Nereden aldınız bu bilgiyi? Kaynağını bizimle de paylaşın da bu kadar insan bir kişinin sözüne bel bağlamak yerine sizin sözünüze bel bağlamış olsun.
Kaynak benim hocam yetmez mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nereden aldınız bu bilgiyi? Kaynağını bizimle de paylaşın da bu kadar insan bir kişinin sözüne bel bağlamak yerine sizin sözünüze bel bağlamış olsun.
Hocam verdikleri linkleri inceledim bu kurallar web siteleri için youtube zaten boyle bir durumda gecersiz tıklama veya etkinlikten hesabı kapatıyor...Merhaba,
Paylaşıldı mı göremedim ama Adsense ekibi Google forumlarından "moreandmore" adlı yıldızlı üyeye durum hakkında bilgi vermişler, bu kötü haberi benden duymanızı istemedim ama kimse daha fazla umutlanmasın, bel bağlamasın diye paylaşmak durumunda kaldım.
1-![]()
2-![]()
Daha fazla detay için tıklayın.
Edit 1: Sonuç olarak gördüğüm kadarıyla Adsense ekibi bizlerin sorununa hala webmastermışız edasıyla cevap vermekteler.
Sanırım yapılan kesintilerin sebebi tamamen Youtube teknik ekibiyle alakalı, öyle olmasaydı reklam yerleşimiyle ilgili ipuçları falan saçmalamazlardı.
Olayı Adsense forumlarında değil Youtube çalışanlarına ulaşabileceğimiz mecralarda dile getirmek sanırım daha yararlı olacak.
Kaynak benim hocam yetmez mi?
ordamı calısıyorsun ? yoksa calısan tanıdıklarından mı ogrendin ? yani kaynak sensin madem bu bilgi nerden geldi ?
Politika değişikliğinde ne olacak? Yeni politika Türk'lere sadece %10 verelim, gerisini cebe atalım politikasımıİyice üfürmüş. San Fransisco ekibi adsense güncellemesi hazırlıyor. Politika değişikliği yapacaklar. Geçersiz etkinlik falan değil olay, topyekün politika değişikliği.
Politika değişikliğinde ne olacak?
Vallahi o kadarını ben de bilmiyorum hiç de merak edip sormadım. Zaten söylemezler de. Ama durum bu. Kaynak konusunda ısrar etmeyin. Ama ben olumsuz bir durum olacağını zannetmiyorum. Ödemelerinizi alırsınız diye düşünüyorum.
İyice üfürmüş. San Fransisco ekibi adsense güncellemesi hazırlıyor. Politika değişikliği yapacaklar. Geçersiz etkinlik falan değil olay, topyekün politika değişikliği.
İlyas sen misin![]()
geçen ayda başladı bu olay aslında bu ay değil geçen ayda benim başıma geldi dedim bu ay verirler heralde ama bu ay bütün adsenselerime aynısı olduğu ve bir dünya insana oldu bu ay inş aralık ayınd ayapmazlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.