Kazançlı web site eğitimi.

• Kullanıcı Myo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BU sistemi alanlar bir yorum yapsa keşke.

Arkadaştan sistemi aldım. Kendisiyle yüzyüze de görüşme fırsatımız oldu. Kafanızda soru işareti kalmasın arkadaş her şeyi dört dörtlük anlatıyor. Sistemde oldukça basit. Çalışmaya başladım ve daha bir gün olmadan kazançlar yansımaya başladı. :)

Arkadaştan sistemi aldım. Kendisiyle yüzyüze de görüşme fırsatımız oldu. Kafanızda soru işareti kalmasın arkadaş her şeyi dört dörtlük anlatıyor. Sistemde oldukça basit. Çalışmaya başladım ve daha bir gün olmadan kazançlar yansımaya başladı. :)

Kaç saat çalıştın ve kazanç nedir hocam?

hocam birilerinden referans beklemeyin. Kaç yaşında insanlarsınız, şurada 3 kuruşluk beyni olan adamlar sistemi kötülüyor, onlara inananlar oluyor.

eğer size inandırıcı geliyorsa alacaksınız gelmiyorsa almayacaksınız.

satıcıya güvenmiyorsan, adamla yüz yüze görüş, parayı nakit ver, sistemi senin yanında kursun, para gelmezse ödememi yapmam de, ya da bu nasıl sistem bu kazandırmaz diyorsan ödeme yapma. senden zorla mı para alacak.

burada kendi akıllı sananlar sizlere sistemi kötülüyor ancak kendileri ücretsiz olarak bu sistemlere sahip olmak için utanmasalar cinsiyet değiştirecek kadar küçülüyorlar.

satıcıyı tanımıyorum, sadece dün biraz mesajlaştık ve maksimum 10-20 cümlelik skype sohbetimiz olmuştur. sorularım önceki mesajda mevcut. ama bu kadar net bir şeyi satıyor ve kendinden eminse ben güvenmeye çalışırım ya da güvenmek adına bazı yollar bulurum, gidipte başkalarına sormam alayım mı diye.

tekrar söylüyorum, bu yaşlardaki insanların, bu tarz kararları kendileri alması gerekiyor. umarım beni yanlış anlamadın, sözüm sana değil, senin mesajın üzerinden genele sesleniyorum.

hocam birilerinden referans beklemeyin. Kaç yaşında insanlarsınız, şurada 3 kuruşluk beyni olan adamlar sistemi kötülüyor, onlara inananlar oluyor.

eğer size inandırıcı geliyorsa alacaksınız gelmiyorsa almayacaksınız.

satıcıya güvenmiyorsan, adamla yüz yüze görüş, parayı nakit ver, sistemi senin yanında kursun, para gelmezse ödememi yapmam de, ya da bu nasıl sistem bu kazandırmaz diyorsan ödeme yapma. senden zorla mı para alacak.

burada kendi akıllı sananlar sizlere sistemi kötülüyor ancak kendileri ücretsiz olarak bu sistemlere sahip olmak için utanmasalar cinsiyet değiştirecek kadar küçülüyorlar.

satıcıyı tanımıyorum, sadece dün biraz mesajlaştık ve maksimum 10-20 cümlelik skype sohbetimiz olmuştur. sorularım önceki mesajda mevcut. ama bu kadar net bir şeyi satıyor ve kendinden eminse ben güvenmeye çalışırım ya da güvenmek adına bazı yollar bulurum, gidipte başkalarına sormam alayım mı diye.

tekrar söylüyorum, bu yaşlardaki insanların, bu tarz kararları kendileri alması gerekiyor. umarım beni yanlış anlamadın, sözüm sana değil, senin mesajın üzerinden genele sesleniyorum.
Teşekkürler Hocam. Yorumunuz İçin.

Forumdan bazı arkadaşlar da toplanmış 5-10 kişi skypeden grup açmışlar. Ve hepsi beni skypeden ekleyim birbirinden farklı 2-3 soru sorarak sistemi öğrenmeye çalışmışlardı. Arkadaşları ifşa etmek istemem .Ama yaptıkları gerçekten çok ayıp bişey.

kazanç görüntülerini ekleyebilir misiniz size zahmet hocam

kazanç görüntülerini ekleyebilir misiniz size zahmet hocam

6nb0Qv.png

Kaç saatlik çalışmayla ve kaç hitle kazandınız hocam

Bu arada Arkadaşlar Ref arkadaşa yöntem ile ilgili sorular çok geliyor. Asla cevaplanmıyacaktır o sorular. Helki daha önce benimle mesajlaşanlar gidip aynı soruları arkadaşa soruyorlar. Arkadaşı boşuna rahatsız etmeyin.

---------- Spam Engelliyici 04:04 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

Tüm Kontejanlar Doldu Arkadaşlar.
Konu kilit artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri