Kazançlı web site eğitimi.

• Kullanıcı Myo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanç nerden diğer reklam sitelerinde mi

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

Detaylı pm alayim hocam

tüm detaylarıyla pm alabilir miyim veya skype : coldroom16

eğitim seti dedinizde biz egiitim setini bitirip sizin icin web sitesi mi yapacagız anlamadım ben bu işi yoksa günlük video izlyeceğiz para kazanacagız yada ne bileyim ne yani bu olay konuyu tam çözemedimm hocam..

[MENTION=53008]Myo[/MENTION] detaylı pm alabilir miyim hocam, sana zahmet yatmadan bakayım

eğitim seti dedinizde biz egiitim setini bitirip sizin icin web sitesi mi yapacagız anlamadım ben bu işi yoksa günlük video izlyeceğiz para kazanacagız yada ne bileyim ne yani bu olay konuyu tam çözemedimm hocam..
siz eğitimi bitirdiğinizde para kazanmaya başlıyacaksınız
[MENTION=53008]Myo[/MENTION] detaylı pm alabilir miyim hocam, sana zahmet yatmadan bakayım

pm atıldı

sıfırdan site kurduğumda 1 günde 4000 5000 arası hit alabiliyorum, bölgesel olarak.

bu bazen 1000 lere düşebiliyor, bazen 10.000 oluyor ama 10.000 olduğunda sürekliliği hiç olmuyor :)

adsense ve popads kullanıyorum kazanç için. adsense'in 300tl getirdiği gece popads 10 dolar getiriyor. adsense o parayı bir ay sonra yatırırken, popads 1 gün sonra yatırdığı için daha değerli oluyor açıkcası. ama paypaldan sonra popads alternatifi arayışına da girdim. alternatifler arıyorum bu yüzden konunuza yazdım. eğer bahsettiğiniz yöntem aldığım hiti nakite çevirecekse banka hesabınızı atın sistemi alayım :) satış ortaklığı, sosyal medya vs bunları araştırıyorum alternatif gelir için ama hiç tatmin etmedi.

sizin yöntem mobil hit ve sosyal medya üzerine diye tahmin ediyorum ama yine de emin olmak için sizden detaylı bir cevap bekliyorum. ister buradan yazın, ister özelden atın fark etmez.

Benim yöntem sizinkinizden apayrı birşey. Sizinkinizle hiçbir bağlantısı yok. Ben adsense kullanmıyorum. Hitiniz varsa hertürlü kazanca çevirebilirsiniz.
Tam olark ne hakkında p istiyorsunuz genel olarakmı? skype ekleyebilrisiniz.

Son düzenleme:
Benim yöntem sizinkinizden apayrı birşey. Sizinkinizle hiçbir bağlantısı yok. Ben adsense kullanıyorum. Hitiniz varsa hertürlü kazanca çevirebilirsiniz.
Tam olark ne hakkında p istiyorsunuz genel olarakmı? skype ekleyebilrisiniz.

ben hiti googledan alıyorum sizinki sosyal medya diye tahmin ediyorum.

Hocam daha detaylı pm atarsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri