arkadaşlar hesabımın kesinleşmesini beklerken şu yazı gözüküyor-ben şimdi ödeme alamayacakmıyım,hesabım dolar ve içerde eylül kazancım var??
biri yardımcı olabilir mi??
biri yardımcı olabilir mi??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TRY gecmemıs daha kardesım. acayip bir durum
Dolar hesapları ayın 15 nde kesinleşiyordu büyük ihtimal hala aynı şekilde olucak. Tl olanlar ödemeler 21 nde yapılacak yazıyor dolar olanlar eski sistem 26 sı gibi alabilirler.
bende anlamadım ki zaten,arkadaşlar hesabı dolar olanlarda bu uyarı var mı?????
---------- Mesaj saat 18:45:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:12 civarında gönderildi. ----------
hocam anladımda-orda bu ay ödeme yapılmayacak diyor?
geçici bir uyarımı yani?
100 doları gecmiş hesap mı bu?
Pin yada Banka onayı girmişmiydiniz? Eğer o yazı varsa büyük ihtimal bu ay ödemeyi alamazsınız.
Dolar hesapları ayın 15 nde kesinleşiyordu büyük ihtimal hala aynı şekilde olucak. Tl olanlar ödemeler 21 nde yapılacak yazıyor dolar olanlar eski sistem 26 sı gibi alabilirler.
bu nasıl iştir bilen var mı acaba?
evet hocam-1 kerede ödeme aldım eylül kazancımda içerde var fazlasıyla
---------- Mesaj saat 18:53:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:52:27 civarında gönderildi. ----------
daha önce ödeme aldım-
Bikaç şey merak ettim cevaplarsan sevinirim.
1- Para kazandıran bi kanalında para kazanma ısıkları söndürülmüşmüydü hiç? Yanı atıyorum 5 kanalın vardır, iyi kazandıran bi kanalının ışıkları kapatılıp para kazanması kapatılmıştır.
2- daha önce ödeme alman önemli değil ancak bu ay içerisinde 130 dolardan fazla para vardı değil mi?
hocam 1 kanalımın para kazanması devredışı kalmıştı ,ve hem geçen ay hemde bu ay iyi miktarda para var içerde
para kazanması devre dısı kalan kanalalrın kazandıkları paraları kesıyor youtube. bu ay boyle basladılar.
para kazandıgın kanalın patlamıs muhtmelen. o yuzdende paran gitmiş. bakıyende 100 doların altında kaldığı için ödeme alamayacaksın.
patlayan kanalın içeriği neydi? kaç videon vardı? yukleme yaparken cok fazla eslesenle karsılasmıydın?
şiddet içeren video varmıydı kanalında?
neye gore kanalların para kazanmayı kapattığını kesın bulmaya calısıyoruz kac gundur.
---------- Mesaj saat 19:02:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:01:56 civarında gönderildi. ----------
Bır de yuklemelerını toplu olarak mı yapıyordun, bot mu kullanıyordun yoksa manuel mı yapıyordun?
Abi efsane bu ya...
Hiçbirşeyden emin olamayız...
Kazancın kesinleşme hususunda ise beklemek gerekiyor!
Abi efsane bu ya...
Abi efsane bu ya...
Hocam bir iki gün daha bekle bakalım,senın hesabın daha dolar bazındaydı sanırım,belki bu yüzden olmuştur hemen moralını bozma,o yazı geçici bir durumda olabılır olasılıkları düşünmek gerekir bu yüzden bekle,olmadı ıletışım kurarsın sebebı nedır dıye bu durumun sebebi şudur diye hiç birimiz bu durumda kesin birşey söylememiz doğru olmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.