iyice paranoyak olduk yemin ediyorum.

paypal forumu takip etse ne olur etmese ne olur. adamlar zaten biliyor quiz kimdir, life kimdir. bu yaptıkları neyin ödemesidir, ne kadar ödeme yaptılar hepsi önlerinde zaten.
adamlar belki ayda 20m $ ödeme yapıyor siz bu forumdakilere gelen 300-400k $ ödeme takılıyorsunuz. sıkıntı quiz ile paypal arasında bence ve hala çözülmedi ne zaman çözülür onu da bilmiyorum.
paypal hesabımda 1 TL hesabı 1 döviz hesabı kayıtlı. 5-6 aydır ufak tefek ödemeler alıyorum paypala. onları da harcıyorum geri. hiç hesabıma çekmedim. bugüne kadar hiç bloke konulmadı, hesabım sınırlandırılmadı.
bu ay quiz'den 3 haneli bi ödeme gelecek. 4-5 gün önce de recstudios'tan geldi onda herhangi bi sorun çıkarmadılar. quiz ödemesini bankaya almak için mail atmıştım olumlu bi cevap gelmişti ama paypal'a da yapabilirler emin değilim kapanan kanaldı çünkü.
eğer bu ödemeyle hesabım sınırlanırsa ben kesinlikle sıkıntının quiz'den kaynaklandığına %100 emin olacağım.
kazanç söylememe kuralına gelince zaten büyük ölçüde sınırlı. 4 haneli kazanan adam tutupta ben 5000 TL kazanıyorum yazamıyor zaten. adsense banlandı 4 haneliydi diyor, x partneri bloke koydu 3 haneliydi diyor vs.
işinize bakın, kazancınıza bakın. boşverin milletin kazancını. saçma saçma kurallar bunlar bence.
hatta 200 kazanan onu özgürce söyleyebilmeli, 10.000 kazanan da özgürce söyleyebilmeli nedir bu kısıtlamalar anlamıyorum.