Keko Nedir? | Keko Kabilesi ve Irkı Hakkında Belgesel

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
2 keko video ya dislike atmis emeye saygi ya

Peki hocam, birdahaki videoda daha düzgün olacak, donanımımdan ötürü olabilir. Diğer türlü benim sesde ise sorun birşey yapamam Allah vergisi :D

Aynen hocam gördüm güzel oldu geçende çıkmıştık. :D

programlarla biraz oynayabilirsin esasında :D

[MENTION=41620]BilgiSehri[/MENTION] bugün videonuz cezmi kaloriferde paylaşılmıştı :D

Bu kanal hakkında çok güzel planlarım var. Yt yönetimine incelemesi için gönderdim. Çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

Yorumunuz için teşekkürler hocam eksik olmayın. Fakat ne gönderdiğinizi, planlarınızı tam anlayamadım. :)

Partner şirketimizle çalışmak istiyormuşsunuz. Bende kanalınızın potansiyelini farkettiğim için youtube londra yönetimine kanalınızı gösterdim ve çok beğendiler. Partnerliğimize geçtiğiniz zaman kanalınızı daha iy yerlere getirmek için özel olarak ilgileneceğim.:)

Video süper eline sağlık :D

Fakat bu tarz videolara Bilgi Şehri'nde mi yoksa yeni bir kanalda mı devam etsen daha iyi olur bilemedim. Tabi bu tarz ne kadar video üretebilirsin o da var.

Kanal da gayet güzel gidiyor sanırım.Ve video da patlamış denilebilir. Çok iyi paaylaşım almış. Tebrikler başarılar :)

Öncelikle tüm forumdan özür diliyorum . Sebebi ise burada çok konu açmam, artık buraya açmayacağım konumdan devam edececeğim.

"Keko" denilen kişilerle ilgili bir video yapmak istedim. Diğer yaptığımız mizahi video rağbet görünce. Konuyu açmamın sebebi sizce bu tür videolar büyümeme katkı sağlarmı yoksa kategorimin çizgisini bozarmı? Ve bu tür videolarımın kalitesi hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=WM0-B7wOwvo&ab_channel=BilgiŞehri

(Sadece eğlence amaçlı bir videodur.)

Al sana malzeme:) https://www.youtube.com/watch?v=EfSJnVJyZvo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri