günlük 250 tl kazandıran kanalım kapandı geçen gün hayata küstüm resmen ve 1 senedir içinde tek viddoe vardı ne telif ne bişe.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük 250 tl kazandıran kanalım kapandı geçen gün hayata küstüm resmen ve 1 senedir içinde tek viddoe vardı ne telif ne bişe.
Youtube zaten spam kanalları biliyordu. VDS kullanıyoruz. Aynı ipten 100lerce kanal yapıyoruz. Bot kullanılıyor 100 lerce kanal. PC'den manuel çalışıyoruz 100 lerce kanal. Bunu youtube bilmiyor muydu? Biliyordu ve kendi menfaatleri doğrultusunda da kanalları kapatıyor işte. Artık bundan sonra youtube'nin değişmesini beklemek yerine çalışma tarzımızı değiştirmemiz lazım. Şahsen ben 1 ocaktan itibaren hiç bir açık vermeden çalışmaya başlayacağım. %100 eminim ki özellikle spamdan kapanmalarım %90 azalacaktır... Tek cihaz tek ip tek adsense tek kanal... Başka çaresi kalmadı...
Çok kazanmak genelde çok izlenmek demek çok izlenincede farkediliyorsunuz flagçılar telifçiler tarafından şikayet edip kapattırıyolar büyük ihtimalle ben böyle düşünüyorum.
Çok kazanmak genelde çok izlenmek demek çok izlenincede farkediliyorsunuz flagçılar telifçiler tarafından şikayet edip kapattırıyolar büyük ihtimalle ben böyle düşünüyorum.
mayısta açılan 5k aboneye ulaşmış kanal eylülde, ağustosta açılan günlük 3 hane kazandıran kanal kasım ayında mail gelmeden sebepsiz yere kapandı şimdi bir kanalım daha var oda 3 hane kazandırmaya başlayacak gibi. eğer oda kapanırsa yeni adsense açmayı deneyeceğim
Dostlar youtube heroes olayı devreye girdi adsense bağlanıp, para kazanması açılan tüm videolar incelemeye düşüyor. 2 herodan ret alması yetiyor videonun kaldırılmasına. 3 heronun onayına sunuluyor. Ve success seviyelerini arttırmak ve rütbe yükseltmek için bu herolar gece gündüz çalışıyor.
Yani yapay zeka algoritmasına karşı savaşmıyoruz dostlar artık.
Tek umudumuz bu youtube hero olayının kaldırılması.
Yoksa spam tamamiyle bitti.
Dostlar youtube heroes olayı devreye girdi adsense bağlanıp, para kazanması açılan tüm videolar incelemeye düşüyor. 2 herodan ret alması yetiyor videonun kaldırılmasına. 3 heronun onayına sunuluyor. Ve success seviyelerini arttırmak ve rütbe yükseltmek için bu herolar gece gündüz çalışıyor.
Yani yapay zeka algoritmasına karşı savaşmıyoruz dostlar artık.
Tek umudumuz bu youtube hero olayının kaldırılması.
Yoksa spam tamamiyle bitti.
yaptım hocam oda olmuyor baska deneyen varsa sonucları paylasabılıracaba tutan kanallar adsense başvurusu yapan var mı tutan kanalı bağlamak yerine belkide adsense tek kana tek adsense olayına döndürmek istiyor bizi . Tek kanal tek adsense yapan var mı acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.