Kesintilerle İlgili Teknik Ekipten Gelen Cevap

Bu sorun dünya çapında herkeste var yabancı ülkeler dede var, Anlaşılan sistemde sıkıntı oluştu veya filtreleme kafayı yedi bu ayı anlaşılan boyle atlatacağız umarım aralık ayı için ocak 10-15 kesinleşmeler normale döner.

Cevap almayı beklediğiniz kişilerin adsense youtube ile ilgili bilgileri sizinkinden daha azdır. Önlerindeki standart mesajlardan en uygun olanı seçip gönderiyolar size sizde boşuna umut bağlıyosunuz yada umutsuzluğa kapılıyosunuz.Google ödemek istemese zaten ödemez banı atar elinizde itiraz edecek bi şeyde olmaz %99 kesinti yapmak gibi bi saçmalığa girmez koskoca şirket belli ki bi hata var.

Bu sorun dünya çapında herkeste var yabancı ülkeler dede var, Anlaşılan sistemde sıkıntı oluştu veya filtreleme kafayı yedi bu ayı anlaşılan boyle atlatacağız umarım aralık ayı için ocak 10-15 kesinleşmeler normale döner.

Vietnam hariç bu sorunu yaşayan herhangi bir ülke insanın ss'sini atabilir misiniz?

Çok araştırdım fakat ispatlı Almanya'dan, amerika'dan bu sorun yaşayan insana ulaşamadım.

Vietnam hariç bu sorunu yaşayan herhangi bir ülke insanın ss'sini atabilir misiniz?

Çok araştırdım fakat ispatlı Almanya'dan, amerika'dan bu sorun yaşayan insana ulaşamadım.

Burayı gördüm: https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/6pclAY3cVVM;context-place=forum/youtube

https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/f2EcylFhkOk;context-place=topicsearchin/youtube/category$3Amonetization

yorumlara baktım herkeste aynı sorun var gibi hepside aynı ülkeden değildir sanırım genel bir sorun geldi bana neyse 1 ay sonra belli olur :D

Burayı gördüm: https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/6pclAY3cVVM;context-place=forum/youtube

https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/f2EcylFhkOk;context-place=topicsearchin/youtube/category$3Amonetization

yorumlara baktım herkeste aynı sorun var gibi hepside aynı ülkeden değildir sanırım genel bir sorun geldi bana neyse 1 ay sonra belli olur :D

Konuyu açan Türk, Ümit S. yazıyor. Diğerlerinin ingilizcelerinden de Türk oldukları belli :)

1 haftadır içtiğim sigaranın haddi hesabı yok,üstüne bronşit oldum ,sesimde gitti,mandıra filozofuna kızan emmioğlu gibi başlıyacam googleunudaaaa.youtubunadaaaa.adsensesine,kesintisinede,trumpunadaa :D SAĞLIK OLSUN ARKADAŞLAR

Artık alıştık bakıyoruz kesinleştiyse iyi diyoruz kesinleşmemişse devam ediyoruz. Eskiden kesinti hesaplıyorduk şimdi 23 ünde ödeme yapmışmı diye bakıyoruz. Durum bu.

Boşuna algoritma üretmeye çalışmayın arkadaşlar,

Full özgünde de sıkıntı var, tam spamcıda da var. Kimisinde var kimisinde yok.

Bu ay böyle geçecek, anlaşılan o. 21'inden sonra sağ kanalımız kalırsa (ya da adsense hesabımız) gelecek ayı bekleriz. Yine aynı durumlarla karşılaşırsak da yüklemeye ister istemez ara veririz. Gelirinin büyük kısmını o 3. dünya ülkesi olarak gördükleri ülkelerden kazandıklarını fark edip iyileşmelere giderler.

Bu sözüme gülecek arkadaşlar çıkacaktır elbet,

Onlara hatırlatmak isterim ki Youtube, veya Google zamanında "inceleniyor" belasını getirdi. Herkes partnere kaçtı, partnere büyük yasalar getirdi. Sonra ne oldu? "inceleniyor", "bir kanal kapanınca tüm kanalları kapatmak" gibi saçma sapan işlemleri bıraktı.

Yani kısacası yapın bu işi ama ayağınızı da denk alın demeye getiriyorlar lafı. Bu belayla da aynı mesajı veriyorlar. Elbet düzelecektir, elbet bu işi kaliteli yapanları elinde tutmak için bir çözüm getireceklerdir.

Şu anda bu yaptıkları eylemlerle çürük elmaları, yani 1 kanala 1000 video atıp zengin olma hayalindekileri yıldıracaklar.

Siz veya biz, ben; hiçbir zaman bu sektörden silinmeyeceğiz. Bunun farkındalar. Öyle olmasaydı silmeleri çok basitti.

Hocam duygularıma tercüman olmuşsun. Ağzına sağlık.

İyice Şizofrene bağladınız. Düzelme beklemeyin. Bu sonuçta yediğimiz ilk kazık değil.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hesapların kesinti oranı yarına kadar düzelecek. Kesinleşmeyenler kesinleşecek... Sizin yorumunuz o kadar iddalı ise benimki de öyle ;)

Bu hesapların kesinti oranı yarına kadar düzelecek. Kesinleşmeyenler kesinleşecek... Sizin yorumunuz o kadar iddalı ise benimki de öyle ;)

Hocam ağzından bal damlıyor :). Bu vietnamlıya dönüş yapmışlardı 15'ine kadar diye ona göre mi söylüyorsun kesinleşecek diye?

750 tl lik kazanç 60 tl kesinleşmiş bu nedir arkadaş bari sınırı geçseydi de iki üç kuruş alsaydık :D

loading please wait 11 ocak :)

edit:yapılacağından yazılacağına yapaılacağından yazılmış :)

Son düzenleme:
Benim fazla kesintiye ugrayan adsensem 21 inde ban yemiş daha dün farkettim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri