skype bakar mısın sorum var?
baktım.
Ek Olarak arkadaşlar 1-2 saat yokum cevap veremiyeceğim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
skype bakar mısın sorum var?
detaylı pm alabilir miyim
Sanırım kazanç adsenseden değil doğru mudur ? Adsensem yok çünkü.Konu ile ilgili ben de detaylı bir pm almak isterim mümkünse.
hocam 2 kişiye "eğitim seti" ni satmışsınız sanırın 12sinden sonra bu arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa iyi olur ya da aldılarsa neden paylaşmıyorlar deneyimlerini anlamıyorum...
Reklam firması güvenilir bir firmreklam firmasi nedir? kazanc affilite mi reklam mi? yada nedir?
Hocam sorduğunuz sorularsoru varsa skypetan sorabilirsiniz diyor soruyorsun hiçbirşeye açıklayıcı cevap vermiyor bildiğin kapalı kutu![]()
![]()
![]()
Hocam 16 kişiye satmakHayırlı satışlar olsun kardeşim.
Keşke 4 x 400 yerine , 16 x 100 yapsaydınız,
Yani gönül öyle istiyor ama olsa zaten yapardınız değil mi![]()
Kabul ettim gelen istekleriskype ekledim hocam.
Ben sizinle bu konu hakkında 2-3 hafta önce konuşmuştuk ve siz almak istemiyordunuz. Ondan geri dönüş yapmadım. Size daha önce cevap vermiştim zaten ve karar olumsuzdu. tekrar vermeye gerek olmadığını düşündüm.Ben mesajıma dönüş alamadım.
[MENTION=53008]Myo[/MENTION] kategori zerre umurumda değil sen hiçbir bilgi vermiyorsun 2 tane resimle ürün satılmaz ne reklam şirketi belli ne paranın nereden geleceği belli yapılacak sitenin ne sitesi olduğunu bile söylemiyorsun hocam sen herşey yuvarlama cevap geçiştirme cevap. sana diyorum ki eğitimi verirsin para kazanıldığı görülür ödemen direk geçilir ya geçmezseniz diyorsun ya sen parayı alınca eğitimi vermezsen![]()
![]()
işe bak 2013 daha önce birçok ticaret yapmış üyeye güvenme ama 2016 1 aylık üyeye güven bekle ne güzel ticaretmiş
![]()
![]()
![]()
neyse sana hayırlı satışlar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.