Kendini Acındıran Youtuberlar

3000 dolar gorunuyosa 3000dolarin uzerinden kesinti yapilmiyo o ytnin kendi payindan alipta cikan para ayrica %60degil %45kesiyo buyuk cogunluk video sahibine kaliyo

Bunlari adam yerine koyupta paran veren var sukretmiyolar bide ustune ustluk tasliyolar youtubeyi bide bunlar turediler son gunlerde

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bi oyun kanalı açın güncel her gün video atın sonra konuşun.

20 milyon hit'e 1000 dolarmı :D geçen pintipanda 2milyon hite 700$ civarında bi para kazandıgın gosterdi :D Hocam 1 Ay boyunca 20 milyon toplam hit alan ve videolar 10dk'dan uzun olan hiç bir kanal bu türkçe dahi 1000 dolar alması imkansız ya o kanal bottur ızlenımlerı yada gıren herkes 10. saniyede cıkıyordur .

bnede o videodan yola çıkarak yazdım ama yanlış anlamışım. 20 milyon dakika izleniyormuş videoları. Ben 20 milyoon hit anladım 2 milyon hite 700 dolar normal o zaman

Bu çocugun aylık minimum 5k geliri vardır abartısız insanlar gerçekden kendileri acındırmakmı yoksa bu işte para yok yapmayın bız oluyoruz açlıkdan felan dıyemı konusuyorlar anlamıyorum :D zorla herşeyi açıklayan bir videoçekicem :D

Hocam özgünsün çaktırma :D bu işleri bilirsin bizden çok :D En son sakineyi tutup herşeyi anlat özgüne başlayalım mı başlamayalım mı diyeceğiz :)

Eleman doğrun söylüyor yt kesintiyi çok yüksek yapıyor. Reklam istatistiklerinde kullandığım eklentilerde 1 video 100 tl gözükürken misal gelir tablosunda ve partnrrin yatırdığı 40 küsür tl üstüne birde partne yüzde 35 kesiyor yetmezmiş gibi kalan paradan banka sağlam kesiyor bana 100 tlnin 25 tlsi ulaşıyor . Devlette vergiyi koyduğunda 20 tl falan kalıt. Ben yaptım ben didindim bana kalan bu.

Yaa hepsi yalan dolan. Panda da koymus oraya bi analitik goruntusu milleti kekliyor. Bu arada yt senden kestigi parayi zaten analitike yansitmiyor. Sayfanda gorunen paradan sadece adsense beya partner kesintisi oluyor. Bi ara oyle hesap yaptiki adam 700 dolarlik kazanci yuvarlayip 50 usd ye bagliyordu nerdeyse. Tamam kazan kimsenin parasinda gozumuz yok o kadar emek veriyorsun. Biz spamdan 4 5 hane aliyorsak sen 6 hane al hakkindir ama aglma yaaa insanlarida kendin kadar salak zannetme. Tek dertleri 1 gram hevesi olan insanlari mumkun oldukca daha cok uzak tutmak istemeleri. Sen bi yerde kestane satarken yaninda baska kestane tezgahi acmalarini istermisin? Buda ayni hesap

Bu herif bu kafa bu karakter ile başarılı oluyor işte düşünün...

Bir de render'a 3-4 saat ayarıyorum demiş ya zannedersin kendi pixel pixel renderlıyor :D :D

Son düzenleme:
Şimdi böyle r10 da da vergi alınmasına karşı çıkan biri olmuştu bana hak verilmemişti. Yazdıklarına aynen katılıyorum. Öncelikle şunu söyleyim. Eğer bir kişi ciddi para kazanıyorsa devlet illaki vergi alır. Ki alıyorlar. Sonuçta o vergilerle bir şey yapılıyor. Diğer bir husussa ben az kazanıyorum demesinde ki ve kazandığı miktarı belirtmemesindeki maksat rekabetin artmaması.

Bu çocugun aylık minimum 5k geliri vardır abartısız insanlar gerçekden kendileri acındırmakmı yoksa bu işte para yok yapmayın bız oluyoruz açlıkdan felan dıyemı konusuyorlar anlamıyorum :D zorla herşeyi açıklayan bir videoçekicem :D

Çek abi arkandayım. Çok ciddiyim oyun kanalısın dürüst olduğun için insanlardan ilgi de toplarsın valla çek :D Başlığı da konu başlığı yap :D

Genelde bu tür tartışmalarda vergi konusunda cahil cahil konuşmalar var. Bu tür çocuğun amacı vergi bahanesiyle 1 video daha yaparak dikkat çekmek.

Bu işi yapamıyorum kazanamıyorum derse yapmasın o zaman. İşini bilen vergilerini ödeyenler yapar mutlaka. Ben mahalledeki 5-10 tane işçi çalıştıran marketin yanına gidip bakkal dükkanı açsam sonrada ne vergisi kardeşim zaten para kazanamıyom desem mantıklı olur mu? :D Marketin müşterilerin bir kısmıda bana kaysa (veresiye defterine yazdırsalar) market ne der. Kardeşim madem yapamıyon o zaman benim müşterimi çalma demez mi?

Ülkenin vergi mevzuatlarından çok şikayetçiyseler Vergilerin olmadığı Afrika ülkelerinde bu işi yapabilirler. Vergilerin olmadığı afrika ülkelerin internet, elektrik, su bulabilecekler mi? Güvenlik, sağlık eğitim, ulaşım koşullarından memnun kalacaklar mı?

Bu tür vergiler gelişmiş her ülkede var. Sadece 3 dünya ülkeleri ve afrika ülkelerinde yok.

Devletleri ayakta tutan vergilerdir. Vergiler olmasaydı bizimde afrika ülkelerinden farkımız kalmazdı.

Afrika ülkeleriyle türkiyeyi kıyaslama

Afrika ülkelerinde eğitim zayıf. Bizim ülkede başarılı her öğrenci iyi kötü bi yere yerleşebiliyor. Başarısız öğrenci bile az çok ders çalışsa yerleşiyor. Ben bile aöf üni okuyorum. Hemen hemen her ilde ve çoğu ilçede üniversite var.

Afrika ülkelerinde Sağlık konusuna gelince her yıl binlerce belkide milyonlarca insan hastalıktan ölüyor. Bizim ülkede istediğiniz zaman istediğiniz hastaneye gidecek parası var herkesin. Parası olmayan devlet hastanesine gidiyor.

Afrika ülkelerinde Açlık konusuna gelince, her yıl binlerce belkide milyonlarca insan açlıktan ölüyor. Bizim ülkede açlıktan ölmüş hiç insan duymadım. İşte çalışmak zor gelenler ya dilencilik yapıyor. Yada çöpten ekmek topluyor. Ya hırsızlık yapıyor. Ya da dolandırıcılık yapıyor

Afrika ülkelerinde Güvenlik konusuna gelince, güvenlik şartları zayıf. Organ mafyaları, tacizciler, tecavüzcüler, hırsızlıklar gibi birçok sayısız vakada çözüm üretilemiyor. Bizim ülkede En ufak kavgada, hırsızlıkta polis çağırabiliyorsunuz veya karakola gidiyorsunuz. Evden biri kaybolsa bile polise gidiliyor.

İşsizlik hat safhada zaten. Bizim ülkede işkur a başvurupta iş bulamayana rastlamadım. Ancak işkurun bulduğu işi beğenmeyenlere çok rastladım. Şahsen bazen bende beğenmeyebilirim. Ama tabiki afrikadan çok ileri seviyedeyiz. Kimse aç değil açıkta değil. herkesin evi var ve tenceresi kaynıyor.

Afrika da bir çok ülkede memurlar bazen maaş alamıyor. Bazen kriz sebebiyle işten çıkartıyor. O yüzden yetersiz memur olduğu için ülkede yaşamak zor.
Bizde ise memurlar her ay maaşını alıyor, kolay kolay sebepsiz yere hiç bir işten çıkartılmıyor.

İnternet, Telefon, Elektrik, Su Afrika bunlarda sık sık kesintiler olduğu söyleniyor. Her bölgesinde internet var mı bilinmez. Suların bazen akmadığı için suyu eve taşıdıkları söyleniyor. Bizde ise kesintiler nadir oluyor. Genelde herkesin her gece evi aydınlık olur. 1-2 gün internet sıkıntısı yaşansa telefonla taarruza geçeriz. Herkesin evine su gelir. Sıcak suyla duş alma imkanı da olur.

Avrupa ülkeleriyle bizim ülkeyi kıyaslama yaparsak.

Avrupa ülkelerinde vergi kaçırmak adam öldürmekten daha kötü. Vergi kaçıranların peşini bırakmazlar. Bankaya gelen kimliği belirsiz paranın hemen peşine düşerler. Bizde ise devlet yakaladığının peşine düşer. Çoğunun yakalamayaz.

Avrupa ülkeleri üretir. Birçok ülkeye mal satar. Ülkeye döviz sokar. Bizde ise tüketim çok. Yurtdışına mal satmaktan çok, mal alırız. Devlet yurtdışına mal satanlara teşvik verse bile insanlar bunu kötüye kullanıp boş kolileri yurtdışına götürüp devleti kandırır.

Avrupa ülkeleri küçük zayıf ülkeleri sömürür. Biz ise yardıma muhtaç ülkelere yardım ederiz.

Son düzenleme:
Onlar sadece kazancın çerez tarafını anlatıyorlar.Kazanmasa günün o kadar saatini videoya editlemeye ayırır mı? yada bu kadar youtuber çoğalırmıydı.Ciddi kazançlar dönüyor onlar sadece insanlar iyice yönelmesin diye çerezi söylüyorlar.

Geçenlerde pintipandanın vergi ve gelirle ilgili videosunu izledim. Az çok kendisine hak verdim.

Şimdi sizinle az önce izlediğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. LeafRookS isimli oyun kanalı, pinti panda tarzı vergi videosu çekmiş. Videosunda ''Aylık 3000 dolar kazansam sadece youtube %60 kesinti yapıyor. Digital Minds %20 kesiyor. Para ülkeye gelirlen de %10 kesiliyor'' falan demiş.

Ben daha önce youtubedan yüklü miktar para almadım. Sadece ufak tefek miktarlar. Ama size soruyorum; bu adam dalga mı geçiyor?

Youtube'un %60 kestiğini ilk kez bunun gibi dallamalardan duyuyorum. Sırf kullanıcılara ''Az kazanıyorum yeaa'' imajı vermek için bu yalanlar, sahte üzüntüler niye?

En çok da zoruma giden 9-10 yaşındaki kardeşlerimizin ters bir yoruma ana bacı sövüp adam çok az kazanıyo lan diye bu adamı savunması.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yalanların sebebi ne? Neden kazandıkları paraları gizliyorlar? Babam böyle pasta ya..(tamam vurmayın)

kardeşim aynı konuyu ben açacaktım.adamın 200 bin üzeri abonesi var videolar 10+ uzun.benim 19k abonem var oyun kanalı, ben bile ayda 500-600 dolar kazanıyorum.Acıtasyondan başka birşey değil.Kendisini severdim ama bu yalanlardan sonra inancım kalmadı.

Boş yere ağlıyorlar, ok yaydan çıktı.
Paypal ülkeyi neden terk etti sanıyorsunuz?
Adamlar biz müşterilerin bilgilerini size vermeyiz dediler kaç senedir ''Velaket Savaşı'' yaşanıyor devletle paypal arasında.

Ama Yt öyle değil.
Zaten ofisleri var, ülkeye giren para akışı belli, Dağıtan tek banka CitiBank oda zaten, şirket bazlı çalışıyor, tekil müşterisi yok.
Yani kimin ne alıp verdiğini Devlet anında görüp bilecek, bu saatten sonra kim ne kadar ağlarsa ağlasın, bu iş olacak deniyorsa, herkese birer tebliğ kağıdı ulaşır zaten.

Seni-Benide es geçmezler, Geliri belli limitin üstünde olursa eğer.

pintipanda bana kısmen inandırıcı gelse de bu adam gelmedi. Bu konu açılmadan önce izlemiştim. Hepsi yalan. En fazla bütün birikenin %30'u kesintiye gidiyodur. Banka kesiyor demişler. Bizde niye kesmiyor. Ben adsensede kesinleşenin hepsini bankalara kesintisiz aldım şimdiye kadar.

Youtube zaten kesmiyor. Direkt olarak partnere bağlıysan partner toplam bir miktar kesiyor ondan başka da kesen yok.

İyi bir sözleşmeyle kesintiyi %10'a kadar düşürenleri de bu hafta yorumlarda gördüm. Kısacası acıtasyon yapıyorlar bence.

Abi bırakın ya 20M izlenme almış 700 dolar kazanmış yok amk :D

Bunlar o zaman hiç kazanamıyorlar öylesine çocuklar için yapıyorlar , adam 25 30 yaşında evine bakamıyacak ve halen kazanamadığı youtube ' a devam edecek :)

%60 kesınlesen 3000 doların tekrar %60 nı alması beyın yoksunu kısılerın cok ıyı yere geldıgının gostergesıdır yok aylık
3000 dolar gornuor 3 doalr yator dıyın barı kerızmıyız bız.

inanın kazanmıyor. Acımızdan ölüyoz, ben bu işi sırf zevk aldığım için yapıyorum, evde yiyecek ekmek yok vs... bunların hepsi kendilerine rakip çıkmasın kimiside bağış toplamak için yapılan uydurma şeyler.

Çocuklar hep heves ediyor abi sen işte çok para kaznıyorsun bende oyun oynuyorum nasıl kazanırım.vs.. bunlarda böyle ağlıyor işte.

-Youtube işi ile uğraşanlar kazanmıyoruz diye ağlıyor. Ama nedense aynı işi ısrarla devam ettiriyor.

-haber siteleride ballandıra ballandıra anlatıyor oturdukları yerden video atıyorlar xxxxxx tl para kazanıyorlar falan filan.

Bunları okuyan vede gören kişilerde bende yaparım değip youtubeyi çöpe çeviriyorlar.

Boş yere ağlıyorlar, ok yaydan çıktı.
Paypal ülkeyi neden terk etti sanıyorsunuz?
Adamlar biz müşterilerin bilgilerini size vermeyiz dediler kaç senedir ''Velaket Savaşı'' yaşanıyor devletle paypal arasında.

Ama Yt öyle değil.
Zaten ofisleri var, ülkeye giren para akışı belli, Dağıtan tek banka CitiBank oda zaten, şirket bazlı çalışıyor, tekil müşterisi yok.
Yani kimin ne alıp verdiğini Devlet anında görüp bilecek, bu saatten sonra kim ne kadar ağlarsa ağlasın, bu iş olacak deniyorsa, herkese birer tebliğ kağıdı ulaşır zaten.

Seni-Benide es geçmezler, Geliri belli limitin üstünde olursa eğer.

Devlet gelsin alsın bakım vergiye de görelim.....nahhhhhhhhhhhhhhh veriririm agk primlerinin verdik ne oldu af çıktı enayi olduk bundan sonra devlet benden nahhhhhhhhhhhhhhh vergi alır

Devlet gelsin alsın bakım vergiye de görelim.....nahhhhhhhhhhhhhhh veriririm agk primlerinin verdik ne oldu af çıktı enayi olduk bundan sonra devlet benden nahhhhhhhhhhhhhhh vergi alır
sakin ol reis. Devlet eğer vergi almak isterse emin ol acımaz. İnşaat işinden dolayı hep ceza ödüyoruz şu an mesela. Sakın ola eğer size vergi çıkarsa ödememezlik yapmayın. Sgk ya benzemez bu iş. Ayrıca ben şahsi olarak youtube ve online konularda vergiye karşıyım.Eğer vergi olucaksa limitleri olması gerekir bence.

Boşverin bence. Kim ne yapıyorsa yapıyor. Biz zaten kimin ne olduğunu biliyoruz. Bu mübarek günde kimsenin arkasından atıp tutmayalım. Sallayın gitsin en iyisi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri