B
Banka
Guest
Arkadaş ban yemedi multi üyelik sorunu yaşıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala kesinleşmedi malesef...
konuyu o kadar çok okuyan üye var bir allahın kulu gelipte birşeyler yazmıyor..
bilgimiz yok ki piirim birşeyler yazalim. Biz daha yeniyiz uzun zamandan beri adsense kullanicisi sensin. Yorum yapabilirim. Geçen ay youtubeden bildiğim kadariyla ayni taktikle bir araba parasi almiştin ayni yöntemle bu ay almama konusu tartişilir ?
ben de ilk defa alacağım ve henüz kesinleşmedi. İçeride 200 dolara yakın param var.
1 aydan fazladır video atıyorum. pin bekliyorum hala.
Ya ne adamsınız gelip burda kesinleşmedi diye yaygara yapıyorsunuz. Hocam senin daha pinin bile gelmemiş kazancın nasıl kesinleşsin. Şuan ödemen askıdadır zaten. Ne adamsınız ya.
Bekleyeceğiz göreceğiz(( [Mayıs Ayı Kazancı Nerdesin
]
Senin youtube için kullandığın adsense hesabın siteler için alınmış bir hesap ve sonradan youtubeyi mi o hesaba bağladın?
Kazancı kesinleşmeyen herkesin böyleyse, youtube gelirleri bu şekilde olan hesapların kesinleşmiş ödemelerine yansımıyor olabilir. Ama ay sonunda para yatabilir çünkü youtube de gelirler görünüyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.