Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle bir adsensenin bu sayıda tıklama almasının sebebi ne olabilir??çizgi film ile ilgili 4 5 kanalınız olsun mutlaka.
böyle bir adsensenin bu sayıda tıklama almasının sebebi ne olabilir??
130 bin gösterim 11 bin tık to:8.25 ??
benim hesabım değil bu arada![]()
abi tbm kaç peki![]()
yaw tom jerry yükleyeyim dedim videonun altından girdim üstünden çıktım yine "dünya genelinde engellendi" den kurtulamadımkoskoca 2 gün verdim sırf atlatabilmek için yapmadığım şey kalmadı videoya olmadı, geçen de bi konuda gördüm bi arkadaş sormuş yapan nası yapıyo gibisinden serkan abi onlar partner kanal diye cevaplamıştı. ben de uğraşmadım daha.. başka çizgi filmler de denememiştim..
![]()
böyle bir adsensenin bu sayıda tıklama almasının sebebi ne olabilir??
130 bin gösterim 11 bin tık to:8.25 ??
benim hesabım değil bu arada![]()
beyler pepee benim lütfen ama bulaşmayın hiç izlenim almıyouzağa gitmeyin fazlakeloğlan masalları pepee calio
---------- Mesaj saat 23:53:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:52:53 civarında gönderildi. ----------
ne varki bunda gayet normal
---------- Mesaj saat 23:57:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:53:37 civarında gönderildi. ----------
bu linkte bi iki kanalım var soymayın ha![]()
beyler pepee benim lütfen ama bulaşmayın hiç izlenim almıyolaf aramızda pepee denen veleti sevmiyorum ama paraya para demiyorum zaten dolar da 2 lirayı geçmiş
![]()
telif durumları nasıl arkadaşlar bu önerdiklerinizdebi de parayı harala mı koyuyonuz çuvala mı
![]()
sen pepeeyi bırak medcezir başladı iyi iş çıkar bu diziden![]()
hemen yumi incelemeye alayım bu dizi işlerinde iyi para var canım yalnız oyunculuk bana göre değil arka planda durayımsen pepeeyi bırak medcezir başladı iyi iş çıkar bu diziden![]()
telif durumları nasıl arkadaşlar bu önerdiklerinizdebi de parayı harala mı koyuyonuz çuvala mı
![]()
erdal o dediklerin bana fazla her ay bi BİM poşeti kadar oldumu yeter Allah bereket versinMuslera06 hocanın videolarını daha erken izleseydim site işlerini bırakır youtube daha önceleri girerdim Allah bin kere razı olsun ondan
![]()
hemen yumi incelemeye alayım bu dizi işlerinde iyi para var canım yalnız oyunculuk bana göre değil arka planda durayım
erdal o dediklerin bana fazla her ay bi BİM poşeti kadar oldumu yeter Allah bereket versinMuslera06 hocanın videolarını daha erken izleseydim site işlerini bırakır youtube daha önceleri girerdim Allah bin kere razı olsun ondan
![]()
Dizide iş yok hocam, 3. taraf veriyor
oo ne diyorsun
---------- Mesaj saat 00:15:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:15:04 civarında gönderildi. ----------
videonun üstüne bi yazı yazın rengini değiştirin bişiler yapın fragmanlar bile işinizi görür![]()
uzağa gitmeyin fazlakeloğlan masalları pepee calio
---------- Mesaj saat 23:53:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:52:53 civarında gönderildi. ----------
ne varki bunda gayet normal
---------- Mesaj saat 23:57:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:53:37 civarında gönderildi. ----------
bu linkte bi iki kanalım var soymayın ha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.