız o 5 bin kişi kendi arasında paylaşır dakikada video coşar :D benim taktiklerden biri :D herkes paylaşsın bildiğini sonuçta youtube sömürüyoruz kendi kendimizi değil :)

Bu taktiği sayfa ile yaparsanız daha çok getirisi olabiliyor.

5 bin doldumu zaten hesabı sayfaya çevirin 5 binden sonra arkadaş eklenmiyor çünkü hesabı sayfaya çevirme var facebookta

Bende bir videoda görmüştüm açıklamasına etiketler yazmıştı adam bende yazayım dedim belki bir faydasını görürüm dedim faydası var bi deneyin derim :)

s.a hiç deneyemedim ama güzel bi kamera şakası(kendin yapacan) hem izlenme hemde getiri çok fazla olur.Özellikle youtubeyle face ilişkiliyse ve arkadaşında çoksa otur seyret.Ben arkadaşları ikna edemedim kız gibiler.denemesi bedava hocam.

Bir öneri de benden gelsin.
Kiz facebook adresi önerisi zaten yapilmis, bu hesapla 15-30k arasi abonesi olan sizin videolarinizla ilgili sayfalara nazik mesajlar attiginizda videolarinizi yayinlamalari icin %30'undan olumlu geri dönüs aliyorsunuz.

Ama abone sayisi yüksek olan sayfalar bu isi parayla yaptiklari icin pek yanasmiyorlar. Yine de 15-30k arasi abonesi olan bir sayfadan 150-300 arasi tik alabilmeniz mümkün. Tbmler iyiyse bu sayede günde 5-6 dolar zor olmuyor.

Madem bu kadar dayanisma var top secret bir metotta aksam ben paylasayim(suan mobilim) bir video 15 sn de nasil 301 yapilir birhaftada en kotu video 60ila 80k arasi nasil izleme alir denenmis ve %100 basari saglamis bir teknik aksam :))

Bir bombada ben patlatayım
bomb_10.gif

en az 5 kanal açıyorsunuz... (499 a kadar yolu var)

sonra...

GOOGLE DE ARANACAK KELİME

İNGİLİZCE ARAMA most popular videos TÜRKÇE ARAMA en çok izlenen videolar

youtube haricinde kalan video sitelerinin en çok izlenen (günlük,haftalık,aylık videolarını buluyoruz...

mesela örnek siteler
Top 100 En iyiler - MyVideo

Bugün En Çok İzlenen Videolar - Mynet - Video

En Çok İzlenen Videolar - Bu Gün İzlenen Videolar - Akıllı Tv

diğer video sitelerinin en çok izlenen videolarını (komik,amatör,araba vs...) youtubeye çekiyorum...

etiketleme işinide

http://www.webmasterfanclub.com/index.php?action=anahtar_kelime_analizi
https://www.youtube.com/keyword_tool

aylık 250-300$ geliri var bu işin... (bana) arttırmak size kalmış...

DAHADA ÇOK KAZANMAK İSTİYORSANIZ...

youtubede kazandığınız paranın bir kısmıyla,adsenseden günlük 3-5$ kazanan site veya youtube kanalı satın alırsınız kârdan kâr edersiniz :)

ör: youtubeden aylık 200$ kazandığınızı varsayalım

her ay 100$ kısım ile günlük 2-3$ gelirli kanal veya gelirli websitesi alın

buda benim kazanç yöntemim...

KONU HAKKINDA PM ATMAYIN CEVAP VEREMEM... ZAMANIM OLURSA KONU ALTINDAN CEVAPLARIM...

panpalar guzel bir taktikde ben vereyim boyleki onceler bende bazi arkadaslar gibi tv kanallarinda cikan programlari ekliyordum ondan cokda para kazanmak olmuyordu onu anladim bu yakinlarda youtube-da geziniyordum bir kanal beni yaman celb etdi kanalda barbie oyunlari olurya oyle oyunlarda 2013 gelinlik modasi,ayakkabi modasi gibi videolar paylasildigini gozdum yani benim bir yila kazandigim aboneyi 1-ayda kazanmis bende bas koydum bu yola 2-haftadi acdim kanali 370,000 izlenim 320 abonem var sizlerede tavsiye ederim :) benden bu kadar

Bir taktikte benden:
Yüklediğimiz videonun başlığını ve etiketleri açıklama kısmına ekliyoruz. Açıklama kısmına o kanalla ilgili bloger adresimin adresini ekliyorum.
Artık bazı videolar iyi izleniyor bazıları 5-10 da kalabiliyor.Şans işi birazcık.
Tabiki paylaştığımız videonun başlığı ilgi çekici ve youtubede olmamalıki o zaman hit kazanılabilir. Benim zamanım olmadığı için o kadar uğraşmıyorum. Şuan 7 ile 15 dolar arası kazanıyorum. Tabiki bu 1-2 günlük iş değil yaklaşık 4 aydır bu youtube işindeyim. :)

ben bu işte yeniyim ama tutulmuş videolarımı söylemek isterim kla*** olucak güncel video bulun sonra ismini değiştirin illa o video tutulur herkeste koyar ismini değiştirin birde ben kendim video hazırlıyım programla falan kesin 1.000 oluyor

her hangi bildiyiniz guzel bir dil uzerine yogunlasin bilmiyorsanizda calisin az buz siyeler oyrenin mesale rus ispan cok guzel kazandiran diller + bu dilllerden birinde yayimlanan bir kac tehlifsiz telerealite bulun teleralite cok iyi kazandiryor bendende Bu kadar )

merhaba arkadaşlar ben bu işte yeniyim, ilk r10 da rastladım Muslera hocanın anlatımlarına ve taktikler için gerçekten çok sağolun, geliştikçe uygulamaya çalışacağım söylenenleri saolun

aysun06 güya sağlam bilgi paylaşacaktı ama sanırım vazgeçti. Aslında buradaki bilgiler altın değerinde. Her bilgiyi alıp birleştirirsek 10 numara kazanç imkanı olur düşüncesindeyim.

Taktiklerini sır gibi saklayanlar kendi ceplerini doldurmaya devam etsin, ben burda kendi denediğim ve başarılı olduğum bir kazanç taktiğinden bahsedeceğim, belki bilenler vardır ama bilmeyenlere ışık olsun.

Bu taktik sayesinde videom 2 saat içinde 10.000 izlenmişti ve sadece bu videomdan günlük 12 dolar kazanmıştım.

Tweeter'da solda trend topic alanı vardır, ülkeleri değiştirebiliyorsunuz, mesela ben yüklediğim videomda Abd gündemini seçmiştim ve amerikan futbolu transfer dönemiydi sanırım o zamanlar trend topicten bu bilgiyi aldım ve anında google dan güncel bir video bulup yükledim.

Videoyu yükler yüklemez tweeterda ilgili hashtag lerde paylaştım ve izlenimler anında saniye gibi saymaya başladı, izlemek çok keyifliydi.

Tweetterda trend topic kısmından ülkelerdeki gelişmeler sayesinde bu şekilde videolarınızı patlatabilirsiniz, tecrübe edilmiştir. Hatta videom da şudur:

Robert Nkemdiche going to Ole Miss!! - YouTube

benden bir tıkın war ;)

bence en etkili taktik sabır+disiplin=kazanç yöntemim bu. önce bir konu bulurum örneğin araba kategorisi bunu güzelce bütün arama motorlarında bu kelimeyle ilgili güzel siteleri bulun rakip kanallarınıza bakın onlardan değişik ne yapabilirim diye düşünün. sonra tasarıma dikkat edin her kanal için twitter google+ facebook bağlantılarını yapın başlık açıklama etiket uygun olsun ve bir tanede blogger oluşturun oraya atın videoları. ben öyle yapaıyorum ve kazancım günlük 40 dolar şuanda. bundan başkada hiç birşey yapmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri