Kendini Acındıran Youtuberlar

Devlet gelsin alsın bakım vergiye de görelim.....nahhhhhhhhhhhhhhh veriririm agk primlerinin verdik ne oldu af çıktı enayi olduk bundan sonra devlet benden nahhhhhhhhhhhhhhh vergi alır

Sen olayı çok yanlış anlamışsın.
burda AGK yazmışsın ama tahmin ediyorumki o ödediğin GSS borcudur.
:D
+ GSS borcu diye bir borç yok, ödemeyin diye en az forumda 40 kere yazdım.

Bu VERGİ yani kazancın üzerinden Devletin alacağı GELİR VERGİSİ.
Adına Gelir vergisi Tahakkuk ederlerse vede ödemezsen, o vergiyi İCRA ilede olsa devlet senden alır.
İkisi aynı şey değil, lütfen karıştırma.
:cool:

Eleman doğrun söylüyor yt kesintiyi çok yüksek yapıyor. Reklam istatistiklerinde kullandığım eklentilerde 1 video 100 tl gözükürken misal gelir tablosunda ve partnrrin yatırdığı 40 küsür tl üstüne birde partne yüzde 35 kesiyor yetmezmiş gibi kalan paradan banka sağlam kesiyor bana 100 tlnin 25 tlsi ulaşıyor . Devlette vergiyi koyduğunda 20 tl falan kalıt. Ben yaptım ben didindim bana kalan bu.

yt kesintiyi çok yapıyorsa ne diye çalısıyorsun ? boş boş konusuyorsunuz arkadas

Devlet gelsin alsın bakım vergiye de görelim.....nahhhhhhhhhhhhhhh veriririm agk primlerinin verdik ne oldu af çıktı enayi olduk bundan sonra devlet benden nahhhhhhhhhhhhhhh vergi alır

hahahahah sakin hocam :D Valla devlet almak isterse öyle bir alırkı şaşar kalırsın :D kos koca şirketlerler işletmeler veriyor senden bendenmi alamıcam kayyuma atarlar seni :D :D :D

NOT : Arkadaşlar birisi bana banka kesiyor mantıgını acıklayabılırmı acaba bugune kadar adsense veya partner olsun kesınlesen paranın tamamını aldım yanı 100tl adsense odeyıpde bankada 50tl aldıgım hıc olmadı banka ne kesiyor :D

Sen olayı çok yanlış anlamışsın.
burda AGK yazmışsın ama tahmin ediyorumki o ödediğin GSS borcudur.
:D
+ GSS borcu diye bir borç yok, ödemeyin diye en az forumda 40 kere yazdım.

Bu VERGİ yani kazancın üzerinden Devletin alacağı GELİR VERGİSİ.
Adına Gelir vergisi Tahakkuk ederlerse vede ödemezsen, o vergiyi İCRA ilede olsa devlet senden alır.
İkisi aynı şey değil, lütfen karıştırma.
:cool:

yok SGK yazcaktım geri zekalı telefon değiştirmiş

---------- Spam Engelliyici 12:48 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

hahahahah sakin hocam :D Valla devlet almak isterse öyle bir alırkı şaşar kalırsın :D kos koca şirketlerler işletmeler veriyor senden bendenmi alamıcam kayyuma atarlar seni :D :D :D

vermemek için herşeyi yapcam gerekirse farkı ülkeden adsense açtırırım

NOT : Arkadaşlar birisi bana banka kesiyor mantıgını acıklayabılırmı acaba bugune kadar adsense veya partner olsun kesınlesen paranın tamamını aldım yanı 100tl adsense odeyıpde bankada 50tl aldıgım hıc olmadı banka ne kesiyor :D

Video yap abi video :D Bu herifi rezil edersen iyi abone de kazanırsın :D

yok SGK yazcaktım geri zekalı telefon değiştirmiş

---------- Spam Engelliyici 12:48 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

vermemek için herşeyi yapcam gerekirse farkı ülkeden adsense açtırırım

Hocam para senın bankana gelicek 1 gelır 2 gelır 3 gelır sonra devlet banka derki bunun suyu nerden gelıyor :D ya oyle sence basitmi okadar basit olsan koca şirketler niye vergi versin ama fazla kasmayın vergi olayı olursa ozaman dusunuruz 100tl alıp 99 tl vergi vericek halımız yok ona göre oran orantı yaparlar :)

Video yap abi video :D Bu herifi rezil edersen iyi abone de kazanırsın :D

ya rezıl etme veya abone kasma derdım yok bu tıp ınsanlar mılletı kandırıyor ona sınır oluyorum bunlar dırekt vıdeo yapanlar bazı kanallar var ayda 20 30 mılyon ızlenıyor her attıgı video 1 gunde 100k oluyor soru soruyorlar abi ne kadar kazanıyor arkadaşlar hıc kazanamıyorum valla ya kazandıgım ıle mause klavye alıyorum dıyorlar :D ulan 1 ay once 9bin tl'ye pc topladın oyun ıcın para alamıyorsan 9bin tl lık sıstemı nasıl topluyorsun :D acık acık mılletı kandırıyorlar ona sınır oluyorum :mad::mad:

Hocam para senın bankana gelicek 1 gelır 2 gelır 3 gelır sonra devlet banka derki bunun suyu nerden gelıyor :D ya oyle sence basitmi okadar basit olsan koca şirketler niye vergi versin ama fazla kasmayın vergi olayı olursa ozaman dusunuruz 100tl alıp 99 tl vergi vericek halımız yok ona göre oran orantı yaparlar :)

ya rezıl etme veya abone kasma derdım yok bu tıp ınsanlar mılletı kandırıyor ona sınır oluyorum bunlar dırekt vıdeo yapanlar bazı kanallar var ayda 20 30 mılyon ızlenıyor her attıgı video 1 gunde 100k oluyor soru soruyorlar abi ne kadar kazanıyor arkadaşlar hıc kazanamıyorum valla ya kazandıgım ıle mause klavye alıyorum dıyorlar :D ulan 1 ay once 9bin tl'ye pc topladın oyun ıcın para alamıyorsan 9bin tl lık sıstemı nasıl topluyorsun :D acık acık mılletı kandırıyorlar ona sınır oluyorum :mad::mad:

kendi hesabıma yatırmam kuzene adsense açtırır yurtdışından alırım

o abone ile kesintisi %10 olarak alacağı partnerler var ... kazancına bişey diyemem adam herşeyi ortaya koydu sonucta tr izlenimli kanal.

Türkler özgünü para için yaptığı sürece normal bu hareketler elin amerikalısının amacı farklı :D

:D :D güldürdün beni git spam ne öğrende gel son 2 ayda mı spamcı oldun :D

Arkadaşım ben senin kafanda canlandırdığın kişi değilim benimle uğraşma. Muslera06 diyeyim zaman hesabını sen yap . ben ondan daha eskiyim .Bu mevzuyu da daha uzatma.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri