Kazanılan Parayı Söylememe Kuralı Getirilsin.

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ama 4 rakam ile 4 rakam arasında hatırı sayılır bir fark yok mu sizce. Örneğin 1000 TL 4 hane olabilir, ama 9999 TL'de 4 rakam. Arada ciddi bir bir farklılık var, ama yinede kazanç paylaşımı pek etik değil, hiç olmasa daha çok iyi olur ki, bu kimsenin iştahını kabartmaz ve flag, sahte telif gibi yapılması hoş olmayan hareketlere teşvik etmez.

Yahu ne alakası var kardeşim ben hiçbir şey anlamadım bu konudan buraya kazancımızı yazınca ne olabilir ? Bir açıklarsan sevinirim beynim yandı buraya yazıcağımız kazancın bize ne gibi zararı olabilir ki

Paypal bu konuyuda takip ediyosa sövelim ozaman paypala paypal yetkilileri hepiniz tam bir ....

ama sanmıyorum takip falan ettikleri yok

iyice paranoyak olduk yemin ediyorum. :D paypal forumu takip etse ne olur etmese ne olur. adamlar zaten biliyor quiz kimdir, life kimdir. bu yaptıkları neyin ödemesidir, ne kadar ödeme yaptılar hepsi önlerinde zaten.

adamlar belki ayda 20m $ ödeme yapıyor siz bu forumdakilere gelen 300-400k $ ödeme takılıyorsunuz. sıkıntı quiz ile paypal arasında bence ve hala çözülmedi ne zaman çözülür onu da bilmiyorum.

paypal hesabımda 1 TL hesabı 1 döviz hesabı kayıtlı. 5-6 aydır ufak tefek ödemeler alıyorum paypala. onları da harcıyorum geri. hiç hesabıma çekmedim. bugüne kadar hiç bloke konulmadı, hesabım sınırlandırılmadı.

bu ay quiz'den 3 haneli bi ödeme gelecek. 4-5 gün önce de recstudios'tan geldi onda herhangi bi sorun çıkarmadılar. quiz ödemesini bankaya almak için mail atmıştım olumlu bi cevap gelmişti ama paypal'a da yapabilirler emin değilim kapanan kanaldı çünkü.

eğer bu ödemeyle hesabım sınırlanırsa ben kesinlikle sıkıntının quiz'den kaynaklandığına %100 emin olacağım.

kazanç söylememe kuralına gelince zaten büyük ölçüde sınırlı. 4 haneli kazanan adam tutupta ben 5000 TL kazanıyorum yazamıyor zaten. adsense banlandı 4 haneliydi diyor, x partneri bloke koydu 3 haneliydi diyor vs.

işinize bakın, kazancınıza bakın. boşverin milletin kazancını. saçma saçma kurallar bunlar bence.

hatta 200 kazanan onu özgürce söyleyebilmeli, 10.000 kazanan da özgürce söyleyebilmeli nedir bu kısıtlamalar anlamıyorum.

Yahu ne alakası var kardeşim ben hiçbir şey anlamadım bu konudan buraya kazancımızı yazınca ne olabilir ? Bir açıklarsan sevinirim beynim yandı buraya yazıcağımız kazancın bize ne gibi zararı olabilir ki

[MENTION=9927]severall[/MENTION] ben sadece düşüncemi paylaştım. Benim düşüncem, sadece sahte telif ve flag gibi (can yakan) istenmeyen durumların oluşması sadece.

Siz bu ay 5 rakam kazandım veya 12.000 Dolar kazandım diye konu açtığınız bu rakamlar birilerinin elbette iştahını kabartabilir, ve o rakamları kazanamadığı zaman da kazanma hırsına yenik düşer ve istenmeyen yollara başvurabilir.

Benim ifadem buydu, yoksa açıkçası beni çok ilgilendiren bir durum değil. Sadece fikrimi yazdım.

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... (Forum dışı okumasın) Hocam ben ağbimi bile ikna edemedim bırakın milleti, çoğu kişi buradaki üyeleri bot sanıyor. Başlıklar okadar komikki buda benim başarı hikayem konuları var eskiden titan vb dolandırıcılar vardı aynı şeyleri yazardı söylerlerdi şukadar sabırla şukadar kazandım ben. Millet artık okadar paranoya olduki ben paypal kazancımı göstersem hadilen der geçer.

bende 4 hane felan diyorum ama düşününce bu kural getirilmeli yeni başlayan biri aaa 5 hane kazanıyormuş demekki bu işte çok para var okulu bırakayım tüm arkadaşlara anlatayım yada olmadı şu kazananları skype ekleyip soru yağmuruna tutayım diye düşünüyor zaten forum alt yaş sınırı 12 oldu bunada bir çare bulunsa iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri