Kazancı Kesinleşmeyen var mı ?

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

igunal

Kayıtlı Üye
Kesinleşenler tamam da benim gibi kesinleşmeyen var mı ?

Kanallarım banlanmıştı.(para kazanma iptali değil direk kanal ban ı )

Bu yüzden paranın gelceğini merak ediyordum.Kesinleşen kazanc bildirimlerinden sonra forumdaki,kazancı kesinleşmeyen ve ilk defa ödeme alacak olmayan arkadaş var mı ?

Kapanan kanallar gec kesinleşebiliyor. Benimde Gecen ayın 15 inde kesinleşmedi ay sonu kesinleşti.

Kapanan kanallar gec kesinleşebiliyor. Benimde Gecen ayın 15 inde kesinleşmedi ay sonu kesinleşti.

kapanan kanalında getırısını aldın ama hocam doğru mu ?

ay sonunda kesinleşiyor derken atıyorum 26 sında kesinleşiyor 27 sinde zaten ödeme yapıyorlar şeklinde mi ?
yani ödeme işleme gecmeden hemen önce mi kesinleşti ?

---------- Mesaj saat 21:43:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:58 civarında gönderildi. ----------

bendede kesinlesmedi haylen

İlk ödemeniz değil doğru mu hocam ?

kapanan kanalında getırısını aldın ama hocam doğru mu ?

ay sonunda kesinleşiyor derken atıyorum 26 sında kesinleşiyor 27 sinde zaten ödeme yapıyorlar şeklinde mi ?
yani ödeme işleme gecmeden hemen önce mi kesinleşti ?

---------- Mesaj saat 21:43:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:58 civarında gönderildi. ----------

İlk ödemeniz değil doğru mu hocam ?

Kapanan kanallar ödeniyor hocam. Youtube yaptığı atakta 30 kayıp verdik ama ödemeleri yapıldı.

Kapanan kanallar ödeniyor hocam. Youtube yaptığı atakta 30 kayıp verdik ama ödemeleri yapıldı.

GEcmiş olsun sana da hocam .Arkadaşın da kanalları benımle bir toplu ban yedi ama onun kazancı eksiksiz kesinleşti dun.O yuzden de merak ettim.
Acama hafta sonu girdiği için bizimkiler pazartesiye mi kaldı diye oalbilir mi böyle bişi ?

Ayrıca kesinleşmeyen yok sanırım başka *

Benim de ilk odemem degil ama kazanc kesinlesmedi halen.Sanırım hafta basına kaldı.Yani insaallah. Bu duruma sebep oldugunu düsünmüyorum ancak söyle bir gelisme var.Adsense hesabımın yönetici mailine ait youtube kanalı kapandı.Söz konusu kanal para kazanmaya acık degil ve adsense hesabımı wordpress blogum üzerinden almıstım.Youtube isine girdigimden beri bloga tek yazı girmedim.Blogta adsense hesabını tehlikeye atacak bir durum yok.Ama stres olmadım desem yalan olur:D

normal aktif telifsiz olan kanalda kazanç hala kesinleşmedi. 1 tane adsense de beklemedeyim bende.

bir hesabım kesinleşti diğeri malesef daha kesinleşmedi

Geçte olsa ay sonuna kadar kesin kesinleşir sabır :)

Geçte olsa ay sonuna kadar kesin kesinleşir sabır :)

Güzel demişssin hocam da Ülke ülke herkesi aynı anda hesapları kesinleştiriyorlar.

Benim dışımda youtube kazancı kesinleşmeyen kaldı mı merak ediyorum ?

Evet yalnız değilsin.5-6 aydır sorunsuz ödeme alıyordum bu ay ne olduysa daha kesinleşmedi.Kapanan kanal yok,hali hazırda adsense saymaya devam ediyor.Hayırdır inşaallah.

çok garip cidden kapanan kanal oldu mu hazıran ayı ıcınde ?

çok garip cidden kapanan kanal oldu mu hazıran ayı ıcınde ?

Kapanan kanal şöyle oldu.Ben adsenseyi wordpress sitem üzerinden almıştım.Adsense mailinin kanalında da videolar vardı ama o kanal adsenseye bağlı geğildi ve para kazanmaya açık değildi.İçindeki kıytırık bir videodan dolayı o kanal kapandı.Ama adsenseye bağlı para kazandıran hiçbir kanalım kapanmadı.Dediğim gibi adsense gösterim de tıklama da devam ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri