hocam birilerinden referans beklemeyin. Kaç yaşında insanlarsınız, şurada 3 kuruşluk beyni olan adamlar sistemi kötülüyor, onlara inananlar oluyor.
eğer size inandırıcı geliyorsa alacaksınız gelmiyorsa almayacaksınız.
satıcıya güvenmiyorsan, adamla yüz yüze görüş, parayı nakit ver, sistemi senin yanında kursun, para gelmezse ödememi yapmam de, ya da bu nasıl sistem bu kazandırmaz diyorsan ödeme yapma. senden zorla mı para alacak.
burada kendi akıllı sananlar sizlere sistemi kötülüyor ancak kendileri ücretsiz olarak bu sistemlere sahip olmak için utanmasalar cinsiyet değiştirecek kadar küçülüyorlar.
satıcıyı tanımıyorum, sadece dün biraz mesajlaştık ve maksimum 10-20 cümlelik skype sohbetimiz olmuştur. sorularım önceki mesajda mevcut. ama bu kadar net bir şeyi satıyor ve kendinden eminse ben güvenmeye çalışırım ya da güvenmek adına bazı yollar bulurum, gidipte başkalarına sormam alayım mı diye.
tekrar söylüyorum, bu yaşlardaki insanların, bu tarz kararları kendileri alması gerekiyor. umarım beni yanlış anlamadın, sözüm sana değil, senin mesajın üzerinden genele sesleniyorum.