Kazançlı Kanalın Max 5 günde kapanması

keremoflu

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar,

Hepimiz bu sıra sorunlarla uğraşıyoruz. Ancak benim durum hep çok stabil.
Bir kanal ne zaman 100+ olursa max 5 günde gitmiş oluyor. Geçen gün de 200+ olan 4 günde gitti.

Günde 500-1k+ yapıp 1-2 ay giden çok kişi var. Sorun adsensede mi genel olarak? Kanalları temiz yapmaya çalışıyorum ama 1-2 aylık kanalın ömrü max 5 gün ve hiçbir düzgün kazancı olmuyor :(

Merhaba dostlar,

Hepimiz bu sıra sorunlarla uğraşıyoruz. Ancak benim durum hep çok stabil.
Bir kanal ne zaman 100+ olursa max 5 günde gitmiş oluyor. Geçen gün de 200+ olan 4 günde gitti.

Günde 500-1k+ yapıp 1-2 ay giden çok kişi var. Sorun adsensede mi genel olarak? Kanalları temiz yapmaya çalışıyorum ama 1-2 aylık kanalın ömrü max 5 gün ve hiçbir düzgün kazancı olmuyor :(

sorun adsenseden oluyor diye düsünüyom benimde aynı sekilde adsensedeki tüm kanallar o sekilde kapandı. Bu aralar kanal yapsam bile bosta sayıyor baglamıyorum cünkü kapanıyor

YT ekim ayının sonlarına doğru bunla alakalı bitane güncelleme çıkardı, o gün bugündür adsenseye bağlı kanallar az biraz tutuldumu kapanıyor

aynı dertten ben de müzdaribim fakat günde 100+ olmasına gerek yok 50+ gördüğü an akşam yatıyorum sabaha puf

Aynı şekilde bunu bende yaşıyorum tek video vdsden yüklüyorum sıkıntı yok temiz pat video tutunce patlıyor

aynı sorun bendede var kanal tutmayınca hiçbirşey olmuyor ama 100 tl yi geçince en fazla 5 gün dayanıyor
kanallar adsenseye bağlı benimde

Kazandıran kanallara topluluktan kapanıyordu.
Şimdi direk işlem gerekiyor diye kapatıyolar benimde kazandıranlar gitti tek şuan günlük 4 hane kazandıran duruyor oda gidecekte işte bekliyoruz kurbanlık koyun gibi

Adsense e bağlamayıp günde 20kya çıkan kanal var bişey olmuyor ama adsense e bağlanan kanal günde 5kyı görür görmez kapanıyor.

bu sorun çözülmezse eğer bitmişiz demektir.

Çok büyük salaklık yaptım milyon izlenimli kanal boşa gitmesin diye adsense açıp kanalı bağladım sonra kanal spamdan kapandı Keşke videoları gizliye alıp ilerde partnerler alım yaptığı zaman açsaydım Buyuk rısk olduğunu bile bile nasıl boyle bir hata yaptım ah ah

sorun adsensede arkadaşlar ve korkarım ki bu kalıcı bir durum gibi, çünkü 2-3 haftadır stabil şekilde kanallar kapatılıyor, inşallah yıl sonu temizliğidir diyecem ama hiç öyle görünmüyor

ne yaparsan yap kapanıyor,1,5 aydır özelde olan kanal bile spamdan kapanmış

ben şimdi adsenseler işleme girdi diye yüksek kazanc getircek kanalı adsense bagladım baglamasamıydım ?

Adsense hesabınıza bağlı kanallarda birden fazla ard arda spamdan kapanma olduysa sakın yeni kanal bağlamayın. Min. 1-2 ay o adsenseye kanal bağlamayın. Şu anki elinizdeki kanalları partnere ya da yeni adsense hesabına bağlayın. Bu durum geçiçi gibi gözüküyordu ama sanırım kalıcı bir güncelleme yapmışlar.

eskiden bağlanan 2 ve 3 kanallı adsenselerde birşey yok ama geçen aydan itibaren bağladıklarımın hepsi max 10 gün dayandı. Elimdeki adsenseler spam düşecek diye bağlamayı kestim artık. İnş. geçici birşeydir yoksa hapı yuttuk.

Youtube zaten spam kanalları biliyordu. VDS kullanıyoruz. Aynı ipten 100lerce kanal yapıyoruz. Bot kullanılıyor 100 lerce kanal. PC'den manuel çalışıyoruz 100 lerce kanal. Bunu youtube bilmiyor muydu? Biliyordu ve kendi menfaatleri doğrultusunda da kanalları kapatıyor işte. Artık bundan sonra youtube'nin değişmesini beklemek yerine çalışma tarzımızı değiştirmemiz lazım. Şahsen ben 1 ocaktan itibaren hiç bir açık vermeden çalışmaya başlayacağım. %100 eminim ki özellikle spamdan kapanmalarım %90 azalacaktır... Tek cihaz tek ip tek adsense tek kanal... Başka çaresi kalmadı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri