Kazanılan Parayı Söylememe Kuralı Getirilsin.

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bojan54

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar internet ortamı böyle kazanılan paralar söylenmemeli

yazıyorsunuz 34x diye yada 4 haneye geçince 234x yazıyor adam böyle şeylere gerek yok. Her türlü şey olabilir. Bence paypal takip ediyor forumu. Sadece paypal değil herkes takip ediyor adam googledan bir şey yazıyor anında burası görünüyor.

Konuyuda youtube ile alakalı olduğu için buraya açtım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar internet ortamı böyle kazanılan paralar söylenmemeli

yazıyorsunuz 34x diye yada 4 haneye geçince 234x yazıyor adam böyle şeylere gerek yok. Her türlü şey olabilir. Bence paypal takip ediyor forumu.

Konuyuda youtube ile alakalı olduğu için buraya açtım.
mantıklı ama bir o kadarda ütopik:)

Böyle bir kural var zaten. Ancak 32x tarzında yazan arkadaşlar bazı konularda bilgilendirme amaçlı yazıyor o şekilde. 234x yazması da artık kazanç paylaşımına giriyordur tabi.

PayPal kim arkadaşlar ya, cidden milleti hem komisyonla hem kur farkıyla hem ortaklık gelirleriyle sömürmekten başka ne işe yarıyor.
Forumu takip etse ne olacak etmese ne olacak, bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Değiştirin ödeme yöntemini paypal düşünsün. Bu ara bakanlık ta ayrı uğraşıyor paypalla iyice beter olsunlar

son hane çok önemli son haneyi x yapınca kimse tahmin edemiyor miktarı

Kısmen haklı arkadaş..

ben çoğu zaman hane bile yazmıyorum.. soran olursa söylüyorum..

böyle bi durumda soran olursa pm ile iletişime geçilebilir aslında..

gerçi 187x TL geldi yazan kişiler zaten hava olsun diye yazıyor :)

Quiz odemesini haneye gore takib ediyoruz yasaklanmasina karsiyim

Bencede forum uye olmayana kapatilsin hatta konu googleda ciksa bile sityee yonledirilince konuyu gormek icin uyelik istesin uyelikde hem davetiye hem parali olsun parasi olsa bile davetiyeside olsun.

forum yetkılelerınden rıca edelım ozaman arama motorlarında site içeriğimiz gozukmesın

Bence bunların önüne geçecek en iyi çözüm eski üye yeni üye farketmeksizin herkese forumun paralı yapılması.

Cahilliğimi mazur göründe ben anlayamadım buraya kazancı yazdık diyelim atıyorum 2000 tl.Bunun ne zararı olabilir ? Paypal takip etse ne olur ? [MENTION=11791]bojan54[/MENTION] merak ettim beni bir aydınlat

Ama 4 rakam ile 4 rakam arasında hatırı sayılır bir fark yok mu sizce. Örneğin 1000 TL 4 hane olabilir, ama 9999 TL'de 4 rakam. Arada ciddi bir bir farklılık var, ama yinede kazanç paylaşımı pek etik değil, hiç olmasa daha çok iyi olur ki, bu kimsenin iştahını kabartmaz ve flag, sahte telif gibi yapılması hoş olmayan hareketlere teşvik etmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri