Kazançlı web site eğitimi.

• Kullanıcı Myo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yöntem satışlarında bir yöneticiye yönteminizi onaylatmamız gerekiyor. Bir yöneticiye onaylatıp konunuzu açtırabilirsiniz.

Konu Adminlerimizden [MENTION=9224]mNote[/MENTION];'ye onaylatılmış konu tekrar aktif. [MENTION=53008]Myo[/MENTION]; ilk mesajada onaylattığınıza dair bir kısım ekleyin hocam

Sanırım kazanç adsenseden değil doğru mudur ? Adsensem yok çünkü.Konu ile ilgili ben de detaylı bir pm almak isterim mümkünse.

hocam 2 kişiye "eğitim seti" ni satmışsınız sanırın 12sinden sonra bu arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa iyi olur ya da aldılarsa neden paylaşmıyorlar deneyimlerini anlamıyorum...

hocam 2 kişiye "eğitim seti" ni satmışsınız sanırın 12sinden sonra bu arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa iyi olur ya da aldılarsa neden paylaşmıyorlar deneyimlerini anlamıyorum...

1 kişiye 10 undan sonra sattım bir kişi ise bugün aldı konu da daha yarım saat önce aktif oldu.

soru varsa skypetan sorabilirsiniz diyor soruyorsun hiçbirşeye açıklayıcı cevap vermiyor bildiğin kapalı kutu :D :D :D

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar olsun kardeşim.

Keşke 4 x 400 yerine , 16 x 100 yapsaydınız,

Yani gönül öyle istiyor ama olsa zaten yapardınız değil mi :)

reklam firmasi nedir? kazanc affilite mi reklam mi? yada nedir?
Reklam firması güvenilir bir firm
soru varsa skypetan sorabilirsiniz diyor soruyorsun hiçbirşeye açıklayıcı cevap vermiyor bildiğin kapalı kutu :D :D :D
Hocam sorduğunuz sorular
Site ne sitesi olacak haber mi eğitim mi resimmi diyorsunuz kategoriyi istiyorsunuz
Reklam firmasını ismini istiyorsunuz
Nelere yapılacak diyorsunuz.
Ama bende belirtiyorum ki bunları eğitimde anlatacağim
Hayırlı satışlar olsun kardeşim.

Keşke 4 x 400 yerine , 16 x 100 yapsaydınız,

Yani gönül öyle istiyor ama olsa zaten yapardınız değil mi :)
Hocam 16 kişiye satmak
1) Uğrastırıcı olur biraz ve aşırı yoğun geçer
2)16 kişiye verirsem sistem ya çöp olursa ?
skype ekledim hocam.
Kabul ettim gelen istekleri

[MENTION=53008]Myo[/MENTION] kategori zerre umurumda değil sen hiçbir bilgi vermiyorsun 2 tane resimle ürün satılmaz ne reklam şirketi belli ne paranın nereden geleceği belli yapılacak sitenin ne sitesi olduğunu bile söylemiyorsun hocam sen herşey yuvarlama cevap geçiştirme cevap. sana diyorum ki eğitimi verirsin para kazanıldığı görülür ödemen direk geçilir ya geçmezseniz diyorsun ya sen parayı alınca eğitimi vermezsen :D :D :D işe bak 2013 daha önce birçok ticaret yapmış üyeye güvenme ama 2016 1 aylık üyeye güven bekle ne güzel ticaretmiş :D :D :D

neyse sana hayırlı satışlar...

Ben mesajıma dönüş alamadım.
Ben sizinle bu konu hakkında 2-3 hafta önce konuşmuştuk ve siz almak istemiyordunuz. Ondan geri dönüş yapmadım. Size daha önce cevap vermiştim zaten ve karar olumsuzdu. tekrar vermeye gerek olmadığını düşündüm.

[MENTION=53008]Myo[/MENTION] kategori zerre umurumda değil sen hiçbir bilgi vermiyorsun 2 tane resimle ürün satılmaz ne reklam şirketi belli ne paranın nereden geleceği belli yapılacak sitenin ne sitesi olduğunu bile söylemiyorsun hocam sen herşey yuvarlama cevap geçiştirme cevap. sana diyorum ki eğitimi verirsin para kazanıldığı görülür ödemen direk geçilir ya geçmezseniz diyorsun ya sen parayı alınca eğitimi vermezsen :D :D :D işe bak 2013 daha önce birçok ticaret yapmış üyeye güvenme ama 2016 1 aylık üyeye güven bekle ne güzel ticaretmiş :D :D :D

neyse sana hayırlı satışlar...

Hocam ne sitesi olduğunu söylemek ne kadar saçma?
Neyse isteyen alır istemeyen almaz hocam. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri