Bu sorun dünya çapında herkeste var yabancı ülkeler dede var, Anlaşılan sistemde sıkıntı oluştu veya filtreleme kafayı yedi bu ayı anlaşılan boyle atlatacağız umarım aralık ayı için ocak 10-15 kesinleşmeler normale döner.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sorun dünya çapında herkeste var yabancı ülkeler dede var, Anlaşılan sistemde sıkıntı oluştu veya filtreleme kafayı yedi bu ayı anlaşılan boyle atlatacağız umarım aralık ayı için ocak 10-15 kesinleşmeler normale döner.
Vietnam hariç bu sorunu yaşayan herhangi bir ülke insanın ss'sini atabilir misiniz?
Çok araştırdım fakat ispatlı Almanya'dan, amerika'dan bu sorun yaşayan insana ulaşamadım.
Burayı gördüm: https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/6pclAY3cVVM;context-place=forum/youtube
https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/f2EcylFhkOk;context-place=topicsearchin/youtube/category$3Amonetization
yorumlara baktım herkeste aynı sorun var gibi hepside aynı ülkeden değildir sanırım genel bir sorun geldi bana neyse 1 ay sonra belli olur![]()
Boşuna algoritma üretmeye çalışmayın arkadaşlar,
Full özgünde de sıkıntı var, tam spamcıda da var. Kimisinde var kimisinde yok.
Bu ay böyle geçecek, anlaşılan o. 21'inden sonra sağ kanalımız kalırsa (ya da adsense hesabımız) gelecek ayı bekleriz. Yine aynı durumlarla karşılaşırsak da yüklemeye ister istemez ara veririz. Gelirinin büyük kısmını o 3. dünya ülkesi olarak gördükleri ülkelerden kazandıklarını fark edip iyileşmelere giderler.
Bu sözüme gülecek arkadaşlar çıkacaktır elbet,
Onlara hatırlatmak isterim ki Youtube, veya Google zamanında "inceleniyor" belasını getirdi. Herkes partnere kaçtı, partnere büyük yasalar getirdi. Sonra ne oldu? "inceleniyor", "bir kanal kapanınca tüm kanalları kapatmak" gibi saçma sapan işlemleri bıraktı.
Yani kısacası yapın bu işi ama ayağınızı da denk alın demeye getiriyorlar lafı. Bu belayla da aynı mesajı veriyorlar. Elbet düzelecektir, elbet bu işi kaliteli yapanları elinde tutmak için bir çözüm getireceklerdir.
Şu anda bu yaptıkları eylemlerle çürük elmaları, yani 1 kanala 1000 video atıp zengin olma hayalindekileri yıldıracaklar.
Siz veya biz, ben; hiçbir zaman bu sektörden silinmeyeceğiz. Bunun farkındalar. Öyle olmasaydı silmeleri çok basitti.
bi üfürükçümüz eksikti şimdi tam oldu.beyler bana malum olur. 17 sinde kesinleşebilir.
Bu hesapların kesinti oranı yarına kadar düzelecek. Kesinleşmeyenler kesinleşecek... Sizin yorumunuz o kadar iddalı ise benimki de öyle![]()
Bu hesapların kesinti oranı yarına kadar düzelecek. Kesinleşmeyenler kesinleşecek... Sizin yorumunuz o kadar iddalı ise benimki de öyle![]()

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.