Kazancli Kanal Satilik VoL 1

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Asagidaki ozelliklerini belirttigim kanali satiyorum.

Kanal Adi : Pm ile yada Burdan Asla verilmez :)
Kanal Acilis Tarihi : 25 Mart (20 Gunluk)
Abone Sayisi : 232 Abone ( 100/100 icerigi merakla takip eden bekleyen abone,Her gun artmakda)
Kanalda Uyari-ihlal Varmi : Asla uyari ihlal vs yokdur cillop gibi. :)
Kanalin icerigi : Tv Show Programi (Attiginiz Videolar direk 301 :) )
Kanalin Gunluk Kazanci : Hafta ici 3-15 EURO Hafta sonu 3-7 EURO. Sadece gunluk 10 bilemedin 15 dk lik islem ile bu kazanc bulunmakdadir.Fazla ustune dusmedim,dusulurse kazanc gunluk minum 10 maximum 20-25 EURO cikar.Hafta sonu tatil yaptirma firsati veriyor kanal,kafaniz rahat hafta sonu :)
Kanalin Uyari alma Riski Yuzdesi : 100/01 Evet kanalin iceriginden dolai uyari alma riski 100/01 yani cok zor almaz.

Diger Ozellikler :
Kanali alacak kisiye kaynak sitesinide verecegim.Ayrica her gun hangi sekilde video ekleyecegini,hangi saatde ekleyecegini,Etiketlerini nasil girecegini aciklamasini ve basligini nasil girecegini ayrica kazanci nasil daha fazla hale getirecegini soyleyecegim.Kanalin ustune dusen gunluk 30 dk lik calisma ve birazcik ugras ile 10 EURO dan asagi dusurmez.

Boyle bir kanal icin istedigim fiyat,normalde aylik en kotu kazanci bana gunde 10 dk lik ugrasimla 300 dolar,ancak dinimiz imanimiz para degil (benim icin) 150 Tl ye verecegim alacak kisiye.Beni bilenler az cok bilir,zarar edecek ,ettirecek bir satis yada isin icine girmem.Alacak olan gelistirsin kazancin.

Kanal icin asla PM atmiyacagim.Beni bilen guvenen Aldim der teslim ederim,ayarini ceker,neler yapacgini soylerim isim biter.Asla pm atmiyorum kanal ismini ogrenmek isteyenlere,yoksa satisin bi anlami kalmaz.

Alldim-Aliyorum diyene kanal satilmis demekdir.Kanal ismini Pm
atmiyorum.

Ucret :150 Tl
Odeme sekli : Garanti Misli Paypal

Muslera hocam ben aldım inşallah kanalı.iletişime geçer misiniz benimle.

Kanalı aldım arkadaşlar Sağol hocam yardımların için.

Çok uygunmuş hocam ya. :) Neyse birdahaki ay adsenseden gelen parayı sana yatırmayı düşünüyorum artık :D

Kanal Adi : Pm ile yada Burdan Asla verilmez
Abone Sayisi : 232 Abone ( 100/100 icerigi merakla takip eden bekleyen abone,Her gun artmakda)
Kanalda Uyari-ihlal Varmi : Asla uyari ihlal vs yokdur cillop gibi.
Kanalin icerigi : Tv Show Programi (Attiginiz Videolar direk 301 )
Kanalin Gunluk Kazanci : Hafta ici 3-15 EURO Hafta sonu 3-7 EURO. Sadece gunluk 10 bilemedin 15 dk lik islem ile bu kazanc bulunmakdadir.Fazla ustune dusmedim,dusulurse kazanc gunluk minum 10 maximum 20-25 EURO cikar.Hafta sonu tatil yaptirma firsati veriyor kanal,kafaniz rahat hafta sonu
Kanalin Uyari alma Riski Yuzdesi : 100/01 Evet kanalin iceriginden dolai uyari alma riski 100/01 yani cok zor almaz.

Diger Ozellikler :
Kanali alacak kisiye kaynak sitesinide verecegim.Ayrica her gun hangi sekilde video ekleyecegini,hangi saatde ekleyecegini,Etiketlerini nasil girecegini aciklamasini ve basligini nasil girecegini ayrica kazanci nasil daha fazla hale getirecegini soyleyecegim.Kanalin ustune dusen gunluk 30 dk lik calisma ve birazcik ugras ile 10 EURO dan asagi dusurmez.

Boyle bir kanal icin istedigim fiyat,normalde aylik en kotu kazanci bana gunde 10 dk lik ugrasimla 300 dolar,ancak dinimiz imanimiz para degil (benim icin) 150 Tl ye verecegim alacak kisiye.Beni bilenler az cok bilir,zarar edecek ,ettirecek bir satis yada isin icine girmem.Alacak olan gelistirsin kazancin.

Kanal icin asla PM atmiyacagim.Beni bilen guvenen Aldim der teslim ederim,ayarini ceker,neler yapacgini soylerim isim biter.Asla pm atmiyorum kanal ismini ogrenmek isteyenlere,yoksa satisin bi anlami kalmaz.

atmiyorum.

Hocam buna benzer satılık kanallarınız varsa ben talibim

---------- Mesaj saat 15:12:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:09:39 civarında gönderildi. ----------

Hocam buna benzer başka kanal satarsanız ben alıcıyım

serkan abi buna benzer kanal varsa youtube odeme aliyim bende aliciyim

gelecek ay böyle kanlın olursa abi 300 tl ye kadar alırım rpm gelecek yüzümü güldürecek

Hayirli Olsun

Mukemmel bi kanal Zaten Showda para var + ihtar yemiyorsa bence youtube icin en az kapanma riski olan kanal

Kanal Adi : Pm ile yada Burdan Asla verilmez :)
Kanalda Uyari-ihlal Varmi : Asla uyari ihlal vs yokdur cillop gibi. :)
Kanalin icerigi : Tv Show Programi (Attiginiz Videolar direk 301 :) )
Kanalin Gunluk Kazanci : Hafta ici 3-15 EURO Hafta sonu 3-7 EURO. Sadece gunluk 10 bilemedin 15 dk lik islem ile bu kazanc bulunmakdadir.Fazla ustune dusmedim,dusulurse kazanc gunluk minum 10 maximum 20-25 EURO cikar.Hafta sonu tatil yaptirma firsati veriyor kanal,kafaniz rahat hafta sonu :)

Diger Ozellikler :

atmiyorum.

sanalpazar olmaz mı hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri