Kazancı Kesinleşmeyenler

keşke benimkide kesinleşmese de para alamasam . fakat para kesinleşipte paranın yatmaması ileriki aylar içinde düşündürücü [hatta bu olay herkesi ilgilendiriyor ]

Konu neden herkes ile ilgili onu anlayamadım kardeşim ? Sen normal bir youtuber misin ? Yani buradaki arkadaşların yaptıklarından farklı bir yol izliyorsun bildiğim kadarıyla doğrumu' dur ? Copy / Paste olayı değil senin olayın. "Üstüne alınma ama büyük lokma yersen yutkunmada zorluk çekersin" benim de bildiğim birçok yol var. Ama gel gör ki o videoyu yüklemeye çekiniyorum. Bilgi havuzu anlayana olabildiğine geniş fakat bir kerede büyük bir adım atarsan illaki dikkat çekersin. (inşallah bir aksilik olmaz tek temennim paranı eksiksiz alman ve her ay böyle devam etmen)

Konu neden herkes ile ilgili onu anlayamadım kardeşim ? Sen normal bir youtuber misin ? Yani buradaki arkadaşların yaptıklarından farklı bir yol izliyorsun bildiğim kadarıyla doğrumu' dur ? Copy / Paste olayı değil senin olayın. "Üstüne alınma ama büyük lokma yersen yutkunmada zorluk çekersin" benim de bildiğim birçok yol var. Ama gel gör ki o videoyu yüklemeye çekiniyorum. Bilgi havuzu anlayana olabildiğine geniş fakat bir kerede büyük bir adım atarsan illaki dikkat çekersin. (inşallah bir aksilik olmaz tek temennim paranı eksiksiz alman ve her ay böyle devam etmen)

kardeşim sen beni anlamıyorsun heralde yada anlamak mı istemiyorsun ?? Ben 2005 yılından bu yana ödemelerimi her ay sorunsuz alan bir yayıncı olarak konuşuyorum burada !!! Bana biraz mantıklı konuş !! Ben o büyük lokma dediğin parayı daha önceki aylarda ve senelerde hakkımla zaten alıyordum
Hakkımla almasam uzun süre AdSense de barınanam ! Lütfen biraz ince düşünelim mantıklı konuşalım !

kardeşim sen beni anlamıyorsun heralde yada anlamak mı istemiyorsun ?? Ben 2005 yılından bu yana ödemelerimi her ay sorunsuz alan bir yayıncı olarak konuşuyorum burada !!! Bana biraz mantıklı konuş !! Ben o büyük lokma dediğin parayı daha önceki aylarda ve senelerde hakkımla zaten alıyordum
Hakkımla almasam uzun süre AdSense de barınanam ! Lütfen biraz ince düşünelim mantıklı konuşalım !

Konu : Youtube kazancın kesinleşti, ama senin ödemeni Google yapmadı. Üstine üstelik Kesinleşmiş kazancını da "Sildi". Konuyu doğru anlamışımdır umarım.

youtube işine yeni girmedin mi sen ? bloglar 'dan ya da sitelerden yıllardan beri kazandığın kazançlarından bahsetmiyoruz. Youtube kazançları hakkında konuşuyoruz.

Seninle telefonda ve skype de konuştuk seni burda ki birçok üyeden daha iyi tanıyorum. Senin üstü kapalı olarak bahsettiğin konu bana ters geldimi gelmedimi. "lütfen yorumlarımı kötü algılayıp yorumlama senin en çok kazanmanı isteyen insanlardan biriyim"

bende konuyu bölerek kendi durumu izah ederek bilgili olanlarınızdan faydalanmak istiyorum.
3 senedir ads yayıncısıyım , sitelerimde ve bloglarımda kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım hep ödememi aldım. Bu ayda ödememi aldım fakat youtube kazançlarım hesabıma yansımadı. sadece sitelerden gelen kazancı elde edebildim. Youtube da ki ilk ayımdı sınırlı sayıda videom var. Toplamda 114 dolar kazanmışım, ödemelerin belirlendiği tarihlerde de içeride param vardı tam ne kadar bilmiyorum. Hülasa benim sorunum youtube hesabında ki paraların ads'e geçmemesi. var mıdır bir fikri, tavsiyesi olan. şimdiden teşekkürler.

bende konuyu bölerek kendi durumu izah ederek bilgili olanlarınızdan faydalanmak istiyorum.
3 senedir ads yayıncısıyım , sitelerimde ve bloglarımda kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım hep ödememi aldım. Bu ayda ödememi aldım fakat youtube kazançlarım hesabıma yansımadı. sadece sitelerden gelen kazancı elde edebildim. Youtube da ki ilk ayımdı sınırlı sayıda videom var. Toplamda 114 dolar kazanmışım, ödemelerin belirlendiği tarihlerde de içeride param vardı tam ne kadar bilmiyorum. Hülasa benim sorunum youtube hesabında ki paraların ads'e geçmemesi. var mıdır bir fikri, tavsiyesi olan. şimdiden teşekkürler.

benim kazancım kesinleştide ne oldu para yine yatmadı. bundan sonrada kimse heveslenmesin kazanç kesinleşince para yatacak diye

pu4s6.jpg

Herkese Benden Çay :D

işleme alındıysa kesin yatar yani zaten senin kesinleştikten sonra panik yapmaman lazımdı yatırmayacak olsa kesinleşmezdi güle güle harca

işleme alındıysa kesin yatar yani zaten senin kesinleştikten sonra panik yapmaman lazımdı yatırmayacak olsa kesinleşmezdi güle güle harca

hocam bende öyle diyorum ama ödemeler hiç bir zaman diğer aya sarkmazdı Panik yapmamak elde değil ki .. Dediğim gibi 2005' ten bu yana ilk defa böyle birşey yaşadım

ben tekrar yazayım arada kaynadı.

ben tekrar yazayım arada kaynadı.

Youtube kanallarını ne zaman adseneye bağladın ayın 15'i nden sonramı ?

Konuyu takipdeydim berkan_33 ödemenin işleme alınmasına sevindim hayırlı olsun

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Youtube kanallarını ne zaman adseneye bağladın ayın 15'i nden sonramı ?

ben 26.05 de bağladım hocam . herkesin 15. de kazançları kesinleşip ads geçtiğinde benim hiç geçmedi. ay sonunu bekle dediler ay sonuda geçmedi. özetle 1 temmzda sadece sitelerimden gelen meblayı aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri