- Web sitesi
- www.ytpara.com
Arkadaşlar evet yanlış duymadınız.. En çok merak edilen konulardan birisi olan gmail ve kanal doğrulama işlemlerini kendi orjinal telefon numaranızın hem sesli hem sms limiti dolmuş olmasına rağmen onay almasını sağlayan bir sistem.... Şaka gibi değil mi ? Üstelik oldukça basit.... Yine normal işlemlerle onaylatacağız . Tabi bir kaç değişiklik yapacağız ... Bu sistemi 4 gün önceden çözmüş bulunmaktayım. Skype de bir kaç arkadaşa söyledim. Onlar belkide konuyu okuyordur =) Yazabilirler. Şimdi burada yazmak paylaşmayı canı gönülden istiyorum. Fakat youtube algoritması sürekli değişen bir algoritma o yüzden önlem alacağından tırsıyorum. [Eğer şu sistemi adam akıllı kullanacaksanız onlar kendilerini biliyor .. Programla felan uğraşmadan üstelik kendi telefon numaranız ile alacaksınız. ] Saygılarımla..
Skype üzerinden güvendiğim kişilere ücretsiz destek vereceğim .... Saat 12 gibi döneceğim.. [email protected] . Ekleyin 12:00 12:30 arası görüşelim..
Skype üzerinden güvendiğim kişilere ücretsiz destek vereceğim .... Saat 12 gibi döneceğim.. [email protected] . Ekleyin 12:00 12:30 arası görüşelim..