Kedime Kamera Taksam ?

• Kullanıcı nalpagutt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

nalpagutt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Evde 2 kedim var . Bir tanesini sürekli dışarıda geziyor eve balkondan geliyor . Sokakta gezen kedimin tasmasına mikro kamera taksam ve kedinin hayatı yada sokakta kediler gibi bir video çeksem tutar mı ? Fikir güzel gibi ama çevresi olur mu diye merak ediyorum :)

ne kadarda küçük olsa yazık kediye tasımasın kamerayı. ayrıca sokağa salmamana tavsiye ediyorum bir sey olur filan. ayrıca o kameranında can güvenligi yoktur sevmek isteyen olursa çalan olur

Merhaba arkadaşlar ,

Evde 2 kedim var . Bir tanesini sürekli dışarıda geziyor eve balkondan geliyor . Sokakta gezen kedimin tasmasına mikro kamera taksam ve kedinin hayatı yada sokakta kediler gibi bir video çeksem tutar mı ? Fikir güzel gibi ama çevresi olur mu diye merak ediyorum :)

Hocam denilenlere bakma bana çok mantıklı geldi, belgesel tarzında tespitler yapabilirsin bir kedinin gözünden falan bence bu işi profesyonelliğe dökersen çok ilginç şeyler ortaya çıkar.

Hocam denilenlere bakma bana çok mantıklı geldi, belgesel tarzında tespitler yapabilirsin bir kedinin gözünden falan bence bu işi profesyonelliğe dökersen çok ilginç şeyler ortaya çıkar.

ne kadarda küçük olsa yazık kediye tasımasın kamerayı. ayrıca sokağa salmamana tavsiye ediyorum bir sey olur filan. ayrıca o kameranında can güvenligi yoktur sevmek isteyen olursa çalan olur

Kedim zaten sokak kedisi . 6 Yaşında . Evde bakıyorum tuvalet gibi ihtiyaçları için dışarıya çıkıyor . 2 3 Saat sonra geliyor . Kamera dedigim tırnak kadar bişi zaten . Ağırlık falan vermez . Kedim kimseye gitmiyor çalma şansları zaten yok :)
dene güzel fikir, kanalın adınıda Nalpagutt Geographic koy :D

İnan kanal ismi çok mantıklı geldi şuan bana :D Kulağa hoş geliyor :D

kedi değil de böyle ufak bi köpeğe takıp sahile ***ürceksin. köpek gezicek sen de göz kulak olcaksın. hatunlar bikinili falan böyle eğilip severken köpeği oyhşş.. etkisi yaratacak izleyende. bu tutar yani.

gerçekten güzel fikir evcil hayvanım olsa bende deneyebilirdim

Çok güzel bir fikir bencede. Güzel bir yabancı başlıkta bulursun. Youtube'da kedilerin olduğu kategoridede ilk sayfada yer alırsan güzel izlenim ve abone alırsın.

güzel fikir hatta kamera çok küçük boyutlarda olursa tavşana falanda takılabilir gerçi onun kaçma şeysi çok :) nereden bulacaksın sonra o var ama denebilir yani

öyle bir şekil yaparsan kanalına ilk abonen ben olurum kedilere karşı zaten çok değişik bir sevgi besliyorum içimde yani ben izlerim :D

Böyle yorum alacagımı hiç beklemiyordum açıkcası :) Hatta 10 dakikada bu kadar yorum alacağımı :) Tüm görüş belirtenlere teşekkürler .Diğer Görüşleri olan arkadaşların yine bekliyorum . Gerçekleştireceğim bu projeyi :)

Harika fikir bence :) Denemeden tutup tutmayacağını bilemezsin ama bence tutar..

Fikir süper hocam bak benimde aklıma soktun sokak kedilerini yakalayıp bağlıycam kamerayı youtubeda biri bizi gözetliyor diye yayınlarım artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri